...
MLEKOWPROSZKU PEŁNOTŁUSTE
Nasz FCMP i IFCMP są produkowane z czystego, świeżego mleka krowiego. Proszek mleczny jest wytwarzany w procesie suszenia rozpylającego w wysokiej temperaturze. Proszek, po ponownym wymieszaniu z wodą, zachowuje oryginalny, czysty, jednorodny i pełny smak świeżego mleka.
MLEKOWPROSZKUZDODATKIEMTŁUSZCZU
Jako zdrowa i ekonomiczna alternatywa dla mleka pełnotłustego...
... właściwościom organoleptycznym, fizycznym i chemicznym. Pozwala to na obniżenie kosztów przy zachowaniu tej samej wysokiej jakości.
Mlekowproszkuzdodatkiem tłuszczów roślinnych jest głównie wykorzystywane w przemyśle piekarskim, czekoladowym i lodowym, a także w produkcji jogurtów. Jest również stosowane w produkcji żywności mrożonej, zup instant oraz jako wybielacz do herbaty i kawy.
...Natychmiastowy proszek mleczny zdodatkiemtłuszczu 28% w worku 25 kg.
Załadunek - 1100 worków
Ten produkt jest idealny do picia, produkcji jogurtu i zastosowań przemysłowych.
...): dysk A
Opakowanie: 25 kg w papierowej torbie z wewnętrzną podszewką PE
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i osłoniętym magazynie z dobrą wentylacją. Wysokość palet nie może przekraczać 10 przypadków.