Niemcy, Düsseldorf
...Głównie w handlu do transportu produktów głęboko mrożonych oraz w cateringu lotniczym do chłodzenia potraw i napojów. Również dla urządzeń do strumieniowania suchego lodu „MicroClean” i „SDI Select” firmy Cold Jet. Odpowiednie do chłodzonego transportu średnich przesyłek, cateringu i gastronomii, utrzymania ustawowo wymaganej chłodniczej łańcucha dostaw podczas transportu i przechowywania schłodzonych lub mrożonych produktów i żywności, takich jak np. wkłady chłodzące do mięsa i ryb, mrożone wyroby piekarnicze, lody, wrażliwe leki i produkty farmaceutyczne oraz transport paszy dla zwierząt.
Włochy, Castelfidardo
...Średnio owocowe oliwa z oliwek extra virgin z ziołowymi tonami i nutą zielonego migdała. Odpowiednia do pieczonej ryby, dań głównych, dodatków i czerwonego mięsa.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Specjalistyczny tłuszcz do smażenia Oilmix to uniwersalny produkt do smażenia różnorodnych produktów: frytek, mięsa, kurczaka, ryb, pączków, ciast i innych wyrobów ciastkarskich, a także do wykorzystania w produkcji chipsów, przekąsek i makaronu instant. Tłuszcze do głębokiego smażenia Oilmix oferują znaczące zalety w porównaniu do tradycyjnych olejów roślinnych. Dzięki optymalnie dobranej kompozycji tłuszczu i oleju oraz wprowadzeniu przeciwutleniaczy, mogą być używane przez dłuższy czas. Zapewniają powstawanie pysznej, złotej skórki, podkreślają smak i aromat przygotowywanej potrawy.
...Palety plastikowe są stosowane, gdy materiały takie jak drewno i stal nie mogą być używane, np. w przetwórstwie mięsa, chemii, przemyśle motoryzacyjnym (właściwości antystatyczne). Palety ciężkiego użytku i palety z tworzywa sztucznego są często również wykorzystywane wewnętrznie w zakładzie ze względu na wysoką stabilność i długą trwałość. Kolejną zaletą palet z tworzywa sztucznego jest ich zdolność do czyszczenia, co jest niezbędne w przypadku produktów o wysokiej wrażliwości (żywność, chemikalia, ciężkie elementy itp.).
ufs.country_names.RU, Omsk
...fosfor, wapń oraz cynk, które są niezbędne do prawidłowego rozwoju rosnącego organizmu dziecka; nie ustępuje większości rodzajów mięsa, jajek kurzych i dodatków mlecznych. Mąka orzechowa była ostatnio coraz częściej stosowana w diecie żywności dla niemowląt. Mąka orzechowa zawiera również kompleks witamin z grupy B (B1, B2, B3, B4, B5, B8, B9), który aktywnie uczestniczy w metabolizmie węglowodanów, białek, wody, soli oraz lipidów.
Portugalia, Baleizao
... Nogi Kurczaka Klasa A: Miękkie i soczyste, idealne do kulinarnych kreacji. Stopy Kurczaka Klasa A: Idealne do zup, gulaszy i egzotycznych potraw. Kurczak MJW (Mid Joint Wings) Klasa A: Pyszne skrzydełka do oblizywania palców. Kurczak Cały Klasa A: Świeży i mięsisty, gotowy do pieczenia lub grillowania. Kurczak 3 Skrzydełka Stawowe Klasa A: Idealne na przekąski i przekąski. Pierś Kurczaka Bez Skóry i Bez Kości Klasa A: Chude i miękkie filety do różnych potraw. Udka Kurczaka Klasa A: Równowaga ciemnego i białego mięsa do gotowania.
Francja, Saint Ouen L'aumône
...Imbir wnosi wiele wyrafinowania do kuchni. Jest ceniony za swoje świeże, cytrusowe i niemal owocowe aromaty. Łatwo go używać jako zamiennika pieprzu, dodając go w małych ilościach na koniec do białego mięsa, deserów, ryb itp.
Francja, Brissac Loire Aubance
... kolorze, granatowym. Nos delikatny, aromaty owoców czerwonych, czarnej porzeczki i agrestu. Przyjemna i zrównoważona struktura. POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Wędliny, mięsa czerwone, łagodne sery. TEMPERATURA SERWISU: Między 15 a 17°C. Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
Włochy, Acicastello
...Oferujemy dania gotowe do pieczenia, które w kilka minut zamieniają się w smaczne i wykwintne potrawy, zarówno pierwsze, jak i drugie dania na bazie mięsa i ryb z naszej typowej kuchni śródziemnomorskiej. Dania jednorazowe o wadze od 25 do 300 g, idealne dla domów opieki, przedszkoli, szkół podstawowych, stołówek uniwersyteckich, stołówek wojskowych, szpitali, koszar itp. Ceny są bardzo atrakcyjne, ponieważ współpracujemy bezpośrednio z producentami, a nie z pośrednikami czy innymi, starannie wyselekcjonowane produkty.
