No results

Brak wyników dla
"ubój wołowy"

Produkty dla "ubój"
Gardło wołowe
Przełyk wołowy, często stosowany w karmach dla zwierząt, ceniony jest za swoją żującą teksturę i wysoką zawartość białka. Jest to unikalny produkt ubo...
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Półmięsne żeberka
Côtes semi-viandes to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw...
Ogoni wołowe
Ogonek wołowy jest znany ze swojego bogatego, galaretowatego mięsa, idealnego do duszenia i przepisów wymagających długiego gotowania. Nadaje potrawom...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
Dzik
Tradycyjna terrina z dzika w 90g Jean Brunet...
Garstifte
Steki, kotlety, pieczenie, owoce morza lub hamburgery – pełna przyjemność ujawnia się dopiero wtedy, gdy są podawane w odpowiednim stopniu wysmażenia.
Surowa skóra Kaczka
Skład: Kaczka 32%, skóra wołowa 60%, skrobia 4%, glicerol 1,8%, sól 0,1%, sorbitol 2%, sorbinian potasu 0,1 Składniki analityczne: Białko surowe: 61%,...
Przemysł mięsny
1. Połączony środek czyszczący i dezynfekujący Z/4Alkaliczny środek czyszczący i dezynfekujący, który szybko dezynfekuje sprzęt, narzędzia i obiekty d...
Głowica Tnąca
Akcesoria / Narzędzia specjalne Firma Zipp Industries oferuje Państwu liczne elementy specjalne i rozwiązania dostosowane do montażu koparek. Produku...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Nóż Szefa Kuchni
Zestaw noży Carina zaspokoi wszystkie Twoje potrzeby. Kompaktowy i oszałamiająco zaprojektowany, z pewnością wpasuje się w każdą przestrzeń kuchenną, ...
Suszona kiełbasa
Sausage suchy wieprzowy 100% domowej roboty Składniki: mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu,...
Przycinanie
Przycinanie...
Huttenweichblei
Huttenweichblei...
Polędwica
Lomo Filet Solomillo Filet Pure Filet Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -...
Suszone Kiełbasy
Rękodzieło domowe, z Pirenejów, w tradycyjnym stylu. Bez konserwantów chemicznych (E ...), i bez alergenów (bez laktozy, bez glutenu). Naturalne jelit...
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Kurczak z surowej skóry
Skład: kurczak 32%, skóra wołowa 60%, skrobia 4%, glicerol 1,8%, sól 0,1%, sorbitol 2%, sorbinian potasu 0,1 Składniki analityczne: Białko surowe: 61%...
Produkty dla "wołowy"
Gardło wołowe
Przełyk wołowy, często stosowany w karmach dla zwierząt, ceniony jest za swoją żującą teksturę i wysoką zawartość białka. Jest to unikalny produkt ubo...
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Półmięsne żeberka
Côtes semi-viandes to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw...
Ogoni wołowe
Ogonek wołowy jest znany ze swojego bogatego, galaretowatego mięsa, idealnego do duszenia i przepisów wymagających długiego gotowania. Nadaje potrawom...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Boczek
Berkshire Wieprzowina Brzuszna Berkshire Wieprzowina Brzuszna Pomyśl o brzuchu świni jako o tłuszczu z mięsem wciąż na nim. Kucharze uwielbiają używać...
Filet wołowy
Filet wołowy to popularny wybór wśród miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Te...
Gotowa Wstążka
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
Mielone Wołowe
Mielone wołowe - 1 kg...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Kawałek steku
Saszetka z kawałkiem steku 2,5 kg...
Suszona kiełbasa
Sausage suchy wieprzowy 100% domowej roboty Składniki: mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu,...
Filet z osła
Filet z osła...
Gotowana Szynka
Prosciutto cotto wyprodukowany z najlepszych świeżych udźców, delikatnie aromatyzowany gotowaniem z kwiatowymi przyprawami. Ta tradycyjna praktyka n...
Przycinanie
Przycinanie...
Polędwica
Lomo Filet Solomillo Filet Pure Filet Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -...
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Kołnierz
Kołnierz...
Górne Ostrze
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowyw...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play