Francja, Ducy-Sainte-Marguerite
Założona w 1835 roku, Domaine de la Flaguerie to rodzinna firma poświęcona produkcji i przetwarzaniu jabłek do cydru. Jako miłośnicy natury, domena przyjęła wartości Rolnictwa Ekologicznego w 1998 roku. Domaine produkuje soki jabłkowe, cydry IGP Normandie i gruszkowe, Pommeau de Normandie AOC, calvados AOC, wódki owocowe oraz inne ekologiczne aperitify i likiery doskonałej jakości przeznaczone n...
Francja, Val De Cognac
...Prawdziwy likier o słodkim, subtelnym i luksusowym smaku. Skład: Francuski ekologiczny rum biały dojrzewający w starych beczkach po koniaku, orzechy makadamia ekologiczne, premium ekologiczna wanilia z Madagaskaru oraz ekologiczny cukier trzcinowy Fair Trade. Podawać schłodzony, samodzielnie lub w koktajlu, zarówno jako aperitif, jak i digestif. Waga: 1,2 kg Wymiary: 10 × 10 × 19 cm Zawartość alkoholu: 34° Maceracja: długa (6 miesięcy) w szklanych pojemnikach z recyklingu Wygląd: Piękny słomkowy kolor...
Francja, Condom
...Apéritif orzechowy to w naszych regionach napój, który każda gospodyni domowa przygotowywała na własny użytek. Namoczone w alkoholu, a następnie połączone z winem likierowym, nadadzą aromat przypominający stary Porto. Przepisy z dawnych lat były bardzo słodkie i rustykalne, z użyciem tanicznego wina czerwonego. Wino likierowe, bardziej delikatne, doskonali apéritif. Będzie pyszne w połówce melona. Starzenie, któremu poddaję Esquillot, nadaje mu „rancio” w stylu starego Porto, tak naturalnego i przyjemnego. Apéritif do degustacji bardzo schłodzony. WAGA: 1,3 kg BUTELKA: Butelka 70cl SKU: 1004...
Francja, Poitiers
...Likier Basilico Elixirum Aperitivum jest, jak sugeruje jego nazwa, likierem na bazie bazylii. Dokładniej mówiąc, suszona bazylia została zamacerowana w alkoholu, a następnie dodano sok cytrynowy, aby uzyskać pewną równowagę.
Francja, Le Lauzet Ubaye
...Roślina dobroczynna, regenerujący eliksir, a następnie siarkowy aperitif, absynt fascynuje. Słodka bylica w dotyku, ale gorzka w smaku, absynt jest symbolem utraconych iluzji. Urodził się w 1797 roku w Jurze francusko-szwajcarskiej, likier absyntowy matki Henriod podbił cały świat, zanim został zakazany w Szwajcarii w 1910 roku, a następnie we Francji w 1915 roku. Dziś krążą jeszcze...
Francja, Pont D Ain
...W 100% z eko-skórki cytrynowej, likier limonio to prawdziwe limoncello z cytrusowym aromatem, jest słodki i pięknie pachnie skórką cytrynową. Może być podawany jako aperitif lub na zakończenie posiłku, ale zazwyczaj serwuje się go na koniec posiłku. Limonio to sycylijskie Limoncello, prawdziwe Limoncello bez barwników i konserwantów, wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Stan: Nowy produkt Kraj: Włochy Region produkcji: Sycylia Nazwa: Limoncello Rocznik: 2020 Alkohol: 35° Objętość: 70cl...
Finlandia, Turku
...Cynar to likier o smaku gorzkim i słodkim, oparty na karczochu, znany ze swojej wszechstronności i charakterystycznego smaku; jego smak wzbogacony jest infuzją 13 ziół i roślin. Nazwa napoju pochodzi od Cynara scolymus, botanicznej nazwy karczocha, ponieważ liście karczocha nadają mu charakterystyczny smak. Objętość: 700ml...
Belgia, Couvin
...Apéritif - likier na bazie wiśni Griottes. Pyszna alternatywa dla piwa Temperatura przechowywania: 3°C < T° < 25°C Temperatura konserwacji: 4°C < T° < 8°C Alk. 14,6% obj. Podawać z kostkami lodu Dostępny format: 75 cl...
... cukier, aż osiągnięta zostanie odpowiednia dojrzałość. Gęsty, lekko alkoholowy i przyjemny w smaku, jego aromat najlepiej uwydatnia się, gdy degustuje się go schłodzonego jako aperitif lub napój po posiłku, aby móc spróbować jego najlepszych właściwości trawiennych.
