Hiszpania, Logroño-La Rioja
OD 1932 ROKU NAJLEPSZA DORSZ Z WÓD PÓŁNOCNYCH. Dzięki tradycyjnej metodzie cięcia tworzymy specyficzne kawałki do przygotowania różnych potraw naszej gastronomii. W ten sam sposób ta metoda pozwala nam dostosować kawałki, rodzaj cięcia, wagę i rozmiar do gustów i wymagań klientów.
Hiszpania, Barcelona
Od 1986 roku zajmujemy się sztuką wytwarzania konserw z anchoi i boquerón. Stawiamy na zaangażowanie i jakość jako nasze znaki towarowe. W Salazones Moreno starannie wybieramy najlepsze ryby, które zostały złowione z poszanowaniem tradycyjnych metod połowu, aby zaoferować szeroki asortyment konserw o wyjątkowej jakości. Nasze produkty są ręcznie przetwarzane z najwyższą starannością, aby zapewnić...
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Hiszpania, Colindres-Cantabria
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
Hiszpania, Cartagena
Dzięki doświadczeniu zdobytemu przez ponad 40 lat pracy na rzecz konsumentów, Ricardo Fuentes e Hijos stało się wiodącą firmą w sektorze solanek i wędlin w naszym kraju, codziennie się rozwijając, otwierając się na nowe rynki, wprowadzając innowacje, poszukując najlepszych alternatyw technicznych i zwiększając jakość swoich produktów.
Hiszpańska firma, oferujemy suszone i mrożone ikry tuńczyka. Również Mujol i Mojama. Jesteśmy producentami solonych produktów od 1950 roku. Specjalizujemy się w imporcie suszonych i mrożonych ryb.
Hiszpania, Baza
Hiszpania, Petrel
Hiszpania, Lemona
...Starannie analizujemy gusta i postawy naszej klienteli, aby oferować najlepszy dorsz odsolony, w kawałkach na miarę, zachowując jego nienaganne właściwości jako produktu gastronomicznego pierwszej klasy, jednocześnie czyniąc go jak najbardziej przyjaznym i praktycznym w użyciu.
Hiszpania, Palamos
Produkcja różnych rodzajów wysokiej jakości musu.
Hiszpania, Llanera
Hiszpania, Algemesi
Hiszpania, Santoña
Hiszpania, Huercal De Almeria
Hiszpania, Cordoba
Hiszpania, L'Escala
Hiszpania, Miranda De Ebro
Hiszpania, L'Escala
Hiszpania, Pobra Do Caramiñal
Hiszpania, Cartagena
Hiszpania, Malaga
Hiszpania, Las Palmas De Gran Canaria
Hiszpania, Ondarroa

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play