Francja, Descartes
... świeżych ryb. Łosoś wędzony ekologiczny Posiadamy certyfikat Ecocert od 2004 roku na świeży filet z łososia, wędzonego całego i krojonego ekologicznego, a także na wędzonego całego i krojonego ręcznie. Pochodzi z łososia szkockiego, irlandzkiego lub norweskiego. Łosoś marynowany w koperku Ten łosoś jest powoli marynowany w temperaturze 0°C, do którego dodajemy drobno posiekany koperek.
...Kęsy wędzonego czarnego dorsza naturalnego / Kęsy wędzonego dorsza naturalnego / Kęsy wędzonego dorsza marynowane w pomidorach i bazylii / Kęsy wędzonego dorsza marynowane w stylu tajskim / Zestaw kęsów wędzonego dorsza naturalnego / tajskiego / Pomidory-bazylia.
Francja, Paris
...Nazwa Specjalna Rezerwa wyróżnia kawior Ossetra hodowlany o niezwykłych cechach, którego jaja mają kolor od jasnego bursztynu do ciemnego, miodowego lub złotego. Ten kawior jest wspaniale zmysłowy, jego jaja toczą się po podniebieniu i języku, eksplodując dla naszego największego szczęścia w lekko słonawym smaku morskim, pełnym finezji, a na finiszu delikatnie wyrażają się nuty suszonych owoców. Tylko w sklepie. ** Kliknij, aby dowiedzieć się więcej **...
Francja, Vendin Le Vieil
... branży spożywczej (szczególnie w produktach świątecznych), biotechnologii, produkcji produktów naturalnych, produkcji stabilizatorów oraz chemii. Nasza klientela w większości składa się z GMS (Duże i Średnie Powierzchnie) pod marką Simon oraz różnych hurtowników specjalizujących się w RHD (Gastronomia Poza Domem) z dostosowanym pakowaniem. Filety wędzonego śledzia, wędzone makrele, rollmopsy oraz...
Francja, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA oferuje produkty morskie, całe lub przetworzone, mrożone, takie jak ryby, skorupiaki, małże, muszle, wędzone ryby, głowonogi, żaby i gotowane ryby w kostkach.
Francja, Carentan
...Firma William & James znajduje się w Carentan w Normandii. Specjalizuje się w wędzeniu wysokiej jakości łososia i pstrąga. Od całej ryby do pakowania wędzonego łososia upływa kilka dni, podczas których przeprowadzana jest rygorystyczna selekcja, następnie następuje solenie solą suchą, a potem wędzenie w niskiej temperaturze, a na końcu krojenie cienkich plasterków nożem. Te różne etapy zapewniają jakość produktów William & James, która opiera się na rzemieślniczym kunszcie (Label Maître Artisan), świeżości i jakości surowców.
Francja, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, firma rodzinna od 2 pokoleń. Jesteśmy producentami ryb wędzonych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatków. Oferujemy szeroki wybór świeżych ryb oraz ryb wędzonych. (tuńczyk, łosoś, miecznik, pstrąg, botarga, dorsz, krewetki, ostrygi, małże, czarniak, węgorz, kalmary, okoń morski, dorada z Morza Śródziemnego, labraks, i wiele innych ... )...
Francja, Boulogne Sur Mer
Francja, Saint Maurice De Lignon
Francja, Clohars Carnoët
Francja, Chemilly Sur Yonne
Francja, Saint André De Corcy
Francja, Saint Barthélémy D'Anjou
Francja, Épineau-Les-Voves
Francja, Villefranche Sur Saône
Francja, Chemilly Sur Yonne
Francja, St Maurice De Lignon
Francja, Vendin Le Vieil
Francja, Bouchemaine
Francja, Boulogne Sur Mer

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play