Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Scafati
... Monferrato i z regionu Kampania - Ser Mozzarella i Ricotta (z mleka bawolego lub krowiego) - Wędliny (szynka, salami, speck, boczek, również o aromatyzowanych smakach) - Oliwki i oliwa z oliwek - Kapary - Wysokiej jakości ciastka (również z produkcji ekologicznej)...
Podere San Vincenzo w Eboli (SA) hoduje bawoły, produkując przetwory mleczne: mozzarella z bawolego mleka, scamorza i caciocavallo. Mając możliwość kontrolowania całego cyklu produkcyjnego, jakość jest gwarantowana i certyfikowana. Jego głównym celem nie jest ilość, lecz jakość produktów. Warto podkreślić, że przez siedem kolejnych lat Podere San Vincenzo otrzymało uznanie od AIA (Stowarzyszenie Hodowców Włoch), jako pierwsza hodowla w Włoszech pod względem ilości i jakości morfologicznej mleka.
Włochy, San Gennaro Vesuviano
Prawdziwa mozzarella z bawolego mleka...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play