Francja, Brive La Gaillarde
...La Salers 16 % jest rozpoznawalna po swojej żółtej zakrętce. Miłośnicy gencjany cenią jej gorycz i charakterystyczny zapach jako aperitif. Pije się ją tradycyjnie czystą, z lodem, rozcieńczoną wodą gazowaną, odrobiną soku z cytryny lub kroplą likieru porzeczkowego. 100 cl, 16 % obj.
Francja, Ascain
...Ten lekki aperitif lub digestif jest przygotowywany na bazie wódki sagarno, koncentratu soku jabłkowego i aromatu zielonego jabłka. KLUCZOWE PUNKTY Cechy Mieszanka wódki sagarno i syropu z zielonego jabłka. 18% objętości alkoholu. Likier o niskiej słodkości. Opakowanie Butelka 50 cl, z woskowanym korkiem. Perspektywa mistrza piwnicy Podawaj dobrze schłodzone... Jego wyraźny atak wódki...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... rozwija się na świeżych cytrusach i róży. Butelka, która skradnie Twoje serce i zachwyci Twoje aperitify! Dom: Wprowadzony na rynek w 2020 roku i produkowany przez małą rodzinną destylarnię w pobliżu Turynu we Włoszech, Italicus to aperitif, który przywraca do mody rosolio, włoski destylat o intensywnych nutach cytrusowych i kwiatowych. Wszystkie składniki są lokalne: cedrat pochodzi z Sycylii, bergamotka z Kalabrii, a lawenda, goryczka i żółta róża dopełniają całość. Typ: Likier Pojemność: 75cl Zawartość alkoholu: 20%...
Francja, Mazion
... drobnych bąbelków. Delikatny i elegancki nos otwiera się na nuty kandyzowanych owoców brzoskwini. Usta dominują owoce. DOPASOWANIE I MOMENTY DEGUSTACJI: Aromaty tego napoju doskonale harmonizują z kawiorem; na aperitif, po kolacji z ciastem; przez całą noc na Twoje uroczystości; w klubie nocnym lub na wszystkich wielkich wydarzeniach rodzinnych lub w pracy. Podawać w temperaturze około 8°C. APELACJA CEE: NAPÓJ AROMATYZOWANY NA BAZIE WINA SKŁADNIKI: CHARDONNAY MUSUJĄCE, LIKIER BRZOSKWINIOWY + ZŁOTO E175...
Francja, Auxerre
...Degustacja Piękne połączenie kwasowości i słodyczy. To winogronowe wino, świeże i lekko musujące, w którym likier z soku winogronowego doskonale równoważy mineralność i żywotność tego wina z regionu Gaskonii. Winifikacja aperitif, ciasteczka maślane, ciasta Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Maison Cheval Quancard Aplikacja: Wino z Francji Szczep: Colombard, Ugni blanc Etykieta: Wino stołowe...
Francja, Le Bignon Mirabeau
... Degustacja: serwowany schłodzony z kostkami lodu, w koktajlach lub rozcieńczony wodą gazowaną. LIKIER UME (UMESHU) Składnik: alkohol, shochu (likier ryżowy), syrop umés (Prunus mume), cukier. 15% obj. 720ml Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu po otwarciu i spożyć wkrótce. Ewentualne osady nie wpływają na jakość produktu. Nadużywanie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia, spożywaj z umiarem.
Hiszpania, El Morell-Tarragona
Ponad 100 lat produkcji wermutu z naszą ekskluzywną formułą. Wermut to likier serwowany jako aperitif, składający się z białego wina, piołunu oraz innych gorzkich i tonizujących substancji. Te wina są typowo europejskie, z charakterystycznym aromatem, który nadaje im szczególną elegancję w koktajlu lub jako aperitif.
Belgia, Wépion
...Sapiluc znajduje się na brzegach Mozy, w wiosce Wépion w Belgii. Dostarczamy naszym krajowym i międzynarodowym klientom choinki najwyższej jakości. Na naszych polach uprawiamy "Prawdziwą Truskawkę z Wépion". Sprzedajemy nasze truskawki hurtowo oraz w straganach wzdłuż ulic Wépion. W naszej ofercie mamy również dżem, likier i aperitif. Wszystkie te produkty pochodzą z rzemieślniczej produkcji, opartej na tych wyjątkowych truskawkach.
Belgia, Genappe
...Nutts Original®, nowy i w końcu dostępny dla Ciebie! Ten belgijski likier (35°) na bazie orzechów laskowych można pić zarówno na lodzie, w koktajlu, na aperitif lub jako deser. Doskonale wkomponuje się również w Twoje przepisy. Wkrótce będziesz "szaleć" za gotowaniem z Nutts. W domu, w restauracjach, barach czy dyskotekach, Nutts Original® łączy smak z siłą charakteru.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play