Francja, Descartes
Zainstalowany w Turenii, w sercu zamków Loary, Młyn Klasztorny przekształca na MIARĘ surowe ryby w produkty wędzone: łosoś, węgorz z Loary, wędzony dorsz, halibut, miecznik, tuńczyk, marlin, ikra dorsza, sturgeon, pstrąg, karp z Brenny... Oferujemy szeroki zakres pakowania: Cały wędzony łosoś, krótki krojenie (do prezentacji na talerzu), kalibracja plastrów na życzenie: 20, 30, 40, 50, 60 lub 70 g...
Francja, Malataverne
...Miłośnicy anchois wiedzą, że filety anchois w oliwie z oliwek oferują nieskończoną przyjemność i doskonale komponują się w wielu przepisach, wnosząc swój intensywny smak ryby i soli. Anchois w oliwie z oliwek można używać niemal jak przyprawy, aby nadać unikalny i pyszny smak każdemu daniu, w którym się znajdują. Połączenie anchois w oliwie z innymi smakami Zanim przejdziemy do przepisów, oto...
Francja, Paris
PETROSSIAN jest znany na całym świecie z prestiżowego kawioru. Sklep internetowy Petrossian.fr umożliwia zamawianie kawioru, łososia oraz szerokiego wyboru produktów z wyższej półki. Obok wyboru kawioru, w słynnych niebieskich puszkach oferowanych jest około dziesięciu odmian, PETROSSIAN opracował produkty pochodne zaprojektowane na aperitif i brunch. Przykłady: mini-kostki kawioru do chrupania, ...
Rodzinna firma od 1901 roku, przedsiębiorstwo Fournier Fils produkuje tradycyjne wędzone ryby według receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie: wędzony śledź (filety słodkie, filety tradycyjne, kippers, bouffis, saurs, filety marynowane w oleju i z ziołami), wędzony dorsz, wędzone filety łososia, małe plastry i skrawki wędzonego łososia, wędzone filety makreli z pieprzem, wędzone filety mak...
Francja, Paris
...Krótki opis: Poutargue z muletu, znana również jako "boutargue", to luksusowy przysmak śródziemnomorski. Jest to suszone i solone ikra muletu. • Tekstura: Ma jędrną i lekko gumowatą teksturę. • Smak: Smak poutargue jest słony i intensywny, z wyraźnymi morskimi nutami. Niektórzy opisują jej smak jako umami, przypominający smak kawioru. • Zastosowanie kulinarne: Poutargue zazwyczaj kroi się w cienkie plasterki i podaje samodzielnie lub z tostami, sałatkami lub innymi daniami.
...E270. Wymienione składniki mogą powodować reakcje u osób uczulonych i/lub nietolerancyjnych. W zakładzie produkcyjnym przetwarzane są następujące alergeny: małże, ryby i skorupiaki. CROC'ELLA, Twój importer i dostawca antipasti (produkty rybne, grillowane warzywa), oliwek (z Maroka i Włoch). CROC'ELLA jest również producentem orzechów. Oferujemy orzechy łuskane, prażone bez soli, prażone solone oraz aromatyzowane. CROC'ELLA oferuje dostawę z możliwością FRANCO DE PORT*. Energia: 241 kJ/57 kcal Tłuszcze: 1,0 g Białko: 12 g Sól: 1,6 g OPAKOWANIE: Słoik 2,9 kg...
Francja, Les Eyzies De Tayac
...Zbiory jajek odbywają się w grudniu, gdy ryby mają od 1 do 2 lat. Lekko solone, są umieszczane w słoikach i pasteryzowane. To chrupiący i pysznie świeży produkt. Zarówno na tostach, jak i w słoikach, jajka nadadzą kolor Twoim talerzom. (waga netto 80g) Referencja: PTOEUV Skład: Jajka pstrąga, Sól Hodowla: Pstrąg z Dordogne Waga: 80g/180g...
... dań rybnych. Będzie to też z korzyścią dla zdrowia, zwłaszcza że produkty te są idealnie świeże i dzięki temu bogate w cenne składniki. Im częściej jada się ryby, tym lepiej, a rybny.online wydatnie w tym pomaga, gdyż w jego ofercie można znaleźć różne gatunki ryb oraz rodzaje rybnych dań. Są to między innymi ryby wędzone, solone, marynowane, w oleju, a także rybne produkty garmażeryjne. W celu...
Polska, Krakow
Hiszpania, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. to firma rodzinna, która zajmuje się rzemieślniczą produkcją szerokiej gamy półkonserwowanych produktów rybnych, takich jak anchois, ryby solone, marynowane sardynki, szaszłyki w połączeniu z piklami itp.
Polska, Szczecin
Polska, Katowice
Irlandia, Killybegs
...kupując świeże ryby z łodzi, ręcznie filetując je i pakując w lód, a następnie dostarczając do hoteli, restauracji i sklepów rybnych w północno-zachodniej i zachodniej Irlandii. W 1991 roku przenieśliśmy się do fabryki w Carricknamohill, skąd mogliśmy zwiększyć produkcję i rozszerzyć naszą sprzedaż na środkową Irlandię. W 1992 roku rozszerzyliśmy fabrykę o wędzarnię, aby wędzić świeżego łososia...
Grecja, Kavala
... trzecie. Główne produkty eksportowe to wędzone ryby, mrożone owoce morza, oliwki i oliwa z oliwek. Codziennie nawiązujemy kontakt z nowymi partnerami, aby móc poszerzać asortyment naszych produktów eksportowych i stać się jeszcze bardziej atrakcyjnymi dla nowych klientów. Doświadczenie, które zdobyliśmy przez te wszystkie lata, pozwala nam obsługiwać naszych klientów w najlepszy możliwy sposób...
