...Zaletą rzemieślniczej obróbki jest nadanie unikalnego charakteru i niepowtarzalnego wyglądu. Kawałki Karczochów Sycylińskich CONSERVE CONTI, już cenione za miejsce pochodzenia surowca, ściśle sycylijskiego, zyskują na wartości dzięki mistrzostwu rzemieślnika, który pracuje nad nimi ręcznie, starannie kroi na kawałki i przyprawia, dobrze dozując lokalne przyprawy, wysokogórski oregano oraz szczyptę chili. Liść laurowy w widocznym miejscu harmonizuje smak. To, co powstaje, jest dumnie dziełem sztuki. To rzemieślnik robi różnicę.
Azienda Conserviera Greco jest owocem rodzinnej pasji; w latach pięćdziesiątych ubiegłego wieku nasi dziadkowie zaczęli uprawiać ziemię, która należała do nich, w pobliżu Rezerwatu Torre Guaceto. Od tego momentu ich projekt rozwijał się, aż przekroczył granice krajowe i stał się ważną rzeczywistością w sektorze agrożywnościowym. Nowe pokolenie dzieci i wnuków przejęło stery firmy spożywczej, konty...
Nasza historia zaczyna się pod koniec lat 60., kiedy nasi dziadkowie założyli małe gospodarstwo rolne, specjalizujące się w uprawie karczochów.
Z biegiem lat nasz ojciec również zafascynował się światem rolnictwa i stworzył firmę zajmującą się przetwarzaniem i konserwacją świeżych warzyw: w 1980 roku powstała „Gervasio”, dziś z miłością prowadzona przez nas, dzieci, rzeczywistość, która stawia n...
... mieszanki przypraw już gotowe. 11 rodzajów curry do mięsa, ryb i owoców. Sól i pieprz, chili i papryczki z całego świata. Owoce suszone, mąki owocowe i warzywne, skoncentrowane aromaty spożywcze. Możesz również znaleźć akcesoria, takie jak kubki, zaparzacze do herbaty, zestawy sushi, czajniki żeliwne itp. linia ekologiczna. Nasze usługi to: doradztwo i przygotowanie herbaty na życzenie, dostawy...
... różnymi mieszankami i smakami, takimi jak czosnek, pomarańcza, cytryna, bazylia, grzyb, papryczka chili, rozmaryn, trufla. 4) Rzemieślnicze kremy warzywne, sosy i produkty w oleju. 5) Specjalne przekąski produkowane w sposób rzemieślniczy. Soledòr z przyjemnością przedstawia swoją dostępność w wprowadzeniu swoich produktów, kiedy tylko poczujesz potrzebę zmiany w swoim sektorze przemysłu spożywczego...
Firma Sapori di Bosco Molisani zajmuje się głównie przetwarzaniem trufli, borowików i warzyw molizańskich, produkując pasztet truflowy, sosy truflowe, kremy warzywne, marynaty oraz oliwę aromatyzowaną truflami. Firma wybiera najlepsze produkty z umiejętnością kogoś, kto zna i kocha owoce swojej ziemi, przetwarza surowce w starannym procesie rzemieślniczym, łącząc go z najnowocześniejszymi...