Belgia, St-Pauwels
VB Saté, Twoje miejsce na świeżo przygotowane saté. Młody, dynamiczny zespół pod przewodnictwem Angelique jest gotowy każdego dnia, aby dostarczać doskonałe saté dla catererów i rzeźników. Głęboko mrożone saté są również dostarczane do hurtowników. Szybkie przygotowanie mięsa prosto z rzeźni w idealnych warunkach higienicznych to gwarancja jakości dla Twoich klientów.
Belgia, Izier
... sucho, wędzone lub nie. Orzech: Cienka część szynki, solona w delikatnej, naturalnej solance lub w filecie, wędzona lub nie. Boczek: Solona na sucho pierś, wędzona lub nie. Szynka gotowana rzemieślniczo: Szynka najwyższej jakości, solona ręcznie, gotowana i duszona w piekarniku. Kiełbasa sucha: Przygotowanie na bazie mięsa wieprzowego i wołowego najwyższej jakości.
... siedzibą w Estremoz, podwójnie certyfikowaną zgodnie z normami NP EN ISO 9001 (Przygotowanie i Przetwarzanie Mięs Świeżych i Mrożonych: Gatunek Wieprzowy (Czarna Świnia, Biała Świnia) i Gatunek Owczy. Produkcja Tradycyjnych Wędlin z Alentejo (Czarna Świnia, Biała Świnia) i innych Wędlin) oraz IFS FOOD, z oznaczeniem zdrowotnym L-301. Działa od ponad trzech dekad, dysponując jednymi z najnowocześniejszych obiektów w kraju do przetwarzania produktów mięsnych, jesteśmy specjalistami z tradycji. SEL zdobyła ponad 10 wyróżnień międzynarodowych i krajowych.
Belgia, Alleur
... produktów do wyposażenia Twojej kuchni profesjonalnej: Meble horeca z naszymi barierkami i słupkami, krzesłami, stołami, stołami wysokimi, taboretami i parasolami. Przygotowanie z naszymi pojemnikami, blenderami, krajalnicami, maszynami do mielenia, maszynami próżniowymi, blenderami ręcznymi i krajalnicami do mięsa. Podgrzewanie z naszymi podgrzewaczami, łaźniami wodnymi, naleśnikarkami, ryżowymi...
... specjalne zamówienie, dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Firma oferuje między innymi następujące produkty: • Mieszalniki cateringowe • Energooszczędne chłodzące tumbler • Mieszalniki do delikatesów • Urządzenia do obróbki mięsaPrzygotowanie solanki • Injektory peklujące • Maszyny do mieszania i formowania w próżni VAKONA GMBH sprzedaje swoje produkty na całym świecie za pośrednictwem ponad 100 przedstawicielstw handlowych, co zapewnia globalną obsługę oraz zdolność do dostaw i realizacji.
Belgia, Wijnegem
...Drugą specjalnością jest przygotowanie wędzonego mięsa końskiego. WĘDZONE MIĘSO KOŃSKIE od Equinox to uznany produkt regionalny, znany ze swojego pysznego smaku. Oferujemy również ograniczoną gamę domowych specjałów na bazie wieprzowiny. Equinox wprowadza na rynek również asortyment GOTOWYCH POSIŁKÓW, w tym specjalność 'Gulasz'. Dziesiątki receptur na bazie różnych rodzajów mięsa dostępne są w różnych opakowaniach. Equinox jako KROJENIE I PAKOWANIE świeżego mięsa i wędlin.
... przeznaczonych do spożycia przez ludzi. Każdy kawałek mięsa, każdy rodzaj warzyw oraz suplementy dodawane do każdej receptury są starannie wybierane, aby zapewnić maksymalną jakość produktu. Surowce najpierw są gotowane na parze, co utrudnia rozwój potencjalnie patogennych bakterii, które naturalnie występują w mięsie. Każdy składnik jest przetwarzany i gotowany osobno, a następnie poddawany...
Francja, Queven Cedex
... sektorze spożywczym: oferujemy różnorodne i oryginalne produkty, które dobrze odpowiadają gustom konsumentów i potrzebom profesjonalistów. Opanowaliśmy zaopatrzenie, krojenie, gotowanie i mrożenie. Nasze doświadczenie w wielu branżach (mięsa, ryby, sery) pozwala nam na bieżąco śledzić trendy i proponować innowacyjne rozwiązania naszym partnerom.
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Współfinansowane Przygotowanie treści do promocji online jest współfinansowane przez Republikę Słowenii oraz Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego (www.eu-skladi.si)...
...Sekwencjonowanie DNA/eksonów; Biologia molekularna: cDNA-; banki Shotgun, BAC, synteza genów, przygotowanie DNA/RNA, mutageneza, PCR w czasie rzeczywistym, ekspresja genów; Genotypowanie STR i SNP: identyfikacja, kryminalistyka DNA, testy ojcostwa, analiza pokrewieństwa, analizy QTL, dowody pochodzenia, autentyczność żywności i produktów naturalnych, określanie płci i gatunków, śledzenie mięsa...
Francja, Poitiers
... mieszanki, po śmierci, efekty przedrzeźnicze, zarządzanie rzeczami, przygotowanie i ograniczenia, liczby mikrobiologiczne i masy, itd. W szczególności jakość świeżego mięsa jest wyraźnie związana z cechami włókien mięśniowych, ponieważ mięśnie szkieletowe zawierają zasadniczo włókna mięśniowe.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play