• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czekolada bez cukru

Wyniki dla

Czekolada bez cukru - Niemcy

Niemcy
  1. GÜNTHART & CO. KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    70 lat doświadczenia. Günthart jest jedną z wiodących międzynarodowych firm z branży dekoracji cukierniczej. Ponad 1500 pracowników pracuje w 10 krajach zgodnie z normami jakości IFS i BRC. Nasze ponad 70-letnie doświadczenie w dziedzinie dekoracji do ciast, tortów i upominków oraz nasz entuzjazm dla nowych pomysłów czynią nas idealnym partnerem w zakresie zdobienia słodkich ciast i innowacyjnych upominków. Günthart wspiera swoich międzynarodowych pracowników i partnerów handlowych, korzystających z jej fachowych porad i wsparcia. Korzystając z najlepszych składników i dodatków oraz dopracowanych procesów produkcyjnych w wytwarzaniu dekoracji do ciast, oferujemy piekarniom, cukierniom i detalistom wysokiej jakości produkty na każdą okazję i porę roku. Efektem są wspaniałe dekoracje do tortów i ciast na wszystkie imprezy, takie jak wesela i urodziny itp.

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.

Filtry

Wyniki dla

Czekolada bez cukru - Niemcy

Liczba wyników

2 Przedsiębiorstwa

Kategorii firm