Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Niektóre z najszlachetniejszych kawałków naszych świń iberyjskich, takie jak Iberian Presa, są wykorzystywane do wytwarzania naszego Salchichón Castro y González „Selección” w sposób rzemieślniczy. Intensywny aromat, soczysta tekstura oraz wyjątkowa równowaga między tłuszczem, chudym mięsem a czarnym pieprzem nadają naszemu Salchichón subtelną, naturalną delikatność. SKU:N / A Waga przesyłki:N / A...
Hiszpania, Calera De León
... wędliny iberyjskiej. Produkujemy i sprzedajemy również mięso iberyjskie Pata Negra: presa iberyjska, pluma, żeberka, polędwica... Ważne jest, aby podkreślić, że pracujemy wyłącznie z Pata Negra. To najlepsze produkty pochodzące z czystej rasy świń iberyjskich. Ponadto jesteśmy parą weterynarzy zaangażowanych w dobrostan zwierząt i szanujących lokalne tradycje naszego regionu. Nasza praca zawsze gwarantuje ścisłą kontrolę pochodzenia naszych produktów, które są certyfikowane przez odpowiednie organy kontrolne. Już od ponad 5 lat sprzedajemy nasze produkty bezpośrednio we Francji.