Holandia, Urk
...wędzona z wieloletnim doświadczeniem i według tajnego przepisu na mieszanki soli i przypraw. Dodatkowo, poprzez łączenie różnych gatunków drewna, smak jest udoskonalany, a uzyskiwana jest odpowiednia barwa i charakterystyczny zapach. Ponadto, wędzimy nie maszynowo, lecz rzemieślniczo w autentyczny sposób. Nasza wędzona ryba to wyjątkowy, zdrowy przysmak, który warto spróbować! Sprzedajemy wyłącznie ryby, które zostały złowione lub hodowane w sposób odpowiedzialny.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Turcja, Canakkale
Od 1928 roku produkujemy ryby. Produkujemy sardynki w puszkach, a także anchois i ryby solone.
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu jest pionierem i liderem w swoim sektorze dzięki wytwarzaniu konserw rybnych w sposób naprawdę rzemieślniczy. Dokładnie dlatego, że szanuje i dba o oryginalne i tradycyjne procesy... Autentyczna tradycja rzemieślnicza podsumowuje filozofię tej rodzinnej firmy.
Hiszpania, Colindres-Cantabria
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
...Dzień dobry, Jesteśmy firmą zajmującą się importem/eksportem, specjalizującą się w produktach spożywczych, takich jak ryby solone, dorsz (kolin, makayabu, bacalhau, julienne, ambasada...), ryż, kurczak, olej itp. Eksportujemy na całym świecie. Możemy dostarczyć bardzo duże ilości zgodnie z Twoimi potrzebami. Nasze terminy dostawy wynoszą od 7 do 30 dni.
Dania, Løgstør
Hiszpania, Baza
Hiszpania, Cartagena
Dzięki doświadczeniu zdobytemu przez ponad 40 lat pracy na rzecz konsumentów, Ricardo Fuentes e Hijos stało się wiodącą firmą w sektorze solanek i wędlin w naszym kraju, codziennie się rozwijając, otwierając się na nowe rynki, wprowadzając innowacje, poszukując najlepszych alternatyw technicznych i zwiększając jakość swoich produktów.
Nasz ręcznie robiony łosoś jest przygotowywany z uwagą trzech pokoleń rzemiosła, solony solą morską i wędzony na wiórach z dębu. To produkt świeży. W jego przygotowaniu nie znajdziesz żadnych substancji chemicznych, barwników ani konserwantów smakowych. Jest ręcznie krojony przez mistrza. Piękne, duże cienkie plastry to nasza wizytówka jakości i reputacja naszej firmy.
Belgia, Fleurus
Salm Invest Group specjalizuje się w produkcji, przetwarzaniu i sprzedaży wędzonego łososia. Składamy się z trzech podmiotów: - Vendsyssel to cała gama produktów i przygotowań „made in excellence” na bazie łososia lub innych wędzonych ryb; - Prestige to wędzony łosoś wysokiej jakości. Prestige specjalizuje się w wędzeniu łososia, dostarczając głównie do klientów z sektora Foodservice; - Lider w dy...
Belgia, Jumet
Specjalista od jakościowego, rzemieślniczego wędzonego łososia. Ręczne solenie na sucho oraz delikatne wędzenie w niskiej temperaturze sprawiają, że jest to produkt wysokiej klasy, uznawany międzynarodowo przez specjalistów w branży. Oprócz tradycyjnego wędzonego łososia, łosoś gotowany i wędzony na gorąco, a także łosoś belle-vue stały się również niezbędne. Ręczne krojenie, które jest nieprzerwa...
Francja, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, firma rodzinna od 2 pokoleń. Jesteśmy producentami ryb wędzonych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatków. Oferujemy szeroki wybór świeżych ryb oraz ryb wędzonych. (tuńczyk, łosoś, miecznik, pstrąg, botarga, dorsz, krewetki, ostrygi, małże, czarniak, węgorz, kalmary, okoń morski, dorada z Morza Śródziemnego, labraks, i wiele innych ... )...
Grecja, Velestino
Firma BIALKO SKOURTOPOULOS S.A. została założona w 1928 roku przez Antonisa Skourtopoulosa w Oreos na Eubei, z wyłącznym celem produkcji ryb solonych, pod marką handlową Ambrosia. Dziewięć lat później, w 1937 roku, firma rozszerza swoją działalność o produkcję konserwowanego tuńczyka, uruchamiając w tym celu drugą fabrykę. BIALKO SKOURTOPOULOS S.A. kontynuuje dziś swoją podróż w czasie, kładąc szc...
Ukraina, Lvov
Estonia, Tallinn
Hiszpańska firma, oferujemy suszone i mrożone ikry tuńczyka. Również Mujol i Mojama. Jesteśmy producentami solonych produktów od 1950 roku. Specjalizujemy się w imporcie suszonych i mrożonych ryb.
Belgia, Brugge
Od 1859 roku firma Seagull w Brugii działa jako tradycyjna wędzarnia ryb, specjalizująca się głównie w wędzeniu szprotek, śledzi i makreli. Dziś Seagull jest liderem rynku w kategorii pelagicznych wędzonych produktów rybnych z marką krajową Appetit oraz swoimi markami dystrybucyjnymi.
Turcja, Izmir
Pinadis Seafood Co. ma duże doświadczenie w branży owoców morza z Turcji i jest w stanie zaoferować najlepszej jakości mrożone, schłodzone, suszone, wędzone i solone ryby, skorupiaki oraz małże. Eksportujemy na cały świat i chcemy dostarczyć Ci najlepszej jakości owoce morza.
Hiszpania, Valencia
Sprzedaż oliwek i oliwy z oliwek extra virgin. Mamy również sklep internetowy, w którym można znaleźć: anchois z Kantabrii, dorsza, ryby solone i wiele innych produktów gourmet.
Belgia, Zemst
...Ser i nabiał: belgijskie rodzaje serów, zagraniczne rodzaje serów, mleko i śmietana, jaja i produkty pochodne, jogurt i budyń. Kulinaria: dania gotowe, świeże makarony, kulinarne sosy do podgrzania, wstępnie ugotowane mięso i drób. Sałatki i sosy: sałatki do smarowania, sałatki obiadowe, majonezy i produkty pochodne, dressingi. Przekąski na aperitif: oliwki, tapas, przekąski z ciasta francuskiego. Ryby i owoce morza: wędzone ryby, świeże krewetki, terriny rybne. Ultra świeże: drób, umyte i pokrojone warzywa, warzywa luzem, sałatki warzywne, świeże sałatki owocowe, świeże soki owocowe...
Bułgaria, Bourgas
.../Papalina Nazwa naukowa: Sprattus Sprattus Obszar połowu: Morze Czarne, FAO 37.4 Rozmiar: 7-10 cm, ok. 300/400 sztuk na kg. Opakowanie: 0,400 kg, 0,500 kg, 1 kg, 2,5 kg, 7 kg, 12 kg Rodzaj przetwarzania: Mrożone (mrożone w solance, IQF lub w blokach), w panierce i panierowane, solone i marynowane Termin przydatności do spożycia: 2 lata w -18 °C Możliwość pakowania pod Twoją marką!!! Nasz numer EU to BG0213006. Firma posiada certyfikaty ISO 9001:2000 oraz HACCP.
Rumunia, Mizil
Firma zajmuje się przetwarzaniem i handlem produktami rybnymi oraz ma relacje biznesowe z wieloma firmami z całego świata. Kontakt: 1. e-mail: gorby_cccp@yahoo.com ; 2. skype: valeriu.balan...
Malta, Mellieha
Pregi di Sicilia to najwyższa forma diety śródziemnomorskiej. Selekcjonuje, produkuje i sprzedaje najlepsze bottargi z ryb złowionych na morzu. Wszystkie pochodne tuńczyka błękitnopłetwego z Morza Śródziemnego i nie tylko. Kierujemy się do wysokiej gastronomii i wielkich szefów kuchni na całym świecie. Cieszymy się, że wśród naszych klientów znajdują się najlepsze restauracje z gwiazdkami Michelin...
Holandia, Raamsdonksveer
Kernactiviteiten Naszą główną działalnością jest tradycyjne wędzenie węgorza, łososia i pstrąga w starym stylu, w wędzarni. Rzemieślnicza metoda wędzenia jest zdecydowanie konikiem obecnego kierownictwa firmy. Oprócz węgorza, łososia i pstrąga, W. Kok Spaarndam B.V. dostarcza szeroki asortyment mrożonych specjałów rybnych do handlu rybnego, hurtowni rybnej oraz hurtowni gastronomicznych. Wraz z rz...
Hiszpania, Petrel
Ukraina, Donetsk
Niemcy, Neustadt
Wędzenie ryb rybołówstwo ryby morskie ryby słodkowodne marynaty wysyłka...
Norwegia, Reine

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play