Belgia, Mouscron
... Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy dużą różnorodność mięs, w tym czerwone mięso wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako ekologiczne i eksportowane na świeżo.
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, boczek wędzony, Lacón Braseado (produkt gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza.
Francja, Saint-André-Le-Puy
...Opis: Opracowaliśmy te mini kiełbaski z mięsa francuskich świń, dodając do nich piment d'Espelette AOP. Idealne na aperitif! Lista składników: Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, LAKTOZA, przyprawy (w tym piment d'Espelette 0,3%), dextroza, sacharoza, zioła aromatyczne, aromat naturalny, konserwant: azotan potasu, kultury bakterii, jadalna osłonka kolagenowa wołowa. Przechowywać w temperaturze poniżej 18°C. Mięso wieprzowe: Francja. Nie zawiera glutenu. DDM: 45 dni...
Francja, Castelnaudary
...Fasola lingots pochodzenia francuskiego, mięso z kaczki confitowane (ze względu na jakość, używamy tylko udka kaczki) pochodzenia francuskiego, kiełbasa i mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego, skórki, pomidor, sól, pieprz, przyprawy. SULFITY w śladowych ilościach. RADY SZEFOWSKIE: Umieść cassoulet w naczyniu glinianym, pozostawiając widoczne kiełbasy. Osobiście dodaję ½ szklanki wody...
Hiszpania, Guijuelo
FISAN to firma rodzinna z długą historią (założona w 1920 roku, stulecie firmy), która specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji gwiazdkowego produktu hiszpańskiej gastronomii, szynki Iberico Bellota. Oferujemy również wiele innych produktów z wieprzowiny Iberico, takich jak Embutidos (Chorizo, Lomo...) oraz mrożone kawałki (Pluma, Secreto, Presa...). Oferujemy różne formaty, aby dostosować prod...
Wielka Brytania, Cumbria
...Nasze hurtowe mrożone wieprzowe przednie nogi są bardzo smaczne i pożywne. Uzyskuje się je poprzez oddzielenie stawu łączącego chamorro lub staw i bez kopyta. Odpowiadają one przedniej ćwiartce tuszy wieprzowej i zawierają całe mięso mięśniowe dostępne w tej części świni. Całe mrożone nogi wieprzowe mają wysoką zawartość tłuszczu i białka oraz są bogate w kalorie. Zawierają 17% białka surowego i 18% tłuszczu surowego. Produkt jest wytwarzany zgodnie z międzynarodowymi normami, gdzie źródło pochodzenia farmy jest identyfikowane na każdym opakowaniu.
Holandia, Halle
... spędzają cały dzień na świeżym powietrzu. Mogą swobodnie grzebać, bawić się, biegać i pluskać się. Dodatkowo mają więcej czasu na wzrost, co wpływa na jakość mięsa. Nasze świnie to krzyżówki między świńmi Duroc a tradycyjnymi rasami, takimi jak Bonte Bentheimer i Mangalitza. To zapewnia pyszne marmurkowe mięso o wspaniałym smaku.
Francja, La Garde
...Proponujemy wysokiej jakości mrożoną wieprzowinę klasy A. Pochodzenie: Brazylia. Fabryka certyfikowana ISO + CE. Bezpieczne zakupy. Bezpośredni producent, bez pośredników. W naszym katalogu znajdziesz pełną gamę mrożonych części wieprzowych: tłuszcz grzbietowy, kość karkowa, cięty tłuszcz grzbietowy, cięty tłuszcz, uszy, nogi przednie i tylne, głowa, serce, jelita, mięso z podgardla bez skóry...
Wielka Brytania, London
... MIĘSO WIEPRZOWE, RÓŻNE KROJE ZE SKÓRĄ PAKOWANE INDYWIDUALNIE, UMIESZCZONE W KARTONOWYCH PUDEŁKACH +/- 15 kg KROJE: ŻEBRA Z BRZUSZKIEM ŻEBERKA PROSTE KARKÓWKA KROJONA UDZIEC KROJONY NA KARKÓWCE Średni ładunek na kontenerze chłodniczym 40 stóp: 25 ton...
Francja, Malataverne
...Składniki: Tłuszcz wieprzowy, wątróbka drobiowa, pikantny chorizo 20% (mięso wieprzowe (pochodzenie UE), sól, mleko w proszku, dextroza, przyprawy, aromat mięsny, przeciwutleniacz E316, konserwant E250, barwnik E120), woda, papryka czerwona, jaja, sól, pieprz, ostry chili 0,1%...
...Spożywając to mięso, mówisz nie cholesterolu i tak podwójnemu zawartości żelaza w porównaniu do innych mięs. Anemia, dieta odchudzająca, trening sportowy czy po prostu chęć spróbowania nowych i lokalnych smaków – powody, by wybrać to mięso, są liczne i wszystkie korzystne dla zdrowia. Mięso osła to produkt sycylijski. Mięso osła (80%), mięso wieprzowe (20%), dekstroza, sacharoza, czarny pieprz, przeciwutleniacz: E300, konserwanty: E252, E250, aromaty naturalne. Wszystkie nasze wędliny są pakowane w naturalne jelita. Przechowywać w temperaturze + 4 º C...
Włochy, Mesoraca
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.350 kg...
Francja, La Fouillade
...Suszone ekologiczne mięso wieprzowe z Ferme de la Rousse można jeść w cienkich plasterkach, jak szynkę wiejską lub kiełbasę. Doskonale uzupełni Twoje przystawki, na desce wędlin, z serem lub w sałatce. Mięso wieprzowe, podobnie jak wszystkie duże kawałki wędlin z Ferme de la Rousse, dojrzewa przez co najmniej 12 tygodni przed wprowadzeniem do sprzedaży.
...Im bardziej popularna jest wędlina, tym bardziej wierzymy, że zasługuje na staranność i uwagę. Dla nas oznacza to przede wszystkim mięso tylko wieprzowe i tylko wysokiej jakości. Używamy 70% chudego mięsa mielonego o drobnej strukturze i 30% tłuszczu pokrojonego w kostkę, z przyprawami, solą i pieprzem. Nie używamy mniej szlachetnych części, nie używamy podrobów wieprzowych, żadnych...
Francja, Sendets
...Produkt aperitif wysokiej jakości, wytwarzany z papryki Espelette i innych przypraw. W temacie wysokiej jakości aperitifów oferujemy pasztet wieprzowy z czosnkiem czarnym. Przepis odzwierciedla wielką sztukę kulinarną i subtelnie łączy aromaty czosnku czarnego, papryki Espelette i pieprzu. Zamów online, dostawa w ciągu 48 godzin. Składniki: chude mięso wieprzowe*, wątróbka wieprzowa, tłuszcz...
...Numer artykułu: 047220 Podstawa VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Grupa towarowa: 05 - Mięso mrożone / 200 - Wieprzowina mrożona Składniki: Mięso wieprzowe i wołowe (80%), boczek, woda, sól kuchenna jodowana, przyprawy (z musztardą), przyprawa, glukoza, laktoza, syrop glukozowy, ekstrakty przyprawowe, aromaty (z pszenicą, soją), ekstrakt drożdżowy, sos pieczeniowy...
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - Nasiona gorczycy* - Ocet spirytusowy* - Sól morska nierafinowana - 10% miodu - 0,6% przypraw - Cukier* - Woda -* Produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia: Ta musztarda z miodem i przyprawami łączy słodycz miodu z wyrazistymi smakami przypraw, idealnie pasując do mięs, grillowanych potraw i ryb. Posmaruj pieczone mięso wieprzowe tą musztardą, a królik będzie pyszny, delikatnie słodko-słony. Produkt dostępny jest również w słoikach o pojemności 100 g i 200 g.
...Najlepsza włoska szynka. Tylko włoskie mięso wieprzowe...
...Hausschlachtene Bio-Wurst i hausschlachtenes Bio-Fleisch z wieprzowiny i wołowiny z własnego gospodarstwa. Ubój odbywa się w ustalonych terminach. Bio-Wyroby mięsne - Polędwica wołowa - Rostbef - Pieczeń wołowa - Pieczeń wieprzowa - Gulasz - Pieczeń w sosie Mięso gotowane - Kości goleniowe - Łopatka - Polędwica - Kotlet - Pieczeń - Golonka - Boczek - Żeberka - Kości mięsne - Mięso wieprzowe...
Holandia, Hp Leusden
...Mięso wieprzowe mrożone Specyfikacja: Bez skóry, tłuszczu i kości; każda połówka tuszy podzielona na cztery kawałki: 1. Szyja: Każdy kawałek waży min. 0,8 kg netto. 2. Łopatka: Każdy kawałek waży min. 1,35 kg netto. 3. Polędwica: Każdy kawałek waży min. 0,55 kg netto. 4. Noga: Każdy kawałek waży min. 2,2 kg netto. Z niewielką ilością tłuszczu pozostawioną na każdym kawałku mięsa. W każdej...
... produktu, który przyniesie na Wasz stół smaki i cały urok Kalabrii. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili kalabryjskie, sól i oliwa z oliwek. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili, oliwa z oliwek, sól, przyprawy, naturalne aromaty. Opakowanie 290 g.
Niemcy, Breisach
...ponieważ ich cierpko-kwaśny smak przytłacza łagodne, słodkie aromaty szynki. Pokrojona w małe paski lub kostkę, uwalnia swoje wspaniałe aromaty w daniach makaronowych, z gnocchi, naleśnikami lub w zupach warzywnych i fasolowych. Producent: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Włochy. Suszona na powietrzu surowa szynka wieprzowa. Składniki: mięso wieprzowe, sól morska. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze +1°C do +10°C. Produkt z Włoch. IT-99-L-CE...
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które spełni oczekiwania Twoich najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, Rabastens De Bigorre
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Hiszpania, Sant Feliu De Guixols-Girona
Oferujemy najwyższą jakość w przystępnych cenach dla wszystkich. To nasza filozofia i codziennie pracujemy, aby dostarczać Wam świeże i jakościowe produkty. Współpracujemy z szeroką gamą mięs, od Ternera de Girona po mięsa importowane, takie jak terneras de Kobe czy z Nebraski. Od 1982 roku, z najwyższą profesjonalnością, oferujemy spersonalizowaną i niezawodną obsługę, z zespołem ponad 25 rzeźni...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play