Polska, Kolbuszowa
...Ten rodzaj folii jest przeznaczony do pakowania produktów w atmosferze próżniowej oraz w zmodyfikowanej atmosferze ochronnej (MAP). Pakowane mięso zachowuje swoją jakość i świeżość. Ponadto folia zapobiega krzyżowej kontaminacji oraz przenikaniu obcych zapachów z zewnątrz. Najczęściej stosowane struktury w produkcji to PETPE i BOPAPE. Najwyższe właściwości barierowe oferują folie z warstwą EVOH, które uniemożliwiają przenikanie gazów. Istnieje możliwość zastosowania powłoki antyfog, która eliminuje efekt kondensacji wody od wewnętrznej strony folii.
Niemcy, Schwanau
...Otwieranie pojemników na napoje (np. wino beczkowe), Przechowywanie pojemników na napoje (np. wino beczkowe), Pakowanie żywności w atmosferze ochronnej...
Włochy, Soragna
La Sarca z siedzibą w Soragnie zajmuje się pakowaniem próżniowym w technologii Cryovac, pakowaniem termoformowanym oraz w atmosferze ochronnej w folie i w torebki twardych oraz półtwardych serów Parmigiano Reggiano i Grana Padano. Organizacja transportu we Włoszech i za granicą wraz z załadunkiem kontenerów, drobnicą, montażem, magazynowaniem i platformami wysyłkowymi.
Hiszpania, Valladolid
... wysokiej jakości. Specjalizujemy się w rozbiórce i przetwarzaniu tusz wołowych, co pozwala nam oferować cięcia dostosowane do potrzeb naszych klientów. Dzięki nowoczesnym i znaczącym obiektom, oferujemy rynkowi sprzedaż świeżego mięsa wołowego w różnych formatach, od tusz, ćwiartek tuszy, rozbiórki, cięć specjalnych, po pakowanie próżniowe lub w atmosferze ochronnej. Castellana de Carnes sprzedaje również podroby i produkty uboczne pochodzące od zwierząt, które ubojuje. Castellana de Carnes S.A. to jakość w świeżym mięsie wołowym.
Francja, Sorgues
Calabas realizuje operacje pakowania produktów spożywczych suchych na zlecenie - Opakowania dostosowane do Twoich produktów - Worki typu poduszkowego - Worki z płaskim dnem - Worki kopertowe - Pakowanie Twoich produktów spożywczych i suchych - Pakowanie w atmosferze ochronnej - 3 pionowe maszyny pakujące - 3 wagi asocjacyjne Nasze atuty: - Elastyczność: uwzględnienie Twoich szczególnych potrzeb...
Belgia, Geel
Belgijska grupa Sopraco należy do czołowych dostawców mięsa w Europie. Grupa Sopraco dostarcza mięso na zamówienie dla dużych sieci handlowych, sklepów, rzeźni oraz gastronomii: mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, kozie, dziczyznę i drób. Szeroki asortyment produktów mięsnych obejmuje zarówno części techniczne, jak i porcjowane, świeże, mrożone, przetworzone lub gotowane mięso, aż po pakowanie w atmosferze ochronnej.
Francja, Niort
Od momentu założenia w 1974 roku, Baty viandes jest firmą zajmującą się ubojem i rozbiórką, specjalizującą się w mięsie wieprzowym, które pozyskuje od lokalnych hodowców. Firma Baty-Viandes oferuje obecnie szeroką gamę produktów mięsnych, od surowego mięsa po pakowanie w UVCI. Produkty są pakowane w folię i w atmosferze ochronnej, z gamą półsoloną oraz przyprawioną w zależności od sezonu. Firma zapewnia większość swoich dostaw własną flotą ciężarówek.
Hiszpania, Sevilla
... produktów i dysponuje nowoczesną technologią. Od 2000 roku firma aktywnie współpracuje w różnych projektach naukowych (B+R+I), składając w 2008 roku wniosek o patent na konserwację raka rzecznego poprzez pakowanie w atmosferze ochronnej. ALFOCAN sprzedaje 20% swojej produkcji na rynku krajowym i eksportuje do Francji, Belgii, Holandii, Niemiec, Austrii, Finlandii, Szwajcarii, Polski, Litwy, Bułgarii, Rosji i Stanów Zjednoczonych. Produkty są przeznaczone zarówno dla dużych sieci handlowych, jak i dla gastronomii, restauracji, cateringu, dostaw do domu oraz hurtowników.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play