Hiszpania, Campo De Criptana
...Produkt z dużym potencjałem; nasz twardy ser KOZI, wytwarzany z mleka pasteryzowanego, o krótkim okresie dojrzewania, z charakterystycznym aromatem i smakiem gatunku. Przybliżona waga na sztukę: 3,400 kg. Jednostki w opakowaniu: 2...
Hiszpania, Malagón
...Ser wytwarzany z pasteryzowanego mleka owczego Manchega, certyfikowany przez Radę Regulacyjną Serów Manchego z Oznaczeniem Pochodzenia. Ser półtwardy Manchego PDO Maese Miguel - dojrzewający 3 miesiące. Ser twardy Manchego PDO Maese Miguel - dojrzewający 6 miesięcy. Ser twardy Manchego PDO Maese Miguel Reserva - dojrzewający 9 miesięcy. Ser Añejo Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - dojrzewający 12 miesięcy.
Hiszpania, Totanes
... minimum 15% mleka owczego. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma okres dojrzewania od jednego do trzech miesięcy, jest to masa prasowana, zwarta, ale nie zamknięta, z małymi pustkami w całym przekroju i o kolorze słomkowym na tle kości słoniowej, dzięki mieszance trzech rodzajów mleka. Ser twardy dojrzewa od trzech do sześciu miesięcy. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Od 1940 roku Queso Quintana dojrzewa ser rzemieślniczy Mahón-Menorca D.O.P. Oferujemy trzy rodzaje sera rzemieślniczego Mahón-Menorca D.O.P: półtwardy, z dojrzewaniem od 2 do 3 miesięcy; twardy, z dojrzewaniem od 6 do 10 miesięcy; oraz starzony, z dojrzewaniem powyżej 10 miesięcy. Każdy z naszych serów jest wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play