Hiszpania, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDYNA DIHYDROCHALKON (NH-DC) to słodzik i wzmacniacz smaku bezkaloryczny. NH-DC jest 1.500-1.800 razy słodszy od sacharozy przy stężeniu granicznym. Jego synergiczne działanie słodzące jest bardzo ważne w połączeniu z innymi słodzikami, zarówno masowymi, jak i o wysokiej intensywności. Kosmetyki: Pasta do zębów, płyn do płukania ust itp. Pasze: Dodatek NH-DC poprawia smak paszy, a tym samym dzienne spożycie paszy.
Hiszpania, El Puntal (murcia)
... jako smak wytrawny, mięsny i satysfakcjonujący. MSG jest powszechnie stosowany w przemyśle spożywczym jako wzmacniacz smaku, aby poprawić smak i akceptowalność przetworzonych i konserwowanych produktów spożywczych. Pomimo pewnych kontrowersji dotyczących jego bezpieczeństwa w dużych ilościach, MSG jest zatwierdzony przez kilka organów regulacyjnych ds. żywności na całym świecie i pozostaje powszechnym składnikiem wielu produktów spożywczych dzięki swojej zdolności do ekonomicznego i efektywnego poprawiania smaku. POJEMNIK: 5kg, 25kg i 200kg IBC...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...SKŁADNIKI: Podgardle, mięso i skórki wieprzowe, białko jaja, skrobia ziemniaczana, sól, syrop glukozowy, białko mleka, przyprawy, stabilizator (di- i polifosforany), wzmacniacz smaku (E621) oraz przeciwutleniacz (sód askorbinowy). Naturalna jelita wołowe. Może zawierać śladowe ilości soi.
Hiszpania, El Puerto De Santa María
...Ekologiczny Kwas Cytrynowy. To idealny dodatek do żywności do wielu potraw, dzięki swoim licznym zastosowaniom i wysokiej rozpuszczalności, co czyni go łatwym w użyciu w kuchni. Działa jako konserwant i przeciwutleniacz, wzmacniacz smaku, żelujący do dżemów, służy do marynowania mięs, jako aromat w cukiernictwie lub jako teksturizer w produkcji serów pasteryzowanych, między innymi.
...ekstrakt drożdżowy, przyprawy (cebula, gałka muszkatołowa, czosnek i kurkuma, proszek pomidorowy), czarny trufel, wzmacniacz smaku, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty mlekowe, konserwanty: lizozym (pochodzący z jaj), natamycyna na skórce. Smak: Intensywny Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem trufli. Kolor: Jasnożółty z czarnymi żyłkami pasty truflowej. Konsystencja: Twarda Usuń skórkę sera przed spożyciem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play