Niemcy, Mönchengladbach
...Döner warzywny również składa się z mięsa z ud kurczaka. Pomiędzy plasterkami mięsa umieszczane są jednak paski papryki, które nadają dönerowi wyjątkowo dobry smak. Bardzo popularny w większości Francji i Belgii. Ten döner dostępny jest w klasach wagowych: 8 kg, 10 kg, 15 kg, a następnie w krokach po 5 kg aż do 120 kg.
Niemcy, Hagen
...Kosze grillowe i ruszty do warzyw, ryb i mięsa. Wykonane z drutu ze stali nierdzewnej, również dostosowane do wymagań klienta.
Firma Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co.,Ltd założona w 2003. Zintegrowane działy badań i rozwoju, produkcji, sprzedaży i obsługi serwisowej; World oferuje maszyny do pakowania, napełniania, szczelnego zamykania, owijania, pakowania próżniowego, ważenia i pakowania kawy, cukru, herbaty, sosu w proszku, keczupu, przekąsek, chipsów, śrub i nakrętek do sprzętu, pakowanie w saszetki, woreczki, t...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowanych w przemyśle wędliniarskim, do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, określanego jako "Chorizo" lub "Longaniza" o jakości "Extra", dojrzewającego w procesie dojrzewania-suszenia trwającym mniej niż 30 dni. Format: Worek 3kg.
Włochy, Treviso
...Z udźca wołowego wydobywa się serce polędwicy, szlachetny i wysokiej jakości kawałek mięsa. Dzięki starannej obróbce oraz suszeniu w wentylowanej przestrzeni uzyskuje się produkt chudy, delikatny i wyśmienity. WAGA: około 1,60 kg SKŁADNIKI: Wołowina halal z Włoch, sól, przyprawy, E252. CECHY: bez laktozy i innych produktów mlecznych, bezglutenowy i nie GMO. OPAKOWANIE: próżniowe, w plastiku...
Francja, Paris
...Gulasz z ciecierzycy to tradycyjne tunezyjskie danie, przygotowywane z cebuli, ciecierzycy i mięsa jagnięcego. Składniki: Czosnek Woda Przyprawy Oliwa z oliwek Sól...
Niemcy, Hamburg
... wzbogacania zup, sosów czy bulionów. W zależności od smaku i ilości potrawy wystarczy już szczypta ekstraktu mięsnego. Ekstrakt wołowy został wynaleziony przez niemieckiego chemika Justusa von Liebiga (1803-1873), aby wykorzystać nadmiar mięsa w Urugwaju i Argentynie. Justus von Liebig opracował metodę, która pozwalała na uzyskanie ekstraktu z niewykorzystanego mięsa mięśniowego, w którym zachowały się najcenniejsze składniki odżywcze. Ekstrakt mięsny Liebiga jest dziś tajemnicą profesjonalnych i amatorskich kucharzy. Niektórzy...
Francja, Harnes
Stworzony ponad 30 lat temu, grupa ROTOM France jest niezastąpionym partnerem w dziedzinie logistyki i magazynowania. Dzięki dużemu doświadczeniu w tej dziedzinie, ROTOM France zdołał zdobyć zaufanie swoich klientów, oferując im usługi i produkty spełniające ich oczekiwania. Aby ułatwić działalność swoich klientów i zoptymalizować ich wymagania logistyczne, ROTOM France oferuje szeroką gamę prod...
Francja, Ham
...Niezależnie od tego, czy chodzi o soczyste mięsa, delikatne ryby czy grillowane warzywa, ta mieszanka przyniesie eksplozję smaków i niezrównaną głębię kulinarną. Certyfikowane przez Ecocert, nasze mieszanka do grillowania "Zioła Prowansalskie" to synonim jakości i zaangażowania w zdrową i naturalną kuchnię. Ciesz się autentycznością Prowansji w każdej swojej kulinarnej kreacji i delektuj się grillowaniem, które zachwyci Twoich gości. Referencja: AR802063...
Francja, Carquefou
...Pełna gama pieczeni: tradycyjnie wędzone, Orloff, leśny styl, ser kozi i konfitowane pomidory, trzy sery, śliwki-morele, tartiflette, A także marynowane mięsa: meksykańskie żeberka, prowansalskie itp.
