... trzcinowy może być stosowany jako biologiczny zamiennik cukru buraczanego w różnych wypiekach lub innych produktach spożywczych, w których jest przetwarzany. Cukiertrzcinowy w proszku BIO: Cukiertrzcinowy w proszku BIO od VehGro to produkt certyfikowany jako biologiczny, najwyższej jakości. Dzięki temu certyfikatowi wiesz, że to, co kupujesz, zostało stworzone z myślą o człowieku i naturze. VehGro reprezentuje produkty, które są zdrowe i najwyższej jakości. Wybrane przez nas (bio)produkty naturalne pochodzą z różnych regionów świata.
...Główną cechą wspólną między organicznym cukrem trzcinowym a surowym cukrem trzcinowym jest surowiec użyty do ich produkcji. Demerara to specjalny surowy cukiertrzcinowy, który jest również dostępny w wersji organicznej. Organiczna demerara to rodzaj surowego cukru trzcinowego o jasnobrązowym kolorze i zawartości melasy wynoszącej od dwóch do trzech procent. Co wyróżnia tę odmianę cukru, to szczególnie duże kryształy. Smak tego organicznego cukru trzcinowego uważany jest za szczególnie aromatyczny i kojarzy się z słodem i karmelem.
...czysty surowy cukier. / organiczny cukiertrzcinowy
JAKOŚĆ PRODUKTU
1.
Charakterystyka produktu
•
Polaryzacja: 99,0 min
•
Kolor: 500 ICUMSA max (300 do 500 ICUMSA tylko)
•
Wilgotność: 0,1 % max
•
MA: 0,7-1,00 m
Kod HS: 17019990
Korzyści podatkowe dla eksportu...
... BIO Bourbon zawiera aż 10% prawdziwego proszku waniliowego BIO, co nadaje produktowi intensywny, autentyczny smak – zauważysz różnicę.
Składniki: cukiertrzcinowy (90%)*, proszek waniliowy Bourbon (10%)*
*= z kontrolowanej produkcji ekologicznej
Alergeny: brak
Wegetariański: Tak
Wegański: Tak...