... Nasiona Linola są dobrym źródłem innych składników odżywczych, w tym białka, błonnika i lignanów. Lignany to związki roślinne, które wykazały szereg korzyści zdrowotnych, w tym zmniejszenie ryzyka raka i chorób serca. Nasiona Linola można jeść w całości, mielić na mąkę lub tłoczyć na olej. Można je dodawać do różnych potraw, w tym płatków śniadaniowych, jogurtu, koktajli i wypieków.
Niemcy, Schoenebeck
...Orzechowo-słodki smak oleju z orzechów laskowych bio doskonale pasuje do sałatek, sosów, potraw smażonych, kremów orzechowo-nugatowych, słodkich wypieków, naleśników, owocowych jogurtów, deserów i czekolady. Nasz olej z orzechów laskowych SanaBio z upraw ekologicznych to niewątpliwie wszechstronny olej gourmet dla przemysłu spożywczego. Dzięki niemu można tworzyć smaczne pikantne i słodkie...
Niemcy, Eresing
...% oleju. Olej jest stały w temperaturze poniżej 22°C, dlatego nazywany jest również woskiem babassu lub tłuszczem babassu. Ma wysoką zawartość kwasu laurynowego i zapewnia miękkie uczucie na skórze. W kontakcie ze skórą topnieje. Zastosowanie: Pharma: * Łagodzi problemy skórne Żywność: * Składnik słodyczy i wypieków * Produkcja margaryny Kosmetyki: * Ochrona skóry * Produkcja kremów i szamponów...
...Olej miętowy Lecker można używać do aromatyzowania sałatek, wypieków, deserów, czekolady i napojów. • 100% czysty olej miętowy BIO uzyskiwany jest przez destylację z mięty pieprzowej (Mentha piperita). Składniki: 100% czysty olej miętowy* *=z kontrolowanej produkcji ekologicznej Alergeny: brak Wegetariański: Tak Wegański: Tak...
Niemcy, Herrsching
... wapnia, magnezu, fosforu, żelaza, cynku oraz różnych witamin jest korzystna dla zdrowia. 100% Organiczne Certyfikowana jakość dla najwyższych wymagań Niezwykle Cenne Bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe Najlepsze Składniki Z wieloma witaminami i ważnymi minerałami Zdrowa Przyjemność Bez cholesterolu, glutenu i laktozy Wszechstronne. Czyste jako przekąska, do słodkich wypieków i jako wysokiej jakości olej...
Niemcy, Garstedt
... zatwierdzonym przez UE i jest stosowana jako środek wiążący, zagęszczający oraz stabilizator w technologii żywności. W kreatywnej kuchni guma ksantanowa jest stosowana w dressingach i sosach, ze względu na swoją zdolność do stabilizacji emulsji olej/ocet. Niezależnie od tego, czy chodzi o majonez, ketchup pomidorowy, musztardę czy mieszanki przypraw, prawie wszystko, co zawiera olej, można stabilizować za...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play