Hiszpania, Madrid
Hiszpania, Totanes
... rok. Dojrzewanie trwa co najmniej 30 dni, skórka jest naturalna i ma kolor papryki. Wnętrze sera jest białe, z oczkami równomiernie rozmieszczonymi. Kremowość, delikatność i smak to główne cechy, które identyfikują nasz ser kozi Campos de Toledo. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowy.
Hiszpania, Olmedo-Valladolid
Wybierz rodzaj sera, a my go wymieszamy. Dzięki ciągłemu doradztwu zespołu włoskich technologów, zorganizowaliśmy produkcję w nowoczesny sposób, zachowując jednocześnie smak autentycznej tradycyjnej mozzarelli. Nasz innowacyjny system krojenia pozwala, aby mozzarella dotarła do daty ważności bez zbrylania się. Osiągnęliśmy produkt, który doskonale się topi, ciągnie, rozciąga i rozsmarowuje, z...
Hiszpania, La Lastrilla
... alergenami, więc nie ma możliwości zanieczyszczenia krzyżowego. Nasze wegańskie sery dzielą się na 4 warianty: Ser Oryginalny - ma pyszny smak delikatnego sera półtwardego, będący efektem rzemieślniczego procesu produkcji i dojrzewania. Ser Wędzony - przechodzi przez naturalny proces wędzenia z użyciem różnych rodzajów drewna, co nadaje mu bardzo charakterystyczny smak. Ser Truflowy - jego...
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... krowy, nadając serowi wyjątkowy i charakterystyczny smak. Dojrzewanie pod okiem naszego Mistrza Rzemieślnika Serowara i Mistrza Rzemieślnika Dojrzewania Sera nadaje naszym serom unikalny smak. Wszystko to sprawia, że nasze sery zdobyły ponad 25 nagród na poziomie krajowym i międzynarodowym, w tym medal super złoty na World Cheese Awards 2019-2020.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play