Francja, Ducy-Sainte-Marguerite
...Cidre de Glace de la Flaguerie powstaje w wyniku koncentracji moszczu jabłkowego przez krio-genię. Skoncentrowany moszcz fermentuje, zachowując wysoki poziom cukru resztkowego. O barwie bursztynowej, Cidre de Glace de la Flaguerie to koncentrat aromatów pieczonych jabłek, wsparty taniną i naturalną kwasowością owocu. Podaje się schłodzony (8 do 10 stopni) jako aperitif, z foie gras, serem pleśniowym lub na deser. waga brutto: 970g Waga kartonu 6: 6kg...
Francja, Warmeriville
...Lista składników: Wino bezalkoholowe, moszcz winogronowy, sacharoza, dwutlenek węgla, konserwant: _dwutlenek siarki_. Wartości odżywcze na 100g: Wartość energetyczna (kcal) 18 kcal / 100g Sól 0.1 g / 100g Tłuszcze 0.5 g / 100g Cukry 4.2 g / 100g Białko 0.5 g / 100g Kwasy tłuszczowe nasycone 0.1 g / 100g Węglowodany 4.2 g / 100g Kod EAN:3113590006851 Kod artykułu:835161 Średni termin przydatności:486 dni Kraj pochodzenia:NIEMCY Opakowanie zbiorcze:6 UVC Opakowanie paletowe:570 UVC (czyli 95 opakowań)...
Grecja, Athina
...Uwolnij fuzję smaków! Glazura balsamiczna ELLADIA to więcej niż tylko przyprawa - to kulinarna symfonia. Skrop, zanurz i olśnij swoje dania eksplozją bogatego, kwaśnego smaku. Podnieś swoje doznania smakowe z każdą kroplą. składniki: ocet balsamiczny biały (ocet winny biały, moszcz winny), ocet granatowy, naturalny sok z granatów 28%, cukier, skrobia modyfikowana, naturalny aromat granatowy, może zawierać siarczyny.
Bułgaria, Plovdiv
Amergo Trade LLC jest międzynarodowym dostawcą i eksporterem napojów oraz produktów spożywczych. Nasza firma została założona w 2012 roku. Główna siedziba znajduje się w Bułgarii. Priorytetem AMERGOTRADE jest dostarczanie naszym klientom produktów najwyższej jakości w najbardziej konkurencyjnych cenach. Amergo Trade jest hurtownikiem marek FMCG, napojów alkoholowych oraz szerokiej gamy produktó...
Włochy, Mazara Del Vallo
Francja, Caromb
... : Bezpośrednie tłoczenie. Moszcz szybko schładzany, aby zachować aromaty. Naturalne klarowanie na zimno. Fermentacja w zbiornikach w 16°C dla optymalnej świeżości i owocowości. Starzenie na drobnych osadach aż do butelkowania.
...Prasy filtracyjne AQUACHEM z serii EC Beverage są wykorzystywane w przemyśle napojów, na przykład do filtracji wybranych win. Kolejną cechą jest to, że elementy filtracyjne są uszczelnione, dzięki czemu moszcz lub sok nie ma kontaktu z powietrzem otoczenia. Seria EC Beverage jest standardowo oferowana w rozmiarach płyt filtracyjnych 470, 630 i 800 mm.
Francja, Montanay
...Pompa winiarska z łopatkami, z pilotem i przepływomierzem, może pompować wszystko: soki, wina, alkohol, osady, moszcz, winogrona bez szypułek, soki w wysokiej temperaturze, środki czyszczące. Jej duża wszechstronność i elastyczność w użytkowaniu sprawiają, że pompa Oenopompe jest niezbędnym wyposażeniem do działań takich jak napełnianie, zlewanie, transfer, filtracja, butelkowanie, termowinifikacja…...
Francja, Cournon D'auvergne
...Szpinak* (58%), ziemniak*, olej słonecznikowy*, woda do gotowania, prażony sezam pełnoziarnisty, sos sojowy* (woda, ziarna soi*, sól, alkohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), ocet balsamiczny* (ocet winny*, gotowany moszcz winogronowy*), sok z cytryny*, sól, mąka ryżowa*, czosnek*, kolendra*, imbir*. * Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego - Alergeny Odpowiedni dla wegan Zalecenia dotyczące...
Francja, Caudiès De Fenouillèdes
...Nazwa: IGP Côtes Catalanes Szczep: 100% Chardonnay Gleba: Winogrona pochodzą z gliniasto-wapiennych zboczy doliny Boulzane. W niektórych miejscach podłoże łupkowe dodaje winu złożoności. Wiek winorośli: Winorośle zostały posadzone na początku lat 80. To były pierwsze Chardonnay posadzone w Roussillon! Produkcja: Po schłodzonej dekantacji przez 48 godzin, moszcz jest bezpośrednio umieszczany w...
