...Częściowo pieczony mrożony produkt piekarniczy. Nadziewany oliwą z oliwek extra virgin, zielonymi oliwkami i solą. Prostokątna forma.
Francja, Grigny
...Nasza smażona mieszanka grzybów składa się z pokrojonych w plastry grzybów paryskich, gotowanych i przyprawionych oliwą z oliwek, pietruszką, solą i czosnkiem. OPAKOWANIE: 10 x 300 g...
... smaku oleju rzepakowego) nie muszą Państwo rezygnować z pewnych naturalnych właściwości soli. Wyroby mięsne, mieszanki przyprawowe i żywność mrożona pozostają dłużej świeże i w mniejszym stopniu zmieniają kolor potrawy. Nie muszą więc Państwo akceptować ograniczeń stosowania, które wiąże się z normalną solą, solą nieotoczoną tłuszczem. Równomierna otoczka początkowo całkowicie tłumi smak soli i działanie soli kuchennej. Gdy te potrawy są przygotowywane i podgrzewane,...
Francja, Rungis
... identyfikowalności produktów oraz bliskim relacjom, jakie utrzymuje ze swoimi dostawcami i klientami. Gastronomia francuska: dorsz, turbot, bar, sola, ogon skarbnika, łupacz, pagrus, mały i duży łosoś, ośmiornica, kałamarnica, rascasse,... Gastronomia japońska: filet tuńczyka albakora, tuńczyka tłustego i czerwonego, łosoś hodowlany z Norwegii i z oznaczeniem czerwonym, dorada hodowlana (Grecja), bar hodowlany (Grecja), świeża i mrożona ośmiornica, muł biały,... Instytucje: dostawca produktów morskich dla dużych instytucji.