Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji ...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Hiszpania, Sax
SELVA SELECCION 2010 Nasza firma znajduje się w SAX- ALTO VINALOPO (ALICANTE) i składa się z zespołu zarządzającego z długim doświadczeniem zawodowym w sprzedaży produktów spożywczych wysokiej jakości. Zarządzana przez FEDERICO SELVA TORTOSA. Nasze obiekty są wyposażone w najnowocześniejszą technologię, dysponują ponad 2000 m2 z komorami zarówno chłodniczymi, jak i zamrażarkami o dużej pojemności.
Hiszpania, Fuente De Cantos
... najwyższej jakości. Oferujemy również naszą usługę krojenia na wszelkiego rodzaju imprezy i wydarzenia. JAK KONSUMOWAĆ KROJONĄ SZYNKĘ Przed otwarciem opakowania warto umieścić je pod ciepłym strumieniem wody przez pół minuty oraz lekko podgrzać talerz, na którym będzie podawana. Przed podaniem należy pozostawić na około pięć minut, aby się dotleniła i uwolniła cały swój smak. SZYNKA IBERYJSKA Nowe...
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty, taki...
Hiszpania, Huesca
- Produkcja rzemieślniczych i premium jakości produktów mięsnych na zimno. - Specjalizacja w salami, chorizo i szynce Duroc (najlepsza rasa świń). - Własny zakład ubojowy, specjalnie wybrane mięso. - Produkt dostosowany do potrzeb, wybierasz format i specyfikacje produktu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play