Francja, Saint Cannat
... odrobiną Syrah dla owoców i przypraw. Pozwól mu oczarować twój nos i zaskoczyć twoje kubki smakowe, będzie idealnym partnerem dla sera koziego lub grillowanego mięsa czerwonego lub w sosie. Dowód w kieliszku! Idealnie podawany w temperaturze 12°C-14°C...
Włochy, Firenze
...Delizia al Tartufo Bianco Pregiato i porcini to jeden z najbardziej wyrafinowanych i ekskluzywnych produktów. Idealny na aperitify i wykwintne mięsa, doskonale komponuje się z doskonałymi winami białymi. Poszukiwany w wielu kuchniach o najwyższym profilu. Wyrafinowany i zrównoważony, stworzony przez najlepszych szefów kuchni na świecie.
Włochy, Langhirano
...Jako specjaliści od dużych surowych szynki, wybraliśmy również to, co naszym zdaniem jest najlepszą Szynką San Daniele. Wyprodukowana w wąskim obszarze Friuli, wyróżnia się typowym wydłużonym kształtem i obecnością nóżki. Przygotowywana wyłącznie z mięsa świń urodzonych i hodowanych we Włoszech oraz soli morskiej, w bardziej hojnym wydaniu w porównaniu do szynki parmeńskiej, co nadaje jej wyraźniejszy smak. Czas dojrzewania: 14/18 miesięcy Średnia waga: kg. 9.5/11.5 Sztuki na szyję: 2...
...Dla Twoich czworonożnych przyjaciół wybierz tylko to, co najlepsze! Oferujemy Karmy dla Psów i Kotów, które są w 100% wyprodukowane we Włoszech, w Apulii, z mięsa i zbóż. Dostępnych jest 5 różnych linii dla psów wszystkich ras i rozmiarów: - Dorosły Utrzymanie 24/10 - Średni 26/12 - Wysoka Energia 28/15 - Top Professional 30/20 - Szczenięta 30/15 Wszystkie dostępne w opakowaniach po 20 kg Dostępne również: - Karmy dla kotów w opakowaniach po 20 kg lub 4 kg - Mięso w puszkach 400 g.
Francja, Besancon
...W KUCHNI: Podkreśla aromat, smak i walory Twoich grillowanych potraw i barbecue. To mieszanka przypraw, która uwydatnia mięsa i nadaje im pyszny zapach. ZALETY Grillowane i marynowane w naszych mieszankach potrawy wywołują uczucie dobrostanu i stymulują... Rozpieszczą Twoje kubki smakowe.
Francja, Cournonterrale
...Olej arganowy kulinarny Bio od OLEISYS, Olej arganowy kulinarny bio Z myślą o odkrywaniu ukrytych skarbów w swoim ogrodzie, firma OLEISYS poszerza swoją ofertę o olej arganowy kulinarny bio, którego lekko orzechowy smak wzbogaci delikatnymi nutami zarówno mięsa, jak i ryby. Magia drzewa arganowego Rośnie tylko w suchych regionach południowo-zachodniego Maroka, drzewo arganowe to magiczna roślina...
Hiszpania, Torrent
...Chlorofile Chlorofil to zielony pigment obecny w liściach, trawie, warzywach oraz wszystkich organizmach zdolnych do fotosyntezy. Głównym pigmentem jest chlorofil E140, który jest jednak stosunkowo niestabilny i ma niską intensywność koloru. Często produkt jest traktowany solami miedzi, aby uzyskać chlorofil E141 Cu, który ma jaśniejszy odcień i większą stabilność. Zastosowania: Produkty mleczne, Cukiernicze, Napojów, Żywności przetworzonej, Mięsa.
Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Belgia, Vinalmont
...To jest środek dezynfekujący o szerokim spektrum działania i spowolnionej pianie. BATSAN jest niezbędny do wszystkich powierzchni, które wymagają całkowitej dezynfekcji, takich jak przemysł przetwórstwa żywności, produktów mlecznych, piwa, ryb, mięsa, drobiu, hodowli bydła itp.
Ukraina, Zaporozhye
...Cechy: Tryb wędzenia - 2 opcje: 1. wędzenie owoców, sera, jajek i ryb; 2. wędzenie drobiu, dziczyzny, mięsa, kiełbas i boczku. Jednostka sterująca reguluje: - temperaturę w komorze i piecu; - wielkość i kształt impulsu wysokiego napięcia (warunek konieczny do prawidłowego wnikania produktu w fenol, ponieważ takie produkty jak mięso, kiełbasy i ryby mają różną strukturę tkankową oraz inne...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play