Francja, Malataverne
...Składniki Składniki ciasta mąka pszenna, semolina pszenna, jajka (11,2% w produkcie końcowym), woda. składniki farszu bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól) ricotta (7,5% w produkcie końcowym) (serwatka, śmietana), olej palmowy, płatki ziemniaczane, serwatka, szpinak (2% w produkcie końcowym), ser (mleko, sól, podpuszczka, konserwant lizozym jajeczny), sól, olej z nasion słonecznika, aromaty...
ufs.country_names.RU, Moscow
... jako regularny płyn do płukania ust. Koncentrat 1 butelka 500 ml = 3 litry. SKŁADNIKI AKTYWNE Lizozym zapewnia delikatne i skuteczne oczyszczanie zębów i dziąseł. Utrzymuje Twój uśmiech jaśniejszym. Ksylitol pomaga zmniejszyć ryzyko próchnicy i ubytków. Bischofit, sól starożytnego morza, to kompleks minerałów, w tym wapnia, sodu, potasu itp., który ma działanie antyseptyczne i wzmacniające. Mentol, składnik pochodzenia roślinnego, zapewnia świeży oddech. groszowa waga: 0,559 kg Definicja: Płyn do irygatora Efekt: świeżość + czystość + witaminy...
...Czy specjalizujesz się w branży spożywczej? I czy interesuje Cię mały ośmiorniczek w pesto 2,9 kg? W przygotowaniach mały ośmiorniczek w pesto doskonale się wkomponowuje. Składniki: Małe ośmiornice (55%), olej słonecznikowy, bazylia (8%), orzechy nerkowca, orzechy, ser tarty (mleko, sól, podpuszczka, konserwant lizozym z jaj), płatki ziemniaczane, ocet, sól, cukier, oliwa z oliwek extra...
...ekstrakt drożdżowy, przyprawy (cebula, gałka muszkatołowa, czosnek i kurkuma, proszek pomidorowy), czarny trufel, wzmacniacz smaku, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty mlekowe, konserwanty: lizozym (pochodzący z jaj), natamycyna na skórce. Smak: Intensywny Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem trufli. Kolor: Jasnożółty z czarnymi żyłkami pasty truflowej. Konsystencja: Twarda Usuń skórkę sera przed spożyciem.
...Składniki: bazylia 20%, olej słonecznikowy, ziemniaki, ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym białka jaja), orzeszki piniowe, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt. - pochodzenie Włochy) 3%, aromat. Idealne do podawania z daniami głównymi, na mięsie, warzywach i bruschettach.
Hiszpania, Irurzun, Navarre
...Błona jajowa jest jedynym naturalnym ekstraktem, który zawiera w sobie ponad 500 rodzajów białek o dużej wartości biologicznej, takich jak: kolagen (typ I, V, X), enzymy (lizozym), liczne glikozaminoglikany, w tym siarczan chondroityny, glukozaminę oraz kwas hialuronowy, a także wysokie stężenia różnych rodzajów aminokwasów.
Holandia, Zeewolde
Jesteśmy wiodącą firmą zajmującą się składnikami, a nasze naturalne białka i enzymy są pierwszym wyborem w branżach spożywczej, farmaceutycznej i paszowej. Z tradycją innowacji trwającą niemal 75 lat jako firma produkująca enzymy, dążymy do zostania globalnym liderem rynku w odpowiedzialnym rozwoju białek przy użyciu naszych opatentowanych procesów bezrozpuszczalnikowych. Jesteśmy zaangażowani w b...
Włochy, Firenze
...Składniki: bazylia 20%, olej słonecznikowy, ziemniaki, ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym białka jaja), orzeszki piniowe, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt. - pochodzenie Włochy) 3%, aromat. Idealny do dań głównych, mięs, warzyw i bruschett.
... skórką, o żółtawej barwie po przekrojeniu. Nasze sery mają okrągły kształt, charakterystyczny smak i zapach. Masa może być miękka i kremowa lub półtwarda. Skórki są jednolite, świeże lub suche, bez pęknięć i pleśni. Produkcja jest rzemieślnicza, a my używamy prostych składników: pasteryzowane mleko krowie, kultury bakterii mlecznych, podpuszczka, sól i lizozym. Dystrybuujemy nasze sery do szerokiej...
Belgia, Bastogne
Produkcja, wytwarzanie i marketing oczyszczonych białek jaj (lizozym, awidyna, owotransferryna) wykorzystywanych jako składniki w przemyśle farmaceutycznym, medycznym, kosmetycznym i spożywczym (wina, piwa, sery).

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play