Włochy, Guardiagrele
Założona w 2011 roku w Abruzji, Włochy, Promix Srl jest punktem odniesienia w branży półproduktów do pieczenia, cukiernictwa i pizzerii, łącząc tradycję rzemieślniczą z innowacjami technologicznymi, aby oferować produkty najwyższej jakości. Nasze półprodukty są opracowywane z etycznym podejściem, wykorzystując naturalne i zrównoważone składniki, zapewniając czystą etykietę, która odpowiada na...
Włochy, S. Giovanni La Punta
... na Boże Narodzenie). BARBAGALLO DOLCIARIA TO RÓWNIEŻ FIRMA, KTÓRA DYSTRYBUUJE INNE TRADYCYJNE SŁODYCZE SYCYLIJSKIE, Z NIEKTÓRYMI EKSKLUZYWNYMI REPREZENTACJAMI. NA PRZYKŁAD: PÓŁFABRYKATY DO CUKIERNICTWA TYPU: TARTLETKI I ŁÓDECZKI Z CIASTA KRUCHEGO (różne rozmiary), SUSZONE BIGNE, CANNOLI Z CIENKIEGO CIASTA (różne rozmiary), VAU LE VANT, SUSZONE BIGNE I WIELE INNYCH. I JESZCZE SZEROKA GAMA TYPOWYCH SYCYLIJSKICH PRODUKTÓW MROŻONYCH, TAKICH JAK: ARANCINI (ponad 15 smaków: z sosem, pistacjami, bakłażanami, łososiem, kurczakiem i wiele innych), CEBULKI, CARTOCCIATE. NA ŻĄDANIE WSZELKIEGO RODZAJU CIASTKA.
Włochy, Mazara Del Vallo
Weź starą cukiernię.Włóż do niej rodzinę, która od 50 lat przestrzega starych sycylijskich przepisów.Dodaj ricottę, migdały, pistacje i cytrusy, które rosną w słońcu i na ziemi Sycylii.Wymieszaj je w odpowiednich proporcjach prostoty, tradycji i kreatywności.Otrzymujesz słodką Rocca.Przemysł Cukierniczy Rocca powstał, aby promować doskonałość sycylijskiego cukiernictwa i zaspokoić rosnące...
Włochy, Pieve Porto Morone
Firma produkuje półprodukty piekarnicze do cukiernictwa: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé lub rollé (Plaque Bavaroise), bigné i inne. Te produkty sprzedajemy zarówno przemysłowi cukierniczemu (cukiernie i lodziarnie), jak i dystrybutorom, którzy zaopatrują poszczególne punkty sprzedaży (czyli laboratoria cukiernicze i lodziarnie). Gdybyśmy mieli w skrócie określić główną cechę...
Włochy, Sant'antimo
DOLCIARIA PALMA produkuje półprodukty do cukiernictwa, rożki i wafle do lodów, a także lody na patyku o smakach pomarańczowym, cytrynowym, truskawkowym, miętowym i coli. Lody na patyku są produkowane bez konserwantów i bezglutenowo. Wszystkie produkty są pakowane w blistry zapewniające świeżość.
Jesteśmy firmą z prowincji Lecce, która oferuje produkty wysokiej cukiernictwa, w szczególności ciastka z masy migdałowej, produkowane ręcznie z użyciem zdrowych i naturalnych składników, bez dodatku konserwantów. Nasz rynek jest krajowy i zagraniczny, ponieważ eksportujemy aż do Japonii. Mamy asortyment, który obejmuje panettone, ciasteczka, gołębie oraz cupetę. W związku z tym załączam nasz...
...ciastka na Dzień Zmarłych i panetony na Boże Narodzenie). BARBAGALLO DOLCIARIA JEST RÓWNIEŻ FIRMĄ, KTÓRA DYSTRYBUUJE INNE TRADYCYJNE SYCYLIJSKIE PRODUKTY SŁODYCZOWE, PÓŁFABRYKATY DO CUKIERNICTWA ORAZ SZEROKĄ GAMĘ TYPOWYCH SYCYLIJSKICH PRODUKTÓW MROŻONYCH, TAKICH JAK: ARANCINI (ponad 15 smaków: w sosie, pistacjowe, z bakłażanem, z łososiem, z kurczakiem i wiele innych), CEBULKI, CARTOCCIATE. NIE BRAKUJE...
Włochy, S. Giovanni La Punta
... NARODZENIE). BARBAGALLO DOLCIARIA TO TAKŻE FIRMA, KTÓRA DYSTRYBUUJE INNE TRADYCYJNE SYCYLIJSKIE PRODUKTY SŁODYCZOWE, Z NIEKÓRYMI EKSKLUZYWNYMI REPREZENTACJAMI. NA PRZYKŁAD: PÓŁFABRYKATY DO CUKIERNICTWA TYPU: TARTLETKI I ŁÓDECZKI Z CIASTA KRUCHEGO (W RÓŻNYCH ROZMIARACH), SUSZONE BIGNE, CANNOLI Z CIASTA (W RÓŻNYCH ROZMIARACH), VAU LE VANT, SUSZONE BIGNE I WIELE INNYCH. A TAKŻE SZEROKA GAMA TYPOWYCH SYCYLIJSKICH PRODUKTÓW MROŻONYCH, TAKICH JAK: ARANCINI (PONAD 15 SMAKÓW: Z SOSEM, Z PISTACJAMI, Z BAKŁAŻANAMI, Z ŁOSOSIEM, Z KURCZAKIEM I WIELE INNYCH), CEBULKI, CARTOCCIATE I WIELE INNYCH.
Włochy, Reggio Emilia
PreGel powstał w 1967 roku i może poszczycić się długą historią sukcesów, które doprowadziły go do pozycji lidera w Europie w zakresie produktów do rzemieślniczej produkcji lodów oraz produktów do wysokiej cukiernictwa. Obecny na wszystkich kontynentach, PreGel promuje wiedzę i rozpowszechnianie włoskich lodów rzemieślniczych, oferując produkty najwyższej jakości oraz opracowując ciągłe...
Włochy, Gallarate
... do specjalnych chlebów i gwarantuje realizację wyrobów gotowych o niezwykłej jakości. Szczególną uwagę poświęcono zapachowi i smakowi różnych rodzajów chleba. W realizacji każdego z tych preparatów starannie wybraliśmy i połączyliśmy składniki, które najlepiej współgrają, aby uzyskać smaki i zapachy po prostu unikalne i niepowtarzalne. Firma uzyskała certyfikację ISO EN9001 i eksportuje swoje produkty do ponad 70 krajów.
Włochy, Aci Sant'antonio
Firma produkująca półprodukty do cukiernictwa i gastronomii. Nasze produkty to: baba, savarè, bignè, bignè kakaowe, kawowe, pistacjowe, truskawkowe, pomidorowe, pikantne z papryką, szparagowe, z atramentem kałamarnicy, chleb do kanapek, chleb do kanapek z węglem roślinnym, z mąką konopną, z 5 zbożami, z mąką pełnoziarnistą, chleb tostowy i gastronomiczny panettone. W przypadku bab, savarè i bignè, oprócz klasycznej linii suchej, mamy również linię miękką i długoterminową, a my jesteśmy JEDYNYMI PRODUCENTAMI NA ŚWIECIE.
... autentyczności i jakości. Dzięki zaangażowaniu zdobyła liczne międzynarodowe wyróżnienia. Eksportuje do większości Europy, Rosji, Kanady, Japonii i Australii. Produkty marki: Limoncello di Sicilia, Amaro di Sicilia, Grappa dell'Etna, Cremoncello di Sicilia. Sprzedaż online klasycznych likierów, Cremoncelli di Sicilia (Limoncello i Mandarinetto), rzemieślniczych rosoli, grappy i akwawity, Fuoco del Vulcano, likierów do koktajli i nasączeń do cukiernictwa, zestawów prezentowych. Import - eksport na całym świecie. Grappy i destylaty.
Włochy, Grassobbio
... (linia aromatów i past aromatyzujących, kremów, stabilizatorów do musów i bavaresów, zagęszczaczy oraz innych specjalnych mieszanek do cukiernictwa i gastronomii); ponadto Kessler Gmbh (D) pod marką Kessko (produkcja past migdałowych, marcepan, pokrycia czekoladowe) oraz Diabella (półprodukty cukiernicze bez sacharozy).
Włochy, Mosciano
Deser Ferretti jest wynikiem długiego i bogatego doświadczenia Sandro Ferrettiego w zakresie lodów i mrożonych wypieków. Jego marzeniem zawsze było zostać cukiernikiem. W 2006 roku dołączył do Akademii Włoskich Mistrzów Cukiernictwa (AMPI) i zdobył tytuł Mistrza Cukiernictwa. Jego pasja do pracy skłoniła go w 2011 roku do założenia własnej firmy w dziedzinie małych mrożonych wypieków - Sweets...
Włochy, Atena Lucana
... partnerów handlowych na rynku, od mąk, przez półprodukty, czekolady i inne. U nas znajdziesz produkty Sipral Padana, gamę cukrów Laped, najlepsze czekolady, drożdże Zeus, mąki Progeo i Selezione Casillo, a także gamę produktów pakowanych, które możesz oferować w swoim punkcie sprzedaży. Czekamy na Ciebie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00 - 19:00 w naszej siedzibie. W razie jakichkolwiek informacji możesz odwiedzić naszą stronę internetową www.futurabakery.it lub zadzwonić na nasz telefon stacjonarny, aby umówić się na spotkanie z naszym sprzedawcą lub dostawcą.
Włochy, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba powstała w 1991 roku w prowincji Barletta-Andria-Trani jako producent i dystrybutor artykułów spożywczych, a dzięki ciągłym inwestycjom w badania i rozwój nieustannie się rozwija, stawiając na jakość. Produkujemy półprodukty do deserów, półprodukty do cukiernictwa, przygotowania do barów, herbaty i napary, czekoladę w kubku, czekoladę stałą, proszek kakaowy, granity, syropy, napoje bezalkoholowe, kawę ginseng, kawę rozpuszczalną oraz produkty dla cukierni w ogóle.
Włochy, Roma
Coadiuvanti do enologii, olejarstwa, soków, piwa, cukiernictwa, pieczywa i pieczenia oraz wszystkiego, co niezbędne dla przemysłu napojów i żywności. Jesteśmy najstarszą włoską firmą w tej branży, z wyspecjalizowanym personelem, który jest dostępny dla Waszych potrzeb i zawsze gotowy do rozwiązania różnych problemów, które pojawiają się w procesach produkcyjnych. Posiadamy innowacyjne produkty...
Włochy, San Giorgio In Bosco
...SALADETKI. WSZYSTKIE PRODUKTY SĄ CERTYFIKOWANE JAKO "MADE IN ITALY" I CHARAKTERYZUJĄ SIĘ NAJWYŻSZĄ JAKOŚCIĄ. NASZA POLITYKA POSZANOWANIA ŚRODOWISKA "ZIELONA" ZACHĘCA NAS DO PROJEKTOWANIA PRODUKTÓW O BARDZO NISKIM WPŁYWIE NA ŚRODOWISKO, WYKONANYCH Z MASZYN ZASILANYCH ENERGIĄ ODNAWIALNĄ. MOŻEMY POSZCZYĆ SIĘ 30-LETNIM DOŚWIADCZENIEM W BRANŻY I JESTEŚMY OBECNI NA WSZYSTKICH RYNKACH EUROPY ORAZ W WIELU KRAJACH NA ŚWIECIE.
Włochy, Riposto
... gastronomii słodkiej i słonej, zachowując ścisłą kontrolę nad procesami produkcyjnymi. W ramach gastronomii słodkiej dużą wagę przykłada się do mrożonych cassate i cannoli sycylijskich. W ramach gastronomii słonej głównym produktem są mrożone arancini. Dostępne są w trzech wersjach: arancini z ragù, arancini z masłem i arancini z speckiem. Uzupełnieniem gastronomii słonej są produkty Maestro Gourmet: mrożone pizzette, mrożone pierożki nadziewane, mrożone supplì, mrożone krokiety ryżowe, mrożone cartocciate i mrożone calzoni.
Włochy, Altavilla Vicentina
Saracino srl produkuje i sprzedaje produkty do cukiernictwa i lodziarstwa. Katalog obejmuje glazury, aromatyczne pasty do lodów, stabilizatory, dekoracje cukrowe, posypki, polewy. Saracino oferuje wsparcie techniczne poprzez pokazy, wizyty szefów lodziarni i cukierników, przepisy oraz bezpośrednią pomoc.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play