Niemcy, Bad Bentheim
... trzcinowy może być stosowany jako biologiczny zamiennik cukru buraczanego w różnych wypiekach lub innych produktach spożywczych, w których jest przetwarzany. Cukier trzcinowy w proszku BIO: Cukier trzcinowy w proszku BIO od VehGro to produkt certyfikowany jako biologiczny, najwyższej jakości. Dzięki temu certyfikatowi wiesz, że to, co kupujesz, zostało stworzone z myślą o człowieku i naturze. VehGro reprezentuje produkty, które są zdrowe i najwyższej jakości. Wybrane przez nas (bio)produkty naturalne pochodzą z różnych regionów świata.
...Główną cechą wspólną między organicznym cukrem trzcinowym a surowym cukrem trzcinowym jest surowiec użyty do ich produkcji. Demerara to specjalny surowy cukier trzcinowy, który jest również dostępny w wersji organicznej. Organiczna demerara to rodzaj surowego cukru trzcinowego o jasnobrązowym kolorze i zawartości melasy wynoszącej od dwóch do trzech procent. Co wyróżnia tę odmianę cukru, to szczególnie duże kryształy. Smak tego organicznego cukru trzcinowego uważany jest za szczególnie aromatyczny i kojarzy się z słodem i karmelem.
Niemcy, Mölln
...czysty surowy cukier. / organiczny cukier trzcinowy JAKOŚĆ PRODUKTU 1. Charakterystyka produktu • Polaryzacja: 99,0 min • Kolor: 500 ICUMSA max (300 do 500 ICUMSA tylko) • Wilgotność: 0,1 % max • MA: 0,7-1,00 m Kod HS: 17019990 Korzyści podatkowe dla eksportu...
... BIO Bourbon zawiera aż 10% prawdziwego proszku waniliowego BIO, co nadaje produktowi intensywny, autentyczny smak – zauważysz różnicę. Składniki: cukier trzcinowy (90%)*, proszek waniliowy Bourbon (10%)* *= z kontrolowanej produkcji ekologicznej Alergeny: brak Wegetariański: Tak Wegański: Tak...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania