Belgia, Brugge
...Brugse Vleescentrale to firma zorientowana na rynek, w której produkt końcowy, 'świeże mięso i przygotowania mięsne gotowe do spożycia', zajmuje centralne miejsce.
ITAL-MEAT produkuje solone, peklowane i wędzone wyroby mięsne, a także specjalizuje się w krojeniu i pakowaniu włoskich i hiszpańskich specjałów.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Polska, Piaseczno K. Warszawy
Polska, Warszawa
Polska, Jaslo
Polska, Wejherowo
Polska, Poznan
Polska, Slubice
Polska, Bialystok
Polska, Plonsk
Polska, Swarozyn
Polska, Zielona Góra
Polska, Szczecin
Polska, Wladyslawowo

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play