...Przepis na dziką mangoz nutą imbiru, który pobudzi Twoje kubki smakowe, bez dodatku cukru.
Skład: Francuski ekologiczny rum białe, dojrzewający w starych beczkach po koniaku, dzika mangozKamerunu, ekologiczny imbir z Wenezueli.
Podawać schłodzone, samodzielnie lub w koktajlu, zarówno jako aperitif, jak i digestif.
Wymiary: 10 × 10 × 19 cm
Maceracja: 1 do 2 miesięcy w szklanych butelkach z recyklingu
Zawartość alkoholu: 38°
Wygląd: Złocista żółta barwa.
...Suszymy lokalną, nie szczepioną odmianę. Ta dzika mango daje małe owoce o niskiej wydajności i niezrównanym aromacie, przypominającym zarówno morelę, ananasa, brzoskwinię, jak i różę. Każdy kawałek odpowiada połowie mango, zbieranego w idealnej dojrzałości i suszonego w niskiej temperaturze.
SAC VRAC: 2,5 kg
Réf: MACVE...