Portugalia, Leiria
...Grzyby uprawiane w Portugalii na drewnianych pniach. Ta metoda produkcji, mająca swoje korzenie w Japonii, nadaje grzybom unikalne cechy organoleptyczne. Przechowywanie: Aby zapewnić optymalne przechowywanie, przechowuj grzyby w lodówce. W takich warunkach mogą zachować świeżość przez dwa tygodnie. Opis Są ciemnobrązowe lub jaśniejsze, z zakrzywionym kapeluszem. Średnica grzybów Shiitake wynosi...
Hiszpania, Canet De Mar
...Wykonane z wysokiej jakości win, moszczu winogronowego, naturalnych soków cytrusowych oraz maceracji z cynamonem z Sri Lanki i laskami wanilii z Papui-Nowej Gwinei. Zawiera tylko cukry i kwasy pochodzące z samego owocu. Nie użyto żadnych przemysłowych skoncentrowanych aromatów, ani klarowanych, ani filtrowanych, aby zachować wszystkie cechy organoleptyczne w nienaruszonym stanie. Jedyna sangria certyfikowana jako rzemieślnicza przez instytucję publiczną. Złoty Medal na Convino 2018 i Convino 2019.
Hiszpania, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 0082 DESKRYPCJA PRODUKTU Kawa rozpuszczalna. Produkt ten jest wytwarzany na bazie kaw arabskich z trzech źródeł: Brazylii, Kolumbii i Kenii. Połączenie to nadaje mu delikatny smak (Brazylia), aromatyczny (Kolumbia) i kremowy (Kenia) w odpowiednich proporcjach. GŁÓWNA CECHA Proces liofilizacji pozwala maksymalnie zachować aromat i cechy organoleptyczne kawy w ziarnach. Połączenie...
Francja, Cognac
...Oryginalny przepis inspirowany naszymi podróżami po Azji. Ten organiczny gin o cytrusowych smakach i delikatnie pikantnej nucie uzyskuje się poprzez infuzję starannie wyselekcjonowanych owoców i ziół. Jagoda jałowca, kumkwat, kwiat pomarańczy, skórka gorzkiej pomarańczy, suszone winogrono i jagoda Timut to główne składniki naszego unikalnego przepisu. Po powolnej maceracji, Koom Gin jest destylowany w alembiku charentais, aby jak najlepiej wydobyć aromaty i cechy organoleptyczne.
Ukraina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Płatki owsiane pełnoziarniste (tradycyjne wymagają gotowania). Technologia podwójnego parowania ziarna pozwala na zmniejszenie obróbki cieplnej surowców, co zapewnia płatkom najlepsze cechy organoleptyczne. Możesz dodać ulubione owoce i jagody, miód lub czekoladę - wszystko zależy od wyobraźni. Gotować przez 5-7 minut. Rozmiar: 70*130*240 mm WAGA: 500 g...
...Rock22 to automatyczna maszyna do porcjowania o zmiennej wadze, zaprojektowana do pracy w linii. Profesjonalne rozwiązanie do wykonywania cięcia „rock” twardych serów. Ser jest automatycznie krojony w sposób idealnie identyczny do „świeżego” cięcia, wykonanego ręcznie: (powierzchnia produktu pozostaje szorstka i zachowuje wszystkie organoleptyczne i estetyczne cechy świeżo pokrojonego sera...
...Chcielibyśmy zaprezentować Państwu naszą oliwę z oliwek DOP. Używamy drzewa oliwnego „Moraiolo”, powszechnego w Asyżu i Spoleto. Przyczynia się to do produkcji oliwy o intensywnym smaku, mocnym owocowym aromacie i stabilności w czasie. Jej cechy agronomiczne i jakościowe są wzmacniane i łączone z innymi odmianami „Leccino”, „Frantoio” i „Dolce Agogia”. Te cechy organoleptyczne są dodatkowo...
Włochy, Marsala
...Idealny pojemnik na oliwę musi chronić ją przed jej gorzkimi wrogami (światłem, ciepłem i tlenem), które mogą nieodwracalnie uszkodzić chemiczne i organoleptyczne cechy nawet najlepszej oliwy z oliwek extra virgin. Dlatego postanowiliśmy zrobić to, co robiliśmy kilka tysięcy lat temu, czyli przechowywać oliwę extra virgin w glinianych dzbanach, teraz wzbogaconych ceramiką, która staje się dobrem dla nielicznych (ceramika kosztuje dziesięć razy więcej niż szkło), którzy są świadomi jej jakości i są miłośnikami jej sztuki.
...Destylat CBD full spectrum to oczyszczony ekstrakt z kwiatów konopi, składający się z wszystkich aktywnych cząsteczek rośliny: kannabidiolu (80-85%), minorowych fitokannabinoidów (CBN, CBG, CBC… THC, poniżej 0,3%) oraz terpenów. Ten surowiec pozwala wzbogacić Twoje produkty w CBD, a także nadać im organoleptyczne cechy konopi.
Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Francja, Paris
... nabiera koloru, drewnianych i przyprawowych nut. Nasz mistrz piwnicy, Hervé Damoiseau, pracuje z niezwykłą starannością, aby nieustannie odtwarzać cechy organoleptyczne tej finezyjnej i wykwintnej mieszanki. NOTY DEGUSTACYJNE Kolor: bursztynowy Nos: nuty BBQ, wanilia, cynamon i dżem pomarańczowy Tekstura: sucha Usta: suche i drewniane, nuty przypraw i dymu Finisz: na cytrusach, dymie i gorzkiej pomarańczy.
Włochy, Campobasso
...BM30 TOP umożliwia korzystanie z prawie wszystkich metod gotowania, szczególnie w próżni, co jest idealne do produkcji wysokiej jakości dżemów i konfitur. Pozwala to na gotowanie produktu w temperaturze 60°C w znacznie krótszym czasie, zachowując jednocześnie organoleptyczne cechy, smak, zapach i kolor używanych owoców, bez dodatku pektyny czy cukru. Umożliwia również sterylizację wszelkich...
Hiszpania, Santiago De Compostela
...Lussory White pochodzi z odmian winogron Airen, które łączą słodycz i aromat swojego pochodzenia z gęstością, która sprawia, że to wino jest doskonałym towarzyszem. Jest starannie przygotowywane, aby zawartość alkoholu została usunięta tuż przed butelkowaniem, zachowując jego cechy organoleptyczne, usuwając jedynie zawartość alkoholową i kaloryczną tego kwiatowego białego wina z jabłkowymi...
Hiszpania, Cocentaina
...miód, który nie jest podgrzewany w żadnym z jego procesów i w ten sposób zachowuje wszystkie swoje cechy organoleptyczne nienaruszone...
Włochy, Marciano Della Chiana
...Ser pecorino aromatyzowany gruszką. Waga: 350 g. Produkt pakowany próżniowo. Cechy: Pasta z oczkami, bardzo krucha, o wyraźnym smaku gruszki. Cechy organoleptyczne: Dojrzewanie: około 60 dni. Format: w formie miseczki. Składniki: Mleko krowie pasteryzowane, mleko owcze pasteryzowane, aromat gruszki (min 1%), sól, podpuszczka, kultury bakterii. Pokryty skórką z oliwy z oliwek. Skórka nie nadaje się do spożycia. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Średni termin przydatności: 120 dni.
Włochy, Modena
... dłuższe przechowywanie ziaren w ich oryginalnej atmosferze. Mieszanka w ten sposób zachowuje swoje cenne cechy organoleptyczne, a po otwarciu oferuje doskonały wynik w filiżance z doskonałą stałością wydajności.
Hiszpania, Mairena Del Alcor (sevilla)
...Z serca Andaluzji, Spanish Aurum, przynosi na Twój stół swój najcenniejszy eliksir, wybór najlepszych oliw z oliwek extra virgin, płynne złoto Hiszpanii. Warunki klimatyczne i agronomiczne naszej ziemi, w połączeniu z jakością wybranych odmian, rygorystyczną pracą i wczesnymi zbiorami, determinują cechy organoleptyczne naszej oliwy. Butelka szklana o pojemności 250, 500, 750 i 1000 ml. Pet o pojemności 1, 2, 5 lub 25L. Puszka o pojemności 1, 2 i 3 L. Kontenery od 1000 do 20.000 litrów.
Ukraina, Cherkasy
...Mąka proso ma łagodny, lekko orzechowy smak, który nadaje wypiekom charakterystyczny aromat. Mąka proso może być używana jako składnik do mieszanek do pieczenia, makaronu, chleba i przekąsek. Ziarna do produkcji mąki przechodzą obróbkę hydrotermalną, co wydłuża czas przechowywania, redukuje goryczkę oraz poprawia cechy fizyczne i organoleptyczne.
Włochy, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Z starannie wyselekcjonowanych najlepszych ziaren sycylijskich powstają CONCHIGLIONI. Proces produkcji odbywa się z użyciem zimnej wody, aby zapewnić optymalne utrzymanie makaronu podczas gotowania. Wytłaczanie na miedzi pozwala na powstanie na powierzchni makaronu małych zarysowań, które sprawiają, że doskonale zatrzymuje sosy i przyprawy. Makaron jest również powoli suszony w niskiej temperaturze, aby zachować jego cechy organoleptyczne i wartości odżywcze. Conchiglioni to makaron wytłaczany na miedzi, wytwarzany w sposób rzemieślniczy. Czas gotowania 9 /11 minut...
Pasujące produkty
Conchiglione
Conchiglione
Inne Produkty
Broszura produktów
Broszura produktów
Belgia, Flemalle
Od 1930 roku, Royale Lacroix oferuje margaryny i tłuszcze do stołu, do gotowania oraz dla profesjonalistów, w tym przemysłu spożywczego, piekarnictwa, cukiernictwa, piekarstwa rzemieślniczego i przemysłowego, a także gamę bio. W naszej ofercie dla konsumentów znajdują się margaryny do stołu i gotowania, a także cała gama do smarowania chleba i kanapek. Niezrównane cechy organoleptyczne. Niezapomniany smak i aromat. Royale Lacroix oferuje również rozwiązania dostosowane do różnych sektorów działalności.
Hiszpania, Castillo De Locubín
... organoleptyczne do przetwarzania na oliwę. Na tej podstawie jakości stosuje się staranną pracę, która zaczyna się od klasyfikacji owoców przez oliwkarza i kontynuuje z późniejszą dbałością o uzyskanie soku w tłoczni. Cała sekwencja, która definiuje naszą tożsamość i nasze zobowiązanie do jakości wobec klientów.
Hiszpania, Majadahonda
... (poniżej 27ºC) oferuje wysokiej jakości cechy organoleptyczne i jest to także metoda, która najlepiej zachowuje wartości odżywcze oleju, a zatem jest bardziej korzystna. Ta bardziej pracochłonna metoda jest stosowana w Valdelaseras i pozwala uzyskać esencję oliwki. W naszym przypadku jest to zobowiązanie wobec naszych klientów. Wszystkie nasze odmiany to Olej z Oliwek Extra Virgin, a opcja Premium to...
Włochy, S.stefano Di Rogliano
... pakowaniu, pozwalają nam nie naruszać wszystkich właściwości gotowego produktu. NASZA FILOZOFIA -Wspieramy i praktykujemy „Etyczny Marketing”, wybierając promowanie uczciwości i odpowiedzialności wobec konsumentów -Używamy surowców najwyższej jakości, od włoskich dostawców, a zwłaszcza kalabryjskich -Szanujemy sezonowość owoców i warzyw -Nie używamy barwników ani konserwantów -Przyjmujemy praktyki i procedury, które pozwalają nam szanować środowisko -Stosujemy metodę gotowania próżniowego, która pozwala zachować cechy organoleptyczne naszych produktów.
Hiszpania, El Romeral
... produkuje pistacje najwyższej jakości, wybierając wyłącznie owoce, które spełniają optymalne standardy wzrostu i dojrzewania. Proces zbioru i przetwarzania odbywa się przy zachowaniu odpowiednich warunków wilgotności i temperatury, aby utrzymać organoleptyczne cechy produktu na najwyższym poziomie. Nasze plantacje pistacji w Castilla la Mancha korzystają z gorących dni, chłodnych nocy oraz...
Włochy, Mercato Saraceno
... pozwoliło nam udoskonalić nasze umiejętności w tworzeniu ekskluzywnych mieszanek, które podkreślają cechy organoleptyczne każdej monorigine. Jesteśmy dumni z oferowania różnorodnych mieszanek kawy, z których każda ma swój charakterystyczny profil smakowy, który zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia. Jesteśmy wdzięczni za zaufanie, jakim obdarzyli nas nasi klienci na przestrzeni lat, i zawsze...
Hiszpania, Cifuentes-Guadalajara
Jesteśmy producentami, rolnikami, przedsiębiorcami, w końcu ludźmi, którzy rozpoczynają drugą działalność, która pozwala im pozostać związanym z ich rodzinną ziemią. Sukces naszego projektu opiera się na badaniach; stosujemy innowacyjne procesy, eksperymentujemy z nowymi metodami nawadniania i uprawy oraz wykorzystujemy najnowocześniejszą technologię do konserwacji trufli: nasza maszyna pakująca jest jedyna w regionie i pozwala zachować cechy organoleptyczne trufli przez dłuższy czas.
Francja, Lamballe-Armor
... konserwantów, bez dodatków ani substancji pomocniczych. Légum’party wykorzystuje unikalny proces z gotowaniem w niskiej temperaturze przed pakowaniem, co pozwala uniknąć eksudacji w woreczkach (bez płukania ani odcedzania) oraz zachować cechy organoleptyczne warzyw. Warzywa sprzedawane pod marką Légum’party są gwarantowane jako 100% francuskie. Są dostępne w czterech formach: plasterki...
Włochy, Silvi
... terenie Abruzji, tłoczona w bardzo krótkim czasie po zbiorach w tradycyjnym młynie z granitowymi kamieniami, poprzez odciskanie z "pierwszego tłoczenia na zimno", co zachowuje nienaruszone wszystkie cechy organoleptyczne najbardziej autentycznej oliwy z oliwek klasy premium, uzyskiwanej wyłącznie w procesach mechanicznych, jak prawdziwy sok z oliwek.
Niemcy, Weinheim
... pozytywny wpływ na teksturę, konsystencję i smak produktu. Naturalne pochodzenie transglutaminazy sprawia, że gotowe produkty są przyjazne dla środowiska. Użycie transglutaminazy obniża koszty produkcji, zapewnia atrakcyjność fizyczną i poprawia cechy organoleptyczne produktów, zwiększa trwałość i poprawia właściwości, które mają pozytywny wpływ na zdrowie ludzi. Co więcej, transglutaminaza zmniejsza kaloryczność produktów, redukuje (a nawet eliminuje) stabilizowane dodatki, zwiększa wydajność gotowych produktów. Łatwo dostosowuje się również do procesu technologicznego.
Włochy, Aprilia
... włoskich składników, z kontrolowanym i certyfikowanym łańcuchem dostaw. Procesy przetwarzania są naturalne i szanują odpowiedni czas obróbki, aby uzyskać produkt, który zachowuje oryginalne cechy organoleptyczne przez długi czas.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play