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Konserwy rybne. Bonito, jasny tuńczyk, anchois, ryby solone, sardynki, małże, chicharrillos, ventresca, pasztet rybny, sałatka owoców morza, gulasz itp.
Hiszpania, Isla Cristina
Sprzedajemy online świeże ryby, świeże owoce morza, świeże głowonogi oraz najlepszej jakości solone ryby w całej Hiszpanii, pochodzące z portów rybackich w Isla Cristina (Huelva). Wszystkie te produkty charakteryzują się niezrównaną jakością i świeżością, kupowane codziennie w różnych portach naszego wybrzeża. Bez pośredników, bezpośrednio do Twojego domu lub firmy w ciągu 24-48 godzin.
Niemcy, Berlin
Ikra szczupaka należy do najlepszych ikr na świecie. Jako importer i nabywca niemieckiej i francuskiej gastronomii, Royal Caviar od lat dostarcza międzynarodowym szefom kuchni i wybranym smakoszom na całym świecie. Nasze doświadczenie w zakresie kawioru oraz nasze rygorystyczne, wieloetapowe procedury selekcji są gwarancją Twojej przyjemności.
Hiszpania, Logroño-La Rioja
OD 1932 ROKU NAJLEPSZA DORSZ Z WÓD PÓŁNOCNYCH. Dzięki tradycyjnej metodzie cięcia tworzymy specyficzne kawałki do przygotowania różnych potraw naszej gastronomii. W ten sam sposób ta metoda pozwala nam dostosować kawałki, rodzaj cięcia, wagę i rozmiar do gustów i wymagań klientów.
Francja, Vendin Le Vieil
Zakład Simon-Dutriaux, położony w pobliżu Lens w Pas-de-Calais, jest wynikiem fuzji dwóch firm: Simon, założonej w 1886 roku, początkowo specjalizującej się w produktach marynowanych, oraz Dutriaux, założonej w 1935 roku, która koncentrowała się na wędzeniu ryb. Dołączyliśmy do grupy Floridienne w 2008 roku. Ta belgijska firma zajmuje obecnie pozycję lidera na rynku europejskim i światowym w branż...
RIBERALVES - HANDL I PRZEMYSŁ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH, S.A. jest światowym liderem w przetwarzaniu i handlu dorszem. Na początku RIBERALVES była firmą z sektora dystrybucji, Cash & Carry, z istotnym zaangażowaniem w sektorze żywnościowym, gdzie dorsz odgrywał ważną rolę w jej działalności, do tego stopnia, że już wymagał wynajmu suszarni dorsza. Od 1990 roku, po sprzedaży tego Cash & Carry, post...
Historia firmy Tagliapietra e Figli Srl zaczyna się w 1946 roku, kiedy Angelo Tagliapietra rozpoczyna swoją działalność jako pracownik na hurtowym rynku rybnym w Rialto w Wenecji. Z biegiem lat Tagliapietra e Figli Srl z Mestre (VE) stała się jedną z wiodących firm w sprzedaży produktów rybnych, a przede wszystkim najlepszego baccalà i stoccafisso. Firma, która nieustannie się rozwija, przetwarza ...
Niemcy, Klein Meckelsen
Założona w 1988 roku, DIE RÄUCHEREI przetwarza różnorodne specjały rybne z całego świata na ekskluzywne delikatesy najwyższej jakości. W ten sposób rozwinęła się międzynarodowa baza klientów z branży gastronomicznej i hotelarskiej, dla kateringów, hurtowników oraz stoisk detalicznych. DIE RÄUCHEREI jest średniej wielkości rodzinną firmą certyfikowaną według IFS, MSC, ASC i BIO, która głównie produ...
Francja, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA oferuje produkty morskie, całe lub przetworzone, mrożone, takie jak ryby, skorupiaki, małże, muszle, wędzone ryby, głowonogi, żaby i gotowane ryby w kostkach.
Hiszpania, Barcelona
Od 1986 roku zajmujemy się sztuką wytwarzania konserw z anchoi i boquerón. Stawiamy na zaangażowanie i jakość jako nasze znaki towarowe. W Salazones Moreno starannie wybieramy najlepsze ryby, które zostały złowione z poszanowaniem tradycyjnych metod połowu, aby zaoferować szeroki asortyment konserw o wyjątkowej jakości. Nasze produkty są ręcznie przetwarzane z najwyższą starannością, aby zapewnić...
Francja, Carentan
...Firma William & James znajduje się w Carentan w Normandii. Specjalizuje się w wędzeniu wysokiej jakości łososia i pstrąga. Od całej ryby do pakowania wędzonego łososia upływa kilka dni, podczas których przeprowadzana jest rygorystyczna selekcja, następnie następuje solenie solą suchą, a potem wędzenie w niskiej temperaturze, a na końcu krojenie cienkich plasterków nożem. Te różne etapy zapewniają jakość produktów William & James, która opiera się na rzemieślniczym kunszcie (Label Maître Artisan), świeżości i jakości surowców.
Belgia, Fleurus
Vendsyssel to cała gama produktów i przygotowań „made in excellence” na bazie wędzonych ryb. Firma oferuje następujące produkty: wędzony łosoś, marynowany łosoś, wędzone i marynowane filety z łososia, plancha, kostki marynowanego łososia, placki z łososia z kozim serem, łosoś gotowany,... Oferuje również inne wędzone ryby: tuńczyka, halibuta, escolar i marlin.
Włochy, Sciacca
... była również znana na rynku dzięki swojej wyjątkowej zdolności do innowacji. Firma Carlino s.r.l. produkuje filety z anchois w oleju, filety z sardynki w oleju, pastę z anchois, solone anchois, solone sardynki, marynowane filety z anchois oraz Colaturę. Używane ