Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżego i mrożonego mięsa wieprzowego iberyjskiego. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedury, co zapewnia produk...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... iberyjskie, sól, czosnek, oregano i konserwanty, białe wino, pakowane w naturalną osłonkę jelitową. Waga netto: 0,350 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma żadnych ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie, dojrzewanie, krojenie i pakowanie. Składniki: Chude mięso wieprzowe iberyjskie, papryka D.O la Vera (Cáceres), sól, czosnek, oregano i konserwanty. Waga netto: 0,350 g.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play