No results

Brak wyników dla
"mięso jagnięce"

Produkty dla "mięso"
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Półmięsne żeberka
Côtes semi-viandes to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw...
Ogoni wołowe
Ogonek wołowy jest znany ze swojego bogatego, galaretowatego mięsa, idealnego do duszenia i przepisów wymagających długiego gotowania. Nadaje potrawom...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Boczek
Berkshire Wieprzowina Brzuszna Berkshire Wieprzowina Brzuszna Pomyśl o brzuchu świni jako o tłuszczu z mięsem wciąż na nim. Kucharze uwielbiają używać...
Filet wołowy
Filet wołowy to popularny wybór wśród miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Te...
Gotowa Wstążka
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
MĄKA RYBNA
Standard Jakości Białko surowe 50% min, Popiół 30% max, Wilgotność 10% max, Popiół 32% max, Tłuszcz 12% max, Pakowanie Zgodnie z wymaganiami klient...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Kawałek steku
Saszetka z kawałkiem steku 2,5 kg...
MĄKA RYBNA
{"Storage":"Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i unikać bezpośredniego światła słonecznego","Fish meal feeds":"Pasze z mączki rybnej","Packing":"...
Gourmet Fuet
Produkcja fuet rzemieślniczego w różnych smakach: czarny pieprz, papryka, zioła, naturalny...
Suszona kiełbasa
Sausage suchy wieprzowy 100% domowej roboty Składniki: mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu,...
Gotowana Szynka
Prosciutto cotto wyprodukowany z najlepszych świeżych udźców, delikatnie aromatyzowany gotowaniem z kwiatowymi przyprawami. Ta tradycyjna praktyka n...
Polędwica
Lomo Filet Solomillo Filet Pure Filet Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -...
Filet w plasterkach
Filet w plasterkach...
Żołądek
Żołądek...
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Mięso z przodu
La Viande avant to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. T...
Produkty dla "jagnięce"
Bark
Bark...
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Półmięsne żeberka
Côtes semi-viandes to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw...
Ogoni wołowe
Ogonek wołowy jest znany ze swojego bogatego, galaretowatego mięsa, idealnego do duszenia i przepisów wymagających długiego gotowania. Nadaje potrawom...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Boczek
Berkshire Wieprzowina Brzuszna Berkshire Wieprzowina Brzuszna Pomyśl o brzuchu świni jako o tłuszczu z mięsem wciąż na nim. Kucharze uwielbiają używać...
Filet wołowy
Filet wołowy to popularny wybór wśród miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Te...
Gotowa Wstążka
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
Dzik
Tradycyjna terrina z dzika w 90g Jean Brunet...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Gotowana Szynka
Prosciutto cotto wyprodukowany z najlepszych świeżych udźców, delikatnie aromatyzowany gotowaniem z kwiatowymi przyprawami. Ta tradycyjna praktyka n...
Przycinanie
Przycinanie...
Polędwica
Lomo Filet Solomillo Filet Pure Filet Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -...
Głowa wieprzowa
GŁOWA WIEPRZOWA 1/2 Cięcie 20 kg mrożonych Pudełek 1 x 40 fcl hq rf cnt w 26 mt wadze netto...
Żołądek
Żołądek...
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Kołnierz
Kołnierz...
Górne Ostrze
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowyw...
Żywe jagnięta i cielęta - Żywy inwentarz do eksportu
Jesteśmy eksporterami owiec merino oraz cieląt charolais, limusin i ich krzyżówek. Obecnie eksportujemy do kilku krajów północnej Afryki i Europy. Nas...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play