Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Picota Rubí. Czysty w nosie, aromaty czerwonych owoców, czekolady, orzechów, minerałów, przypraw... Lekki, smaczny, bardzo świeży, z gładkim przejściem w ustach i lekko ciepłym finiszem. Wino z osobowością. 80% Rufete – 20% Tiriñuelo 13º – 75cl 6 miesięcy w zbiorniku i 6 miesięcy w beczce oraz w butelce. Skład: 80% Rufete - 20% Tiriñuelo Butelka: 75cl...
Hiszpania, iznalloz
... degustacyjna czerwony kolor wiśniowy z fioletowymi refleksami. w nosie intensywny, ekspresyjny i świeży, z varietalnymi cechami tempranillo w pełnej młodości. w ustach zrównoważony, z trwałym, ale dojrzałym taninem, dobrą kwasowością i przyjemnym smakiem, z długim i przyjemnym posmakiem. / produkcja do czterech miesięcy w beczce z francuskiego dębu.
...8-9 miesięcy w beczce. Monastrell – Syrah. 2019...
Hiszpania, La Seca-Valladolid
... się serwowanie w temperaturze między 8º a 10º C. Doskonałe do podawania z owocami morza, marynatami, wszelkiego rodzaju risottami oraz półtwardymi serami. Rodzaj: Fermentowane w beczce Rocznik: 2015 Starzenie: Wyprodukowane w 100% z winogron odmiany verdejo. Proces tradycyjny.
Hiszpania, Totanes
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
Hiszpania, Murcia
... fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej o pojemności 1.500 l. Malolaktyczna w nowych francuskich beczkach dębowych. Starzone na własnych osadach przez 25 miesięcy. W naszej winiarni nie praktykuje się batonnage lub praktykuje się go w minimalnym stopniu, ponieważ ochrona przed utlenieniem zachodzi naturalnie dzięki około 5 cm osadu w każdej beczce. NOTATKI DEGUSTACYJNE Tiramisu - nuty kawy, śmietany i kakao. Odważne, z dobrze zbudowanym, zaokrąglonym smakiem oraz długotrwałym finiszem. Z przyjemnością wzbogaci kolekcję na wiele lat.
Hiszpania, Villabuena De Álava-Álava
Bodegas Benetakoa ma powierzchnię 20 hektarów winnic, składających się ze starych winorośli w wieku od 20 do 80 lat, o niskiej produkcji i bardzo wysokiej jakości. W Bodegas Benetakoa można znaleźć zarówno młode wino, wino z pierwszego roku, które zachowuje swoje pierwotne cechy świeżości i owocowości, jak i nasze doskonałe wino dojrzewające, wino co najmniej w trzecim roku starzenia, z co najmniej 12 miesiącami tego czasu w dębowej beczce.
Hiszpania, Cenicero-La Rioja
Młode wino czerwone, crianza i reserva. Wino białe w beczce. Kwalifikowana denominacja pochodzenia Rioja. Z owoców naszych własnych winnic przygotowujemy starannie wyselekcjonowane wina czerwone i białe, pod marką RONDAN, które zdobyły liczne nagrody krajowe i międzynarodowe.
Hiszpania, Valencia
...które identyfikują się z miejscem, z którego pochodzą. To wina, które wyrażają geografię i historię winiarską krajobrazów Rueda, Rioja i Ribera del Duero. Po pewnym czasie mieliśmy bardzo jasno określony profil wina, które chcieliśmy produkować: wina świeże, owocowe i eleganckie, z objętością i równowagą. Gdy winogrono przekształca się w wino w procesie fermentacji, przechodzi proces starzenia w...
Hiszpania, La Seca (valladolid)
...Reina de Castilla Sauvignon blanc, Reina de Castilla Verdejo Fermentowane w beczce, El Bufón Verdejo, Isabelino Verdejo, Isabelino Rueda, Isabelino Rosado, El Paje Verdejo, Príncipe Verdejo Frizzante. Nasza winiarnia oferuje również butelkowanie na zamówienie Por-Para z markami własnymi klientów (winnice z innych D.O., dystrybutorzy, sieci handlowe itp.). Winiarnia Reina de Castilla jest częścią Szlaku Wina Rueda. Organizacja wizyt i wydarzeń dla osób prywatnych i firm. Minimalne grupy: 10 osób.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play