Włochy, MILANO
... kostnej i pokrojony w taki sposób, aby przyjąć kształt „gruszki”. Solenie odbywa się wyłącznie na sucho, pakowanie odbywa się w naturalnej pęcherzyku, a zawiązywanie odbywa się ręcznie za pomocą sznurka. Składniki: udziec wieprzowy, sól, przyprawy. Konserwant: azotan potasu. KG 2,676 WAGA NETTO CENA ZA KG EURO 29,00 OPAKOWANIE 2 SZT MINIMALNE ZAMÓWIENIE 50 OPAKOWAŃ PO 2 SZT TERMIN WAŻNOŚCI 26/04/2025...
Włochy, Forlì
...Prażone i solone nerkowce to szybka przekąska i doskonały towarzysz chwil towarzyskich. Proces prażenia sprawia, że owoce stają się chrupiące i smaczne, podczas gdy solenie wzmacnia każdą najdelikatniejszą nutę aromatyczną. Są pakowane próżniowo, aby nie zmieniać ich świeżości, a także są gotowe do użycia, więc można je wsypać do miski i podać bez dodatku innych składników. Można je jednak...
Firma Caseartecnica Bartoli z Parmy produkuje od 1960 roku maszyny ze stali nierdzewnej do produkcji i krojenia sera oraz dla przemysłu spożywczego w ogóle. Oferuje szeroką gamę narzędzi do transportu i gotowania mleka, automatycznych, półautomatycznych i półręcznych narzędzi do krojenia sera w małych, średnich i dużych ilościach, rozwiązania, które działają zarówno indywidualnie, jak i w linii z ...
Włochy, Mesoraca
...Surowa szynka to typowy włoski wędlin, uzyskiwany przez solenie na sucho udźca wieprzowego, szczególnie od zwierząt, które osiągnęły wagę około 130 kg. Mięso jest starannie masowane ręcznie, przycinane, aby nadać mu pożądany kształt, a następnie przyprawiane według naszej starej receptury. Okres suszenia szynki przekracza 180 dni i jest to najdelikatniejszy etap, który wpłynie na jakość produktu. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 500/550g Waga: 0,550 kg SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, Sól, Aromaty naturalne i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...
Włochy, San Demetrio Corone
Nata stworzona specjalnie do produkcji wędlin, takich jak capocollo i pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare zajmuje się również produkcją szynki i salami z czarnej świni kalabryjskiej. Stosowane techniki są głównie rzemieślnicze, jak solenie, które wciąż odbywa się ręcznie w typowych solankach, tak jak kiedyś. Niemniej jednak, tam gdzie to konieczne, nie gardzi się wykorzystaniem nowoczesnych technologii, tak że suszenie powierza się maszynom entalpicznym, które wykorzystują warunki klimatyczne na zewnątrz, aby wewnątrz odtworzyć idealną wentylację.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play