...Czystość, Tekstura, Wyraz Terroir
winoŚwieże O Wielkiej Czystości I Teksturze, Z Aromatami Sosny I Gór Jumillano
13 ºC Temperatura Serwowania
WIEK WINOROŚLI: Ponad 30 lat
PRODUKCJA: Fermentowane i dojrzewane w fudrze
ODMIANA WINOGRON: Monastrell na własnych korzeniach...
... czerwonych i borówek. O dobrej intensywności.
W SMAKU: Jest smaczne, świeże, trwałe i bardzo owocowe.
Logistyka:
· 12 jednostek na karton.
· 60 kartonów na palecie europejskiej.
· 720 jednostek na palecie europejskiej.
Minimalne zamówienie: 1 paleta europejska.
Podatki nie wliczone.
Proszę sprawdzić ofertę w danych kontaktowych.
Proszę powstrzymać się od pośredników i ciekawskich.
Nie...
...Kolor: atrakcyjne, głębokie wino wiśniowe.
- Aromaty: intensywne, złożone aromaty, typowe dla Cabernet Sauvignon. Pikantne nuty, głównie czarnego pieprzu i toffi, pięknie komponują się na tle owocowym.
- Smak: złożony i strukturalny w ustach. Ma świeże owoce i pikantne nuty; okrągłe, zrównoważone i świeże.
... najlepiej w temperaturze 6ºC – 8ºC.
Rodzaj winogron: Chardonnay i Garnacha
Notatka degustacyjna: Atrakcyjny niebieski kolor, czysty i błyszczący. Intensywne aromaty owoców śródziemnomorskich. Uczucie owoców, obfite i delikatne bąbelki, świeże i musujące.
Produkcja: Maceracja przez 4 godziny, aby w pełni uchwycić aromaty. Nacisk światła. Fermentacja w temperaturze 12ºC w zbiornikach ze stali...
... - Macabeo
Na południowym wschodzie Hiszpanii, między Walencją a ziemią kastylijską, znajduje się ten terroir, owoc winogron BOBAL uprawianych na glebach gliniastych. Odmiana Bobal, dzięki procesowi krwawienia, ewoluuje, dając świeżewino różowe z nutami jeżyn i owoców leśnych.
Różowe Biovistabella
Na południowym wschodzie Hiszpanii, między Walencją a ziemią kastylijską, znajduje się ten terroir, owoc odmian Macabeo-Moscatel, które z biegiem lat dostosowały się, dając świeże i owocowe wino z cytrusowymi nutami.
.../l
Faza wizualna: Intensywny, spokojny kolor czerwony z fioletowymi brzegami
Faza węchowa: Intensywny zapach owoców czerwonych
Faza smakowa: W ustach świeże, żywe, eleganckie i z
Przechowywanie: W zbiorniku ze stali nierdzewnej...
...Produkt uzyskany z wina musującego i miodu. Klasyczna produkcja wina musującego. Szanując naturalną fermentację w butelce (14 miesięcy).
Naturalny, aromatyczny i kwiatowy. Świeże wejście z słodkimi nutami miodów śródziemnomorskich.
... Arabskie, Azja i są starannie wybierane, aby zapewnić producentom surowce wysokiej jakości. Dodatkowo nasza firma odpowiada na zapytania ofertowe z wszystkich krajów. W naszym katalogu posiadamy ponad 1.500 referencji i współpracujemy z różnymi dystrybutorami, zawsze w branży spożywczej, aby móc zaspokoić napływające do nas zapotrzebowanie. Oferujemy produkty świeże, mrożone, produkty Halal, wino i piwo 0,0% alkoholu, szafran oraz wszystko, co jest jedzeniem lub napojem.
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata.
Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi.
Gourmet Corp...
... wyrafinowanych smaków. Kluczowym i podstawowym składnikiem jest pragnienie wzbudzenia, poprzez staranne poszukiwania kulinarne i zwyczaje, kulturowych i żywieniowych niuansów, które, w zależności od różnych regionów, określają głęboką tożsamość narodu. Obecnie firma "A.C.S." koncentruje się na jakości oraz nienagannej dystrybucji, a także na obsłudze klienta-konsumenta i technikach produkcji. Produkty mrożone, jedzenie świeże, wino, napoje migdałowe, itd.
...które identyfikują się z miejscem, z którego pochodzą. To wina, które wyrażają geografię i historię winiarską krajobrazów Rueda, Rioja i Ribera del Duero. Po pewnym czasie mieliśmy bardzo jasno określony profil wina, które chcieliśmy produkować: wina świeże, owocowe i eleganckie, z objętością i równowagą.
Gdy winogrono przekształca się w wino w procesie fermentacji, przechodzi proces starzenia w...
... i rdzawym brzegiem.
Możemy poczuć świeże aromaty, które przypominają pewne rodzaje anyżku lub balsamicznych smaków, na tle dobrze dojrzałych czerwonych i czarnych owoców.
Gdy go pijemy, czujemy świeże wejście i łagodną ostrość, która przechodzi w taninowy smak i ciepły finisz.
Zaleca się szczególnie do wszelkiego rodzaju mięs, dziczyzny i dojrzałych serów.
COUPAGE:
Rocznik: 2004
Odmiana: 50...