Włochy, Toscanella Di Dozza
...koncentrat soku z czerwonych/białych winogron - NFC koncentrat winogronowy - RCM (rektifikowany skoncentrowany moszcz) - cukier winogronowy - produkty organiczne - inne przygotowania i koncentraty owocowe...
Francja, Mandelieu
...Ocet winny, skoncentrowany moszcz winogronowy, barwnik: E150d. Zawiera siarczyny Waga netto: 0,250 KG Pojemność: 25 CL...
Francja, Paris
...tworząc szampana w pełnej harmonii. POŁĄCZENIE 70 % Pinot Meunier 20 % Chardonnay 10 % Chardonnay (VR) Tłoczenie tych prestiżowych win jest delikatne i stopniowe, aby uniknąć zabarwienia soków. Realizowane jest w kilku etapach, a moszcz (sok) jest dzielony: zbiera się osobno Cuvée (pierwszy sok, więc najlepszy) oraz taille (drugi sok uzyskany po retrousse). Ten szampan jest wytwarzany wyłącznie na bazie Cuvée. VR = wino rezerwowe...
Włochy, Nave
...Składniki Woda, *skoncentrowany moszcz winogronowy, *ekstrakt czarnej herbaty, *sok z cytryny z koncentratu, *aromaty naturalne. *ekologiczne. IT BIO 013Uwaga Cała energia cytryny i smak herbaty w orzeźwiającym zastrzyku energii. Wyrafinowany przepis, który łączy najlepsze liście herbaty z upraw ekologicznych z najlepszymi cytrynami 100% bio. Cytryna od zawsze uważana jest za owoc o wielu cennych...
Francja, Mietesheim
...Musztarda Violette z Moszczu Winogronowego jest wyjątkowa dzięki pięknemu fioletowemu kolorowi i niezrównanemu smakowi, który jest zarówno owocowy, jak i subtelnie pikantny. Swój niezrównany fioletowy kolor zawdzięcza dodaniu zmiażdżonych czerwonych winogron w moszczu, które są wkomponowane w musztardę. Pyszna do podawania z mięsem z kaczki, drobiem, kaszanką, wieprzowiną… Składniki: moszcz winogronowy czerwony (64%), nasiona gorczycy, woda, ocet spirytusowy, sól, przyprawy. Zawiera: siarczyny. Dostępna również w wiadrze 1,1 kg.
Finlandia, Turku
...Region Włochy – Marche Winiarnia Fattoria Mancini Odmiana 100% Albanella Oznaczenie Colli Pesaresi DOC Roncaglia Zawartość alkoholu 12,5% Winifikacja Winogrona były prasowane w całości w temperaturze 9°C; moszcz był wyciskany do momentu osiągnięcia 55% wagi winogron. Moszcz był schładzany przez 24 godziny. Fermentacja odbywała się w zbiornikach z kontrolowaną temperaturą, osiągając maksymalną temperaturę 18°C. Fermentacja malolaktyczna nie została przeprowadzona. Starzenie Cztery miesiące w zbiorniku na osadzie; mikrofiltracja przed butelkowaniem. Objętość: 75cl...
...TAK NATURALNE JAK TY Tak naturalne jak moszcz z świeżo wyciśniętych winogron. Gdy fermentacja się zaczyna, jesteśmy w stanie naturalnie ją zatrzymać za pomocą zimna, osiągając niską zawartość alkoholu na poziomie 5,5% Alc. oraz delikatne musowanie. To coś nowego i wykwintnego, co coraz bardziej przyciąga publiczność, która jest oczarowana jego doskonałym smakiem. „NAJLEPSZE FRIZZANTE W HISZPANII 2017”...
Hiszpania, Canet De Mar
...Jest wytwarzany przy użyciu tradycyjnych, ręcznych metod. Bazą jest wysokiej jakości białe wino, a jego aromaty pochodzą z ponad 20 naturalnych ekstraktów, w tym z ziół, korzeni, kwiatów, przypraw i owoców. Wśród nich wyróżnia się obecność Artemisia Absinthium -ajenjo-. Użyty moszcz winny nadaje mu pełne i owocowe przejście. Podniebienie jest intensywne, zrównoważone i bardzo długie, z potężnym...
Francja, St Pierre D'oléron
...Legenda głosi, że winiarz przypadkowo wlał moszcz winogronowy do beczki zawierającej brandy koniakową. Dopiero wiele lat później odkrył to klarowne i smaczne wino. Pineau des Charentes narodził się. Soleil d’Oléron Excellence to jedna z najstarszych marek Pineau des Charentes na wybrzeżu Atlantyku. To najstarsza marka w naszej piwnicy, została stworzona w 1946 roku.
Wielka Brytania, Birmingham
...Te zbiorniki są dostępne w różnych opcjach pojemnościowych, od 1000 Lt do 25.000 Lt; jako zbiorniki jednowarstwowe lub izolowane z systemami grzewczymi i chłodzącymi, produkowane specjalnie dla różnych materiałów, takich jak mleko, sok owocowy, oliwa z oliwek, moszcz lub glukoza.
