Włochy, Gallarate
... do specjalnych chlebów i gwarantuje realizację wyrobów gotowych o niezwykłej jakości. Szczególną uwagę poświęcono zapachowi i smakowi różnych rodzajów chleba. W realizacji każdego z tych preparatów starannie wybraliśmy i połączyliśmy składniki, które najlepiej współgrają, aby uzyskać smaki i zapachy po prostu unikalne i niepowtarzalne. Firma uzyskała certyfikację ISO EN9001 i eksportuje swoje produkty do ponad 70 krajów.
Włochy, Aci Sant'antonio
Firma produkująca półprodukty do cukiernictwa i gastronomii. Nasze produkty to: baba, savarè, bignè, bignè kakaowe, kawowe, pistacjowe, truskawkowe, pomidorowe, pikantne z papryką, szparagowe, z atramentem kałamarnicy, chleb do kanapek, chleb do kanapek z węglem roślinnym, z mąką konopną, z 5 zbożami, z mąką pełnoziarnistą, chleb tostowy i gastronomiczny panettone. W przypadku bab, savarè i bignè, oprócz klasycznej linii suchej, mamy również linię miękką i długoterminową, a my jesteśmy JEDYNYMI PRODUCENTAMI NA ŚWIECIE.
...Znajdziesz u nas również profesjonalny sprzęt chłodniczy, taki jak zamrażarki, witryny chłodnicze, komory chłodnicze i lodówki. Nie zapominamy także o sprzęcie do przygotowywania potraw w kuchniach profesjonalnych, takim jak krajalnice do warzyw, urządzenia do przygotowywania ciasta, mięsa, cukiernictwa i piekarstwa. Nasze produkty są idealne dla restauratorów, barów szybkiej obsługi, piekarni, cukierni, kawiarni, barów, hoteli i stołówek.
Belgia, Beerse
COLAC jest producentem składników do lodów, przygotowań czekoladowych, karmelowych i owocowych. Colac działa w sektorze lodów i sorbetów, cukiernictwa oraz produktów mlecznych. Produkty Colac można znaleźć w rozwiązaniach jogurtowych, lodowych, deserowych i innych.
Włochy, S. Giovanni La Punta
... na Boże Narodzenie). BARBAGALLO DOLCIARIA TO RÓWNIEŻ FIRMA, KTÓRA DYSTRYBUUJE INNE TRADYCYJNE SŁODYCZE SYCYLIJSKIE, Z NIEKTÓRYMI EKSKLUZYWNYMI REPREZENTACJAMI. NA PRZYKŁAD: PÓŁFABRYKATY DO CUKIERNICTWA TYPU: TARTLETKI I ŁÓDECZKI Z CIASTA KRUCHEGO (różne rozmiary), SUSZONE BIGNE, CANNOLI Z CIENKIEGO CIASTA (różne rozmiary), VAU LE VANT, SUSZONE BIGNE I WIELE INNYCH. I JESZCZE SZEROKA GAMA TYPOWYCH SYCYLIJSKICH PRODUKTÓW MROŻONYCH, TAKICH JAK: ARANCINI (ponad 15 smaków: z sosem, pistacjami, bakłażanami, łososiem, kurczakiem i wiele innych), CEBULKI, CARTOCCIATE. NA ŻĄDANIE WSZELKIEGO RODZAJU CIASTKA.
Belgia, Kallo (beveren)
...to: składniki serowe: mozzarella i cheddar do pizzy lub plasterków, mieszanki sera startego; składniki na bazie mleka w proszku do użycia w produkcji mleka dla niemowląt, czekolady, słodyczy i ciastek, (śmietankowych) lodów, pieczywa i cukiernictwa, UHT, jogurtu lub sera; składniki na bazie tłuszczu maślanego; składniki serwatkowe.
Włochy, Grassobbio
... (linia aromatów i past aromatyzujących, kremów, stabilizatorów do musów i bavaresów, zagęszczaczy oraz innych specjalnych mieszanek do cukiernictwa i gastronomii); ponadto Kessler Gmbh (D) pod marką Kessko (produkcja past migdałowych, marcepan, pokrycia czekoladowe) oraz Diabella (półprodukty cukiernicze bez sacharozy).
Francja, Roeschwoog
... do degustacji. To idealny pomysł na prezent dla firm lub związków zawodowych! - Nasze "Bredele w słoikach": Bredele w słoiku to słoik, w którym znajdziesz wszystkie składniki do łatwego i szybkiego przygotowania pysznych Bredele. Słoik marki Weck jest wielokrotnego użytku. To idealny pomysł na prezent dla firm lub komitetów pracowniczych! - Nasze zestawy prezentowe: wybierz produkty, które chcesz...
Francja, Tremblay En France
...Alimat Tremblay specjalizuje się w budowie i produkcji sprzętu rzemieślniczego i półprzemysłowego dla sektorów cukiernictwa, piekarstwa, cateringu oraz produkcji słonych potraw. Nasze produkty: urządzenia do napełniania, rotacyjne maszyny do ciastek, dozowniki, pompy transferowe, maszyny do tart, maszyny do polewania, gotowniki typu Bain Marie, urządzenia do czyszczenia blach, dzielarki, maszyny do złocenia, maszyny do tartaletek, one shot, temperówki / oblewanie, fontanny czekoladowe.
Włochy, Mosciano
Deser Ferretti jest wynikiem długiego i bogatego doświadczenia Sandro Ferrettiego w zakresie lodów i mrożonych wypieków. Jego marzeniem zawsze było zostać cukiernikiem. W 2006 roku dołączył do Akademii Włoskich Mistrzów Cukiernictwa (AMPI) i zdobył tytuł Mistrza Cukiernictwa. Jego pasja do pracy skłoniła go w 2011 roku do założenia własnej firmy w dziedzinie małych mrożonych wypieków - Sweets...
Francja, Romans Sur Isère
... szybko w moim klubie sportowym zaczęły pojawiać się prośby o moje produkty. Zawsze marzyłam o założeniu własnej firmy, więc postanowiłam to zrobić i dziś oferuję gamę rzemieślniczych wypieków energetycznych, które występują w formie batonów i energy balls. Moje produkty są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i do profesjonalistów: trenerów sportowych, właścicieli siłowni i klubów...
Grecja, Artemis
Piekarstwo - Cukiernictwo to jedno z najbardziej złożonych rzemieślniczych zawodów, które wymaga szerokiego zakresu wiedzy zarówno na poziomie technicznym, jak i biznesowym. Firma Kyriakopoulos zdobyła wszystkie niezbędne umiejętności i zasoby, aby móc sprostać obecnym oraz przyszłym wymaganiom zawodu. W dziedzinie piekarstwa i cukiernictwa firma Kyriakopoulos oferuje w Grecji maszyny i produkty...
Hiszpania, Mercadal
Can-pons to rzemieślnicza piekarnia, w której powstają specjalistyczne produkty delicatessen w zakresie cukiernictwa. Sprzedajemy ensaimady w całej Hiszpanii, a przede wszystkim na Menorce, Majorce i w Barcelonie. Posiadamy sklep internetowy z produktami gourmet, gdzie można składać zamówienia, które dotrą do Państwa domu w ciągu 24 do 48 godzin.
Bułgaria, Plovdiv
Nasza firma oferuje swoim klientom wysokiej jakości produkty jajeczne, odpowiednie do naleśników, cukiernictwa, restauracji, produkcji makaronów, sosów, majonezu, a także w wielu innych obszarach przemysłu spożywczego. Nasza firma zajmuje znaczną część rynku w Grecji, obsługując sieci handlowe oraz klientów poprzez dostarczanie pasteryzowanych produktów jajecznych. Zauważając potrzebę rozwoju na...
Włochy, Atena Lucana
... partnerów handlowych na rynku, od mąk, przez półprodukty, czekolady i inne. U nas znajdziesz produkty Sipral Padana, gamę cukrów Laped, najlepsze czekolady, drożdże Zeus, mąki Progeo i Selezione Casillo, a także gamę produktów pakowanych, które możesz oferować w swoim punkcie sprzedaży. Czekamy na Ciebie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00 - 19:00 w naszej siedzibie. W razie jakichkolwiek informacji możesz odwiedzić naszą stronę internetową www.futurabakery.it lub zadzwonić na nasz telefon stacjonarny, aby umówić się na spotkanie z naszym sprzedawcą lub dostawcą.
Grecja, Agrinio
Firma Bariamis to rodzinna firma zajmująca się produkcją ręcznie robionych słodyczy (wanilia i loukoum) z wieloletnim doświadczeniem w branży oraz miłością do tradycyjnego cukiernictwa. Wanilia Bariamis, w smakach: klasycznym i mastykowym, a także loukoum w smakach różanym i mieszanym (róża, bergamotka i mastyk), jest wytwarzana z materiałów najwyższej jakości, starannie wybranych przez...
