Francja, Castelnaudary
Dzięki lokalnemu zakotwiczeniu w południowej Francji, Grupa Rivière od 3 pokoleń tworzy i opracowuje smaczne i innowacyjne dania gotowe, oparte na tradycyjnych przepisach francuskich. Opracowane z naturalnych składników, jej przepisy są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Poprzez swoje marki, Grupa Rivière pokazuje swoje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażo...
Od 2006 roku Sempre Ghiotti z powodzeniem działa w branży cateringowej i gastronomicznej, oferując najlepsze przepisy kuchni sycylijskiej w formie gotowych dań, wygodnych do codziennego użytku i smacznych jak świeżo przygotowane. Nasze przygotowania, wykonane z wysokiej jakości surowców, dają możliwość serwowania całej autentyczności Morza Śródziemnego w kilku prostych krokach. Dzięki naszym prakt...
Niemcy, Dissen
... objętości (od 30% objętości wstrzyknięcia) jest dostępny wyłącznie w formie proszku, w tym stabilizacji solanki. Z podstawową przyprawą o wszechstronnym zastosowaniu, TenderFox® jest również dostępny w wariantach aromatycznych: Pieczony, Wędzony i Kiełbasa oraz Gotowana szynka, a także w smakach: drób, wieprzowina i wołowina. W połączeniu z suchą przyprawą TopFox®, TenderFox® może być...
Polska, Warszawa
...100% włoska oliwa jest wytwarzana z oliwek odmian Ogliarola i Coratina: ta oliwa fascynuje nas korzennymi i gorzkimi nutami Coratina, złagodzonymi obecnością delikatnego dotyku Ogliaroli, które tworzą oliwę o zapachu i owocowości nuty intensywne niczym serce Apulii. DO PARY Z: Bardzo dobrze komponuje się z bruschettą z pomidorem, carpaccio z tuńczyka, sałatkami z borowików, grillowaną radicchio, zupami warzywnymi, pierwszymi daniami z kiełbasą, gotowaną ośmiornicą, czerwonymi mięsami czy dziczyzną, dojrzewającymi twardymi serami.
Belgia, Bruxelles
Jesteśmy firmą handlową zajmującą się eksportem produktów spożywczych, mrożonych oraz FMCG (pieluchy, taśmy,…). Działamy w Europie i Afryce. Na przestrzeni lat znacznie poszerzyliśmy naszą ofertę produktów oraz rozszerzyliśmy naszą sieć dystrybucji, aby zadowolić naszych drogich klientów. Eksportujemy do całej Afryki subsaharyjskiej, kontrolując proces od pola/fabryki (UE, Ameryka,…) aż do dostawy...
Francja, Auros
... bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.
...Sztuczne jelita do różnych zastosowań (surowa kiełbasa, gotowana kiełbasa, blanszowana kiełbasa) w różnych kolorach, kalibrach i z różnymi wzorami nadruków. Wszyscy producenci dostępni.
Austria, Guntramsdorf
... - Oszczędność tradycyjnego procesu wędzenia - Bardzo dobra zgodność kalibrów dla wysokiej precyzji podczas krojenia - Gotowe do napełnienia osłony i „wszystko w jednym procesie” dla wysokiego bezpieczeństwa produktu - Przyjazne dla środowiska i portfela - Brak skomplikowanego czyszczenia komory wędzarniczej - Brak kosztownej neutralizacji wody do czyszczenia Zakres kalibrów: Od 49 do 165 mm Przenoszenie dymu: B2 Średni odcień dymu -> kiełbasa parzona i szynka drobiowa H5 Ciemny odcień dymu -> szynka gotowana H6 Bardzo ciemny odcień dymu -> szynka gotowana Zakres kalibrów: 49 do 165 mm...
Francja, Carquefou
... sposób Rayon tradycyjny * Kiełbasa czosnkowa X5 * Szynka gotowana wyższej jakości bez skóry * Szynka gotowana wyższej jakości z skórą * Pieczeń gotowana * Pasztet wiejski w terrynie * Boczek pieczony * Pasztet z wątróbki w terrynie * 1/2 boczku gotowanego * 1/2 boczku wędzonego w tradycyjny sposób...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i przypraw do produkcji przetworzonego cieplnie produktu mięsnego o nazwie "Butifarra blanca (gotowana)" lub "Salchicha blanca (gotowana)". Format: worek 5 kg...