Francja, Objat
...Składniki: Mąka pszenna pochodzenia francuskiego, masło, wysłodki pszenne, 6,7% musztardy fioletowej (moszcz winogronowy, nasiona i łupiny musztardy, wino, woda, ocet, sól, przyprawy, siarczyny), 6,7% musztardy tradycyjnej (woda, ocet spirytusowy, nasiona i łupiny nasion musztardy, sól, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, aromaty, przeciwutleniacz: siarczan potasu), sól. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1875 Kj, 450 Kcal, tłuszcze 31g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21g, węglowodany 37g, w tym cukry 1,2g, białko 5,8g, sól 1,4g.
Francja, Arles
...L'artisan Popol Musztarda z moszczu winogronowego. Składniki: moszcz winogronowy, nasiona gorczycy, woda, ocet, sól, cukier, przyprawy, barwnik antocyjanowy, konserwant biskufit sodu.
Francja, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SZCZEPY\nGrenache Noir 59%\nCinsault 20%\nSyrah 17%\nCabernet Sauvignon 4%\n\nVINIFICATION\nZbiory zaczynają się, gdy dojrzałość jest optymalna, o zmroku, aby zachować świeżość winogron.\nPo przybyciu do winiarni, te czerwone szczepy są szybko i na zimno prasowane, aby uzyskać bardzo jasny różowy kolor. Moszcz fermentuje w niskiej temperaturze, aby zachować świeżość delikatnych...
Francja, Brive La Gaillarde
...Musztarda, moszcz winogronowy. Tradycyjna specjalność Brive. Słodka i pikantna, wzbogaca wiele potraw.
Francja, Plaisir
...spektrofotometrami UV-Vis, analizatorami sekwencyjnymi itp. Filtrowany moszcz nie jest w żaden sposób zniekształcony. Wartości różnych kwasów, pH, zawartość cukru, kolor i antocyjany pozostają niezmienione po filtracji. Dostawca: TDI...
Hiszpania, Almendralejo
www.covini.es COVINI to firma handlowa działająca od 2001 roku, specjalizująca się w winach w dużych ilościach, a także w szerokiej gamie soków owocowych dla przemysłu napojów. Oferujemy wina (tradycyjne lub fermentowane kontrolowane), wina białe, wina do musujących, różowe, czerwone, intensywnie kolorowe czerwone, wina varietalne oraz różne wina D.O. Oferujemy również sok z winogron, skoncentrowa...
Hiszpania, Madrid
...Nazwa pochodzenia: CIGALES Winogrona zebrano pod koniec września. Różowe wino wyprodukowano tradycyjną metodą saignée. Moszcz pozostawał w kontakcie z częściami stałymi winogron (skórkami) przez krótki czas (1 godzina), a następnie przeszedł do zbiornika. Fermentował w kontrolowanej temperaturze 15ºC przez 16 dni, po czym dokonano przelewu w celu późniejszej klarifikacji, stabilizacji i butelkowania.
...Kolor: intensywny rubinowy. Aromaty: szeroki i trwały z wyraźnym zapachem wiśni i nutami wanilii. Smak: pełny, okrągły z miękkimi i zrównoważonymi taninami. Temperatura podawania: 16-18°C. Dopasowanie: doskonałe do pieczeni z czerwonych mięs, dziczyzny i serów dojrzewających. Winifikacja: po odszypułkowaniu winogron, moszcz pozostaje w maceracji z łuskami przez 6-7 dni w temperaturze 24-26°C. Po zakończeniu fermentacji malolaktycznej, część wina dojrzewa w beczkach, a reszta w stali. Potencjał starzenia: 2 i więcej lat w zależności od rocznika.
Francja, Saint Christol De Rodières
...100% Organiczny Ocet Balsamiczny z Modeny IGP *, skoncentrowany i gotowany moszcz winogronowy. * Produkt z rolnictwa ekologicznego. Bez pasteryzacji, bez alergenów Przechowywać w temperaturze pokojowej. Unikać nagłych zmian temperatury. Produkt dostępny w pojemnościach 25, 50 cl, luzem w 3, 5, 10 litrów, w beczkach 220 litrów oraz w kontenerach 1000 litrów.
Niemcy, Bremerhaven
... zostało wyprodukowane z eleganckiego białego wina. Doskonały moszcz winogronowy nadaje bezalkoholowemu winu owocowy smak z delikatnymi nutami orzechów i kwiatów oraz wydłuża posmak. Aromatyzowany napój z bezalkoholowego wina - wermut Blutul - został wyprodukowany z bezalkoholowego wina i moszczu winogronowego z dodatkiem ekstraktu z ziół. Oryginalne połączenie bezalkoholowego wina białego, białego...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play