Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
... wyrazistych i skoncentrowanych aromatach niż inne gatunki. Zastosowanie: Można spożywać nasze dzikie figi na surowo jako przekąskę lub pokroić je do gotowania. Mogą być również mieszane z naparami, dżemami lub nawet ciastami. Doskonale komponują się z daniem wytrawnym, takim jak kaczka. Można je również rehydratować, aby uzyskać bardziej miękką konsystencję. Pomysły na przepisy: Napar z figi i rumianku, pierś z kaczki z figami, ciasto z figami i orzechami laskowymi. KARTON: 7Kg...
Holandia, Mijdrecht
...Maxima Mikser Spiralny / Mieszarka Ciasta / Mikser Spiralny 20 Litrów to profesjonalny mikser spiralny. Ten mikser spiralny to mieszarka ciasta z bardzo mocnym silnikiem. To świetne, ponieważ w ten sposób ciasto jest mieszane w łatwy sposób, co pozwala na prostsze pieczenie pysznego chleba. Dzięki temu Maxima Mikserowi Spiralnemu / Mieszarce Ciasta / Mikserowi Spiralnemu 20 Litrów można...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
...Dzięki temu profesjonalnemu mieszalnikowi, ciasto chlebowe jest "wyrabiane", co oznacza, że jest mieszane, aby uzyskać jednorodną i elastyczną strukturę. Posiada pojemność 42 litry i wydajność 38 kg. Mieszalnik spiralny profesjonalny jest idealny dla piekarzy i cukierników. Mieszalnik spiralny 38 kg / 42 litry: Bardzo odpowiedni do ciast twardych, takich jak ciasto na pizzę lub chleb...
...25 KG Torba Kraft. Przeznaczenie Mieszanka do chleba Sudem (10 kg), składnik drożdże (na bułki 300 GR, na duże chleby 400 g) oraz woda (6 litrów) są mieszane, aż powstanie ciasto. Temperatura ciasta 25-27 °C przez 10 minut wolno, 7 minut szybko są wyrabiane. 1. Fermentacja 15 minut (na blacie) 2. Fermentacja, trwa 30 minut. Pieczenie przez 30-35 minut. 1 rok przechowywania w chłodnym i suchym miejscu.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play