Francja, Plailly
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).
Włochy, Ferrere
... piemonckie, takie jak salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, kiełbasa, szynka gotowana, szynka surowa, cotechini i wiele innych, które sprzedajemy bezpośrednio w naszym punkcie sprzedaży. Aby zwiększyć sprzedaż, otworzyliśmy również wędzarnię w Langhe, w historycznym centrum Alby oraz kolejną w centrum Turynu, w pobliżu muzeum egipskiego, gdzie można zakupić całe nasze mięso wieprzowe i wędliny.
Grecja, KALAMATA
Tradycyjne wiejskie kiełbasy i wędliny. Tradycja ponad 70 lat, trzy pokolenia wędliniarzy. Kiełbasa z pomarańczą, z suszoną pomidorą, z porami, z kurczakiem, wołowiną, gotowana, wędzona. 80% - 85% świeżego mięsa wieprzowego, wołowego lub drobiowego, zioła, przyprawy, przyprawy. Jakość, tradycja, intensywny smak, aromat. Wszystkie nasze produkty zawierają świeże mięso i 100% czyste składniki.
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest ni...
Vleeswaren De Baets to firma z dwoma głównymi działalnościami: - produkcja wędlin, takich jak różne rodzaje salami, wędliny gotowane i pasztety. - rzeźnictwo specjalizujące się w świeżych wędlinach i własnych wyrobach. * Rodzaje salami Finałowe, wiejska kiełbasa, salami bez czosnku, salami z czosnkiem, kopenhager, bloende lub boulogne… * Wędliny gotowane Kiełbasa szynkowa, kiełbasa cielęca, kiełbasa pieczarkowa, kiełbasa na lunch… * Pasztety Pasztet do smarowania, pasztet wiejski, pasztet sezonowy… * Wyroby solone Sólona słonina, wędzona słonina, szynka, filet d’anvers…...
Belgia, Izier
... sucho, wędzone lub nie. Orzech: Cienka część szynki, solona w delikatnej, naturalnej solance lub w filecie, wędzona lub nie. Boczek: Solona na sucho pierś, wędzona lub nie. Szynka gotowana rzemieślniczo: Szynka najwyższej jakości, solona ręcznie, gotowana i duszona w piekarniku. Kiełbasa sucha: Przygotowanie na bazie mięsa wieprzowego i wołowego najwyższej jakości.
Francja, Arnouville Les Gonesse
... wdraża procesy technologiczne dostosowane do wszystkich Twoich produkcji: wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety i inne), wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), produkty marynowane, przetwory drobiowe (szynka drobiowa, nuggetsy), pieczone i wędzone kurczaki, produkty rybne (łosoś, głowonogi i inne).
Belgia, Machelen (Bt.)
... York, Filet d'Anvers, wędzona surowa szynka 'Cobourg', wędzony bekon), produkty cateringowe (bekon śniadaniowy, wędzony bekon, gotowana szynka), produkty bio (bio bekon śniadaniowy, bio salami, bio gotowana szynka, bio szynka, bio filet de saxe, bio surowa szynka, bio filet z indyka).
Francja, Montreuil Bellay
Dla Państwa przyjemności, Roger BODET, Mistrz Wędliniarstwa, zaprasza do odkrycia swojego talentu i umiejętności poprzez szeroką gamę suchych kiełbas. Formowane w naturalnych osłonkach, kiełbasy są następnie umieszczane w pomieszczeniu do suszenia, gdzie stopniowo osiągają idealną temperaturę sprzyjającą rozwojowi smaków i charakterystycznych dla dobrej suchej kiełbasy kwiatów powierzchniowych. To...
Francja, Vibraye
Wędliniarnia FASSIER wytwarza produkty opracowane z poszanowaniem najlepszej tradycji wędliniarskiej. Produkty wiodące: szynka gotowana w winie Jasnières, kiełbasa czosnkowa wędzona na drewnie bukowym, golonka gotowana i formowana ręcznie, czernina z podsmażoną cebulą.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play