Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
... stopień automatyzacji. IDEALNE DO DYSTRYBUCJI PRODUKTÓW TAKICH JAK: muffiny, ciasta śliwkowe, tartaletki, flany, dżemy, sosy, nadzienia owocowe, delikatne nadzienia takie jak mus, sosy sałatkowe, zupy, sałatka rosyjska, kremy zbożowe, produkty mleczne itp. SZEROKA GAMA AKCESORIÓW I WYJŚĆ DOZUJĄCYCH pozwala na efektywną pracę z różnymi produktami: taśma formująca, wąż i pistolet ręczny, pompa transferowa, pistolet obrotowy, dysze do iniekcji, podnośnik itp., elementy, które uczynią Twoją pracę bardziej precyzyjną.
Francja, Vourles
... pszenna*, cukier*, kawałki czekolady* (23%), mąka z brzeczki brązowej (pochodząca z słodu zbóż)* (13%), proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, wodorowęglan sodu, kwas winowy), sól z Guérande AOP. (*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego). Średnie wartości odżywcze na 100 g: Energia 407,1 kcal/1713,7 kJ - Tłuszcze 10,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,8 g - Węglowodany 66,5 g...
...Mieszanka Szefa; Mieszanka Brownie to łatwa w użyciu mieszanka, stworzona do uzyskania brownie o idealnym smaku i wyglądzie, która również zachowuje świeżość przez długi czas. Mieszanka Szefa; Mieszanka Brownie 1000 g. Jajko 400 g. Olej 400 g. Woda 100 g. Proszek Mieszanki Brownie Szefa, olej, jajko i woda są razem ubijane w mikserze przez 5 minut na stałej, normalnej prędkości. Po dodaniu dodatkowych składników foremki na muffiny są napełniane przygotowaną mieszanką i pieczone. Temperatura pieczenia: 170 - 180 °C Czas pieczenia: W zależności od rozmiaru foremki, około 30-35 minut.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play