Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg...
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu jest pionierem i liderem w swoim sektorze dzięki wytwarzaniu konserw rybnych w sposób naprawdę rzemieślniczy. Dokładnie dlatego, że szanuje i dba o oryginalne i tradycyjne procesy... Autentyczna tradycja rzemieślnicza podsumowuje filozofię tej rodzinnej firmy.
Hiszpania, Córdoba
PRODUKCJA WĘDLIN I WĘDLIN, SOLENIE I DOJRZEWANIE SZYNKI, MARKETING I SPRZEDAŻ PRODUKTÓW PRZETWORZONYCH.
Hiszpania, Lugo
LUALCO S.L. to firma działająca w sektorze mięsnym, zajmująca się rozbiórką i sprzedażą świeżych, schłodzonych oraz mrożonych mięs. Jej zakład, zatwierdzony przez CEE, znajduje się w Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Wśród jej działalności wyróżniają się: sala rozbiórkowa, wędliny (kiełbasa galicyjska, salami, skwarki, zorza itp.), solenie (lacón galicyjski, boczek, jelita...), mięso mielone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play