... różnymi mieszankami i smakami, takimi jak czosnek, pomarańcza, cytryna, bazylia, grzyb, papryczka chili, rozmaryn, trufla. 4) Rzemieślnicze kremy warzywne, sosy i produkty w oleju. 5) Specjalne przekąski produkowane w sposób rzemieślniczy. Soledòr z przyjemnością przedstawia swoją dostępność w wprowadzeniu swoich produktów, kiedy tylko poczujesz potrzebę zmiany w swoim sektorze przemysłu spożywczego...
MAISON ANETH, z siedzibą w Vincennes, to marka bio konserw warzywnych założona w 2021 roku. Mélissa, założycielka, przygotowuje rzemieślnicze konserwy we współpracy z lokalnymi producentami i oferuje:
- Pickles Bio: warzywa marynowane w słodko-kwaśnej zalewie
- Chutneys Bio: sosy słodko-solone na bazie warzyw
Koncepcja polega na opracowywaniu zdrowych, smacznych i bio przystawek oraz przypraw w ...
JSC ORKLA FOODS LIETUVA jest jedną z firm zajmujących się sprzedażą i dystrybucją szybko zbywalnych towarów konsumpcyjnych.
Działa z powodzeniem i zyskiem od ponad piętnastu lat. To w dużej mierze wynika z wyraźnej wizji przyszłości, starannego planowania, marketingu oraz szybkiej reakcji na zmiany rynkowe.
JSC ORKLA FOODS LIETUVA jest własnością Orkla ASA, jednej z największych grup przemysłu s...
...pasztety mięsne, rybne, warzywne i smarowidła, konserwy z karkówki, chorizo i dziczyzny w oleju, rzemieślnicze sery, czekoladę i dżemy o różnych smakach, czysty miód, pyłek pszczeli oraz ekologiczne zioła i przyprawy. Nie wahaj się cieszyć naszymi rzemieślniczymi produktami o najlepszym smaku oraz kosmetykami, które pomogą zadbać o Twoją skórę.
Alimentation Fine de France jest wiodącym francuskim hurtownikiem artykułów spożywczych dzięki rygorystycznej polityce jakości: selekcja produktów według wymagających kryteriów smakowych i jakościowych, maksymalne unikanie różnych dodatków, barwników, konserwantów oraz promowanie łatwości użycia i innowacji, z poszanowaniem francuskiej tradycji kulinarnej. Wprowadzenie pełnej identyfikowalności pr...
Firma Sapori di Bosco Molisani zajmuje się głównie przetwarzaniem trufli, borowików i warzyw molizańskich, produkując pasztet truflowy, sosy truflowe, kremy warzywne, marynaty oraz oliwę aromatyzowaną truflami. Firma wybiera najlepsze produkty z umiejętnością kogoś, kto zna i kocha owoce swojej ziemi, przetwarza surowce w starannym procesie rzemieślniczym, łącząc go z najnowocześniejszymi...