... monitorujemy każdą partię naszych produktów. Nasze ciasta, produkowane wyłącznie na podstawie naszych doświadczeń, są szokowane w temperaturze -40 stopni, co pozwala zachować ich aktualny stan. Szokowane ciasta przechowujemy w naszych chłodniach w temperaturze -18 stopni i codziennie dostarczamy nasze produkty do krajowych i zagranicznych dystrybutorów, transportując je specjalnymi pojazdami, aby nie przerwać łańcucha mrożenia.
Włochy, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba powstała w 1991 roku w prowincji Barletta-Andria-Trani jako producent i dystrybutor artykułów spożywczych, a dzięki ciągłym inwestycjom w badania i rozwój nieustannie się rozwija, stawiając na jakość. Produkujemy półprodukty do deserów, półprodukty do cukiernictwa, przygotowania do barów, herbaty i napary, czekoladę w kubku, czekoladę stałą, proszek kakaowy, granity, syropy, napoje bezalkoholowe, kawę ginseng, kawę rozpuszczalną oraz produkty dla cukierni w ogóle.
Produkty do cukiernictwa, piekarnictwa, gastronomii i hotelarstwa.
Włochy, San Giorgio In Bosco
...SALADETKI. WSZYSTKIE PRODUKTY SĄ CERTYFIKOWANE JAKO "MADE IN ITALY" I CHARAKTERYZUJĄ SIĘ NAJWYŻSZĄ JAKOŚCIĄ. NASZA POLITYKA POSZANOWANIA ŚRODOWISKA "ZIELONA" ZACHĘCA NAS DO PROJEKTOWANIA PRODUKTÓW O BARDZO NISKIM WPŁYWIE NA ŚRODOWISKO, WYKONANYCH Z MASZYN ZASILANYCH ENERGIĄ ODNAWIALNĄ. MOŻEMY POSZCZYĆ SIĘ 30-LETNIM DOŚWIADCZENIEM W BRANŻY I JESTEŚMY OBECNI NA WSZYSTKICH RYNKACH EUROPY ORAZ W WIELU KRAJACH NA ŚWIECIE.
Włochy, Riposto
... gastronomii słodkiej i słonej, zachowując ścisłą kontrolę nad procesami produkcyjnymi. W ramach gastronomii słodkiej dużą wagę przykłada się do mrożonych cassate i cannoli sycylijskich. W ramach gastronomii słonej głównym produktem są mrożone arancini. Dostępne są w trzech wersjach: arancini z ragù, arancini z masłem i arancini z speckiem. Uzupełnieniem gastronomii słonej są produkty Maestro Gourmet: mrożone pizzette, mrożone pierożki nadziewane, mrożone supplì, mrożone krokiety ryżowe, mrożone cartocciate i mrożone calzoni.
... wszystkich Twoich potrzeb, niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą szukającym najlepszych rozwiązań, osobą prywatną pragnącą zamienić swoją pasję w zawód, czy też pasjonatem, który chce sobie sprawić przyjemność. Przyjdź i odkryj nasze flagowe produkty. W szczególności mikser, który jest niezbędny w kuchni zarówno profesjonalisty, jak i amatora gotowania. Umożliwia przygotowanie ciast, farszów...
Hiszpania, Madrid
... kreatywnego cukiernictwa w dużej mierze opiera się na materiałach, których używamy, dlatego tak ważne jest posiadanie narzędzi, pojemników i innych akcesoriów wysokiej jakości, które mogą dostosować się do różnych przepisów, pieczenia i składników. W Dulcemisú jesteśmy ekspertami w dziedzinie deserów, dlatego w naszym sklepie z artykułami cukierniczymi wybieramy produkty, które spełniają Twoje...
...innowacje skoncentrowane na kliencie oraz dostarczanie alternatywnych rozwiązań dostosowanych do potrzeb firm. Nasze produkty posiadają certyfikaty jakości ISO 9001:2008, TSE i CE. Zdrowie, które trafia na Twój stół...
Włochy, Altavilla Vicentina
Saracino srl produkuje i sprzedaje produkty do cukiernictwa i lodziarstwa. Katalog obejmuje glazury, aromatyczne pasty do lodów, stabilizatory, dekoracje cukrowe, posypki, polewy. Saracino oferuje wsparcie techniczne poprzez pokazy, wizyty szefów lodziarni i cukierników, przepisy oraz bezpośrednią pomoc.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play