Polska, Tomaszów Lubelski
Portugalia, Vila Nova De Santo André
...A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA to portugalska firma działająca w branży wędliniarskiej. Znajduje się w Strefie Przemysłowej Lekkiej w Vila Nova de Santo André (Setúbal). Jej główną działalnością jest produkcja i sprzedaż tradycyjnych portugalskich produktów wędliniarskich, wykorzystujących przede wszystkim mięso wysokiej jakości, takie jak mięso z Alentejo.
Austria, Irnfritz
Rzeźnia i ubojnia: Korzenie naszej firmy sięgają roku 1917. Od tego czasu w Irnfritz istnieje specjalistyczny sklep mięsny. Prowadzimy działalność od lipca 1977 roku. Nasza rzeźnia przeżyła duży rozwój, gdy w 1980 roku zaczęliśmy hodowlę i sprzedaż cieląt mlecznych. W 1992 roku dobudowano zakład produkcyjny do wytwarzania wędlin, co poszerzyło ten obszar.
Belgia, Eernegem
...w West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen i Zeeuws-Vlaanderen. Od 30 lat Vleeswaren Steen szczyci się swoją silną obsługą i doskonałą jakością. Nasza filozofia? Duża różnorodność produktów wysokiej jakości, które spełniają najsurowsze normy higieny i bezpieczeństwa, w każdej gamie produktów z odpowiednim stosunkiem jakości do ceny. Wraz z naszymi przedstawicielami oraz dynamicznym pakietem reklam i możliwości wsparcia dążymy do zadowolenia i lojalności naszych konsumentów.
Belgia, Liège
... usługę dostawy oraz cash and carry w godzinach dostosowanych do rynku „żywnościowego”. Aby sprostać najbardziej zróżnicowanym wymaganiom i najnowszym trendom, nasza oferta jest w ciągłej ewolucji. Nasz katalog produktów obejmuje ponad 8000 różnych artykułów, z których większość jest dostępna następnego dnia po złożeniu zamówienia.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Nasze smarowidła są wytwarzane przez dwóch producentów. Po pierwsze, jest to belgijski Sanpareil, a drugim producentem jest Alimpex Maso s.r.o., z siedzibą w Dobřejovicach niedaleko Pragi. Współpraca z tymi dwoma firmami rozpoczęła się już w 2005 roku, a w 2010 roku firma Sanpareil ostatecznie została włączona do grupy ALIMPEX FOOD a.s. Obecnie obaj producenci ściśle współpracują i eksportują do prawie całej Europy oraz do kilku państw poza nią.
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowani, aby kontynuować tę przygodę, dwaj bracia Gérard i Guy dołączają do rodziny odpowiednio w 1979 i 1985 roku, po skorzystaniu z nauk najlepszych mistrzów krajowych w zawodzie.
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Włochy, Caltrano
...Salumificio Sant'orso znajduje się w Calltreno w prowincji Vicenza, u stóp płaskowyżu Asiago. Produkujemy kiełbasy bez GMO, bez produktów mlecznych, bez glutenu, bez alergenów. Nasza produkcja obejmuje pełną gamę kiełbas słodkich i pikantnych, a także szeroki wybór surowych i gotowanych boczków, wszystkie formowane dla lepszej wydajności podczas użycia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.salumisantorso.it...
Belgia, Veurne
Ter Beke to innowacyjna belgijska grupa zajmująca się świeżą żywnością, która oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości produktów spożywczych oraz związanych z nimi usług w wielu krajach europejskich. Dziś specjalizujemy się głównie w produkcji i sprzedaży wędlin oraz świeżych dań gotowych z 7 zakładów przemysłowych w Belgii i Holandii. W Ter Beke pracuje około 1.650 pracowników. Ter Beke jest notowana na Euronext Bruksela od 1986 roku i w 2014 roku osiągnęła przychody w wysokości 399,7 miliona EUR.
Francja, Captieux
...Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Hiszpania, St Pere de Riudebitlles
W Casa Boix wybieramy najlepsze mięsa i realizujemy ograniczoną produkcję, aby zachować jakość i powolne tempo procesów. W ten sposób gwarantujemy naturalne i autentyczne wytwarzanie, jak to robiono dawniej. Efekt: produkty delikatne, smaczne i o niezrównanym bukiecie, które są odpowiednie dla wszystkich, ponieważ nie zawierają glutenu ani laktozy.
Hiszpania, Alhama De Murcia
...Marka spożywcza ElPozo od ponad 60 lat oferuje milionom konsumentów zaufanie i jakość, które odzwierciedlają troskę firmy o opracowanie szerokiej gamy zdrowych i przyjemnych produktów, które jednocześnie łatwo się przygotowuje i spożywa. Firma prowadzi segment "Zdrowie" w odniesieniu do mięsa i posiada specjalne linie produktów dla tych, którzy oprócz tradycyjnych artykułów, dbają również o szczególną dietę.
Holandia, Waddinxveen
... piękniejsze. I to właśnie jest sedno naszej działalności. Beef Exclusief to nie „zwykły sklep internetowy z ekskluzywnym mięsem, sosami i grillami”, to koncept. Staramy się nie tylko sprzedawać produkty, ale także przekazywać uczucie, doświadczenie. Nie tylko nasze, ale także innych, którzy dzielą naszą pasję. Oczywiście możemy wysłać zamówione przez Państwa mięso, starannie zapakowane i w ciągu jednego dnia, ale czyż nie byłoby znacznie przyjemniej odebrać je w sobotę na miejscu i zobaczyć, co tego dnia grilluje się lub wędzi?
Chorwacja, Petrinja
... nowoczesnej technologii. W przyszłości widzimy Gavrilović jako jeden z kluczowych motorów regionalnej gospodarki, niezaprzeczalnego globalnego lidera i promotora tradycyjnych regionalnych specjałów mięsnych. Pasja do tworzenia specjałów mięsnych jest głównym powodem naszego istnienia, pasją tak głęboką, że stała się tradycją, która trwa od ponad 300 lat. Naszą misją jest stworzenie wyjątkowego smaku i zapewnienie, że nasi konsumenci cieszą się unikalnymi przyjemnościami Gavrilović.
Francja, Le Mas D'agenais
...Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrzywami, terrina petit Agenais z suszonymi śliwkami, inna z suszoną pomidorową i trzema paprykami,…...
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Caylus
... sercu Quercy Czy znasz Conserves d’Autrefois? Na wjeździe do Caylus, w Quercy, zespół 19 osób stara się promować to, co najlepsze w naszej regionalnej gastronomii. Przyjdź i odkryj firmę, która jest przejrzysta.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Belgia, Groot-Bijgaarden
Oferujemy naszym klientom szeroki, ale wyrafinowany wybór około 5000 starannie wyselekcjonowanych delikatesów, artykułów cateringowych, specjalności z kiszonej kapusty i serów.
Belgia, Diest
Drób i specjały, zimne przygotowania, duża zwierzyna, mała zwierzyna.
Niemcy, Bielefeld
B2B-Intertrade GmbH to uznany, kompetentny partner handlowy. Główną kompetencją firmy jest handel wysokiej jakości produktami mleczarskimi, mięsem, świeżymi owocami i warzywami + konserwami.
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Niemcy, Frankfurt
Agencja specjalizująca się w grach, imprezach i interaktywnych działaniach dla dzieci: dmuchane zamki, mobilne place zabaw, stoły do rękodzieła i wszystko, co związane z wydarzeniami dla dzieci.
Dostarczamy naszym klientom co tydzień w rejonach Dolnej Saksonii, Hamburga i Bremy.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play