... pomysły: to sekret naszych produktów zdrowotnych. To, co nas wyróżnia na rynku, to LINIA FUNKCJONALNA, specjalny makaron wykonany z semoliny pszenicy durum wzbogaconej ekstraktami roślin andyjskich i amazońskich o cennych właściwościach odżywczych. Makaron pełnoziarnisty jest ponadto wykonany z pełnoziarnistej semoliny pszenicy durum, która ma diagram mielenia opracowany we współpracy z Uniwersytetem...
Moja firma produkuje makaron suchy, masło migdałowe oraz semoliny z pszenicy durum, wykorzystując wyłącznie metody produkcji ekologicznej z surowców najwyższej jakości. Gospodarstwo rolne znajduje się w Lombardii i zajmuje powierzchnię około 80 hektarów. Zatrudniamy 40 osób i działamy na 8 rynkach zagranicznych.
Francja, Wittenheim
...Większość makaronów na świecie jest wytwarzana z semoliny pszenicy durum i wody, ale makaron Alzacki VALFLEURI składa się wyłącznie z semoliny pszenicy durum i świeżych jajek, co czyni go wyjątkowym i nadaje mu charakterystyczne cechy. Jakość i bogaty skład w świeżych jajkach sprawiają, że makaron Alzacki VALFLEURI jest produktem premium cenionym przez smakoszy.
Hiszpania, Madrid
... makaron świeży najwyższej jakości, produkowany w Hiszpanii. Nasze makarony są wytwarzane wyłącznie z semoliny pszenicy durum (Triticum Durum). Laboratorium, ponieważ jesteśmy w ciągłej ewolucji i tworzeniu nowych kombinacji, a także odpowiednich proporcji w każdym z naszych produktów.
Włochy, Santa Maria La Carità
...Obróbka makaronu suchego: stosowana metoda obróbki jest delikatna i składa się zasadniczo z 4 różnych etapów: Etap mieszania: używamy wyłącznie 100% włoskiej semoliny z pszenicy durum o wysokiej zawartości białka. Każdy kształt makaronu wymaga odpowiedniej mieszanki semoliny i wody. Mieszanie na zimno (nie przekraczające 35°C) zapobiega "denaturacji termicznej" glutenu, cennej substancji zawartej...
Włochy, San Gavino Monreale
... procesowi rzemieślniczemu, są one łuskane i mielone na kamieniu w naszym młynie, a następnie przekształcane w mąki i semoliny. Produkty, które są duszą naszych sardyńskich i włoskich przepisów, substancją naszej wielkiej tradycji kulinarnej. Jesteśmy w San Gavino Monreale, w prowincji Południowa Sardynia, w sercu Campidano. Równina ta może poszczycić się ważną historią w uprawie zbóż, szafranu DOP i...
Słowenia, Miren
Nasza firma produkuje wysokiej jakości świeży i suchy makaron, z semoliny z pszenicy durum, pełnoziarnistego orkisz, palonej pszenicy, pełnoziarnistej semoliny oraz z gryki. W naszym procesie produkcyjnym nie używamy jaj, konserwantów ani żadnych dodatków, nasz makaron może być spożywany przez osoby z nietolerancją na jaja, wegetarian oraz tych, którzy prowadzą zdrowy i zrównoważony styl życia...
Włochy, Saviano
Nasza firma produkuje makaron z semoliny pszenicy durum w sposób rzemieślniczy, ale z wykorzystaniem najnowocześniejszych maszyn, stosując całkowicie rzemieślniczy proces, taki jak powolne i długie suszenie (około 3-4 dni) w bardzo niskich temperaturach (40°-45°). Formy są wyłącznie mosiężne, co zapewnia unikalną porowatość. Wszystko to, w połączeniu z naszą specjalną selekcją semoliny oraz wiedzą naszego Mistrza Makaronu, tworzy produkt wyjątkowy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play