Szwajcaria, Langnau Im Emmental
...Systemy gotowania próżniowego dla najlepszej jakości produktów I Urządzenia do gotowania dżemów - Eksperci KASAG są specjalistami w budowie urządzeń do gotowania oraz przemysłowych systemów gotowania do produkcji dżemów, marmolady, kompotów i galaretek. Wysokie wymagania produktowe, specjalne oczekiwania dotyczące obróbki pektyny, optymalna konsystencja i krótkie czasy procesów budzą naszą pasję. Dostosowujemy się do każdego klienta, budując dla niego indywidualne lub modułowe systemy, które maksymalnie spełniają jego wymagania.
Włochy, Partinico
... konfitury figowej. Ta wykwintna konfitura harmonijnie łączy słodycz dojrzałych fig z nutą naturalnej kwasowości, tworząc harmonijną symfonię smaków. Soczyste figi, starannie wybrane w pełnej dojrzałości, nadają tej pysznej konfiturze unikalny i pełny profil. Waga: 335g UGS: 3 455 149 000 255...
Francja, Puyricard
... klementynek korsykańskich jest gwarantowana bez konserwantów i barwników, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz tradycją mistrzów konfitur, przekazywaną przez pokolenia, z poszanowaniem aromatów, zapachów i tekstury owoców. Certyfikat AB Kanał dystrybucji: Sklepy specjalistyczne (bio) DLUO: 3 lata Waga netto: 370g oraz format rodzinny 650g dla niektórych przepisów Zawartość cukru: 60%...
Francja, Biguglia
...Przepis stworzony przez Emilie z Le Meilleur Pâtissier M6 sezon 3, która użyła tutaj naszej konfitury z Brocciu. Do przygotowania i delektowania się bez żadnej umiaru..
Francja, Faverolles-Sur-Cher
...Konfitura ananasowa z przyprawami do piernika 240g Nasze konfitury są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w naszym warsztacie znajdującym się w Faverolles-sur-Cher w Loiret-Cher. A nasze owoce są kupowane lokalnie za każdym razem, gdy to możliwe. Truskawki pochodzą z Sologny. Jagody zbieramy w Soing w Solognie. Następnie pod koniec sierpnia i na początku września przychodzą jabłka i gruszki z...
Francja, Gennevilliers
...Ta oryginalna kompozycja kwiatowa wokół subtelnej nuty bissapu to specjalność SENEAFOOD. Prawdziwa rozkosz. Ta czerwona konfitura zachwyci Cię swoją autentyczną teksturą oraz owocowymi i roślinnymi aromatami. Jest to tradycyjnie wytwarzany produkt rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood. Konfitury Seneafood są w 100% naturalne, bez dodatku barwników czy konserwantów, zgodnie z...
Przetwórnia Owocowo-Warzywna w Radzicach Dużych powstała w grudniu 1962. Od momentu powstania zakład, specjalizował się w przetwórstwie owocowo-warzywnym. Przetwórnia Radzice produkuje m.in dżemy i marmoladę o szerokiej gamie smaków ( wiśnia, truskawka, jagoda, morela, róża itd.) oraz jabłko prażone i powidła śliwkowe. Ponadto różnego rodzaju przetwory warzywne i miód sztuczny. Wychodząc...
Belgia, Floreffe
... gronie rodziny lub bliskich. Wszystkie nasze dżemy są gwarantowane bez barwników, konserwantów, dodatków aromatycznych oraz tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. Zanurz się tutaj w tysiącach i jednej recepturze z gamy Materne.
Hiszpania, AGULLANA
Ręcznie robione dżemy Extra o wysokiej zawartości owoców, bez konserwantów i barwników, bardzo odpowiednie do łączenia z mięsem, rybami i serami wszelkiego rodzaju. Bardzo często stosowane w gastronomii.
Turcja, Ankara
Produkujemy dżemy, miód, helwę, krem orzechowy z kakao, syrop miodowy oraz syrop cukrowy w naszej własnej fabryce w Ankarze w Turcji. Chcemy nawiązać współpracę z Państwem, aby eksportować bardzo smaczne i wysokiej jakości tureckie produkty do Państwa kraju lub regionu. Możemy produkować w każdym rodzaju opakowania i wadze oraz umieścić na nim Państwa prywatną etykietę, jeśli sobie tego życzą...
Hiszpania, Murcia
Hfguillen Maquinaria, firma zajmująca się sprzedażą maszyn używanych dla przemysłu spożywczego. Włączone sektory: konserwy warzywne (karczochy, pieczarki, papryka itp.), konserwy rybne, przemysł mrożony, przemysł mięsny, mleczarski, winiarski, przemysł olejarski itp., czyli każda firma zajmująca się produkcją artykułów spożywczych przeznaczonych do spożycia przez ludzi.
Francja, Nousty
...orzechami i piernikiem” oraz wiele innych oryginalnych smaków, które zachwycą zarówno małych, jak i dużych! Ręczne wytwarzanie w tradycyjny sposób… Nasza koncepcja produkcji dżemów i galaretek jest całkowicie ukierunkowana na optymalne oddanie smaków i aromatów, które znaliśmy w dzieciństwie. U nas, aby zrobić dobry dżem, zaczynamy od wyboru najlepszych owoców dostępnych na rynku, wybierając z bardzo dużej różnorodności, którą selekcjonujemy z różnych regionów Francji, ale także z całego świata.
...sos balsamiczny, surowce do cukiernictwa (galaretki/pokrycia owocowe, farsze, lustra), które wszystkie są odporne na temperatury do 220 stopni Celsjusza. Dżemy owocowe bez konserwantów, zarówno stołowe, jak i jako nadzienie do słodyczy, czy odporne na wysoką temperaturę, odpowiednie do petit four. Przemysł SKO S.A. opiera się na tradycji i charakterze rodzinnym, zawsze stawiając na staranną jakość i jak najlepszą obsługę klienta, z działalnością eksportową do ponad 50 krajów.
... gospodarczej. Wprowadzenie nowego entuzjazmu, smaku i opinii do życia jest wspólną odpowiedzialnością wszystkich sektorów. Różnica w sektorze spożywczym polega na tym, że ma on zarówno ekonomiczne, jak i kulturowe znaczenie. Ponieważ odżywianie jest nie tylko podstawową potrzebą, ale także zjawiskiem kulturowym. Wzbogacanie i przekształcanie nawyków żywieniowych, które różnią się w zależności od...
Włochy, Cavriago
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu. Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
Turcja, Kazan/ankara
... produktów przeznaczonych do spożycia poza domem. 16.000 zamkniętej całkowicie powierzchni 30.000 metrów kwadratowych oraz 250 pracowników, Lokman działa zarówno na rynku krajowym, jak i zagranicznym. Lokman może analizować produkty w swoim własnym laboratorium w obiekcie. Lokman zdobył wiele nagród konsumenckich. Nasze główne produkty to dżem, pasta orzechowa z kakao, pasta orzechowa z chrupkami, masło orzechowe, chałwa, tahini sezamowe, melasa, miód, masło, margaryna, ser topiony w różnych opakowaniach i wagach od 10g do 25000g. Mamy 3 różne marki. Są to "LOKMAN", "PAŞABEY" oraz "ARINUR".
Rumunia, Cluj Napoca
Z 10-letnim doświadczeniem w przetwarzaniu i sprzedaży konserwowanych owoców i warzyw, Mib Prodcom oferuje Ci smak i specyficzny aromat, który możesz odkryć tylko w dżemach, konfiturach, nektarach i potrawach Arovit.
Serbia, Belgrade
FRUIT MAGIC to firma handlowa i dostawca marek własnych. Nasi członkowie zespołu to doświadczeni inżynierowie przetwórstwa żywności oraz technolodzy, a także eksperci w zakresie sprzedaży i marketingu. Dokładamy wszelkich starań, aby zaspokoić Twoje potrzeby, począwszy od zakupu surowców, przez produkcję, kontrolę jakości, aż po pakowanie i logistykę. Dla Twoich produktów pod marką własną możemy również zaoferować projekt opakowania.
Grecja, Thessaloniki
Włochy, leonforte
...I sughi del principe to firma sycylijska zajmująca się produkcją wysokiej jakości specjałów gastronomicznych. Nasz proces produkcji jest kontrolowany od wyboru najlepszych surowców, aż po przetwarzanie w konserwy: pasztety, sosy do makaronu, pesto, chutney, galaretki owocowe i winne, dżemy i konfitury oraz wszelkiego rodzaju kremy do smarowania. Produkty są wolne od dodatku konserwantów i barwników "jak stworzyła natura".
Niemcy, Wiesbaden
Z miłością i starannością w manufakturze Engelwurz przygotowywane są dla Ciebie małe przysmaki. Dżemy, galaretki, marmolady, syropy, chutneye, pasty do chleba, sól kwiatowa i sól ziołowa.
Turcja, Istanbul
Hiszpania, Sevilla
Hiszpania, Bajamar
Holandia, Kerkwerve
Producent produktów regionalnych w Zeelandzie...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play