Hiszpania, Campo De Criptana
...Produkt z dużym potencjałem; nasz twardy ser KOZI, wytwarzany z mleka pasteryzowanego, o krótkim okresie dojrzewania, z charakterystycznym aromatem i smakiem gatunku. Przybliżona waga na sztukę: 3,400 kg. Jednostki w opakowaniu: 2...
Hiszpania, Totanes
...Ser owczy jest wytwarzany z mleka zbieranego w różnych hodowlach w rejonie Montes de Toledo, co skutkuje powstaniem charakterystycznego mleka, które przyczynia się do wyjątkowego i charakterystycznego smaku tego produktu. Produkuje się go przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma minimalny okres dojrzewania wynoszący 60 dni, ser twardy 180...
Hiszpania, Malagón
...Ser wytwarzany z pasteryzowanego mleka owczego Manchega, certyfikowany przez Radę Regulacyjną Serów Manchego z Oznaczeniem Pochodzenia. Ser półtwardy Manchego PDO Maese Miguel - dojrzewający 3 miesiące. Ser twardy Manchego PDO Maese Miguel - dojrzewający 6 miesięcy. Ser twardy Manchego PDO Maese Miguel Reserva - dojrzewający 9 miesięcy. Ser Añejo Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - dojrzewający 12 miesięcy.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Od 1940 roku Queso Quintana dojrzewa ser rzemieślniczy Mahón-Menorca D.O.P. Oferujemy trzy rodzaje sera rzemieślniczego Mahón-Menorca D.O.P: półtwardy, z dojrzewaniem od 2 do 3 miesięcy; twardy, z dojrzewaniem od 6 do 10 miesięcy; oraz starzony, z dojrzewaniem powyżej 10 miesięcy. Każdy z naszych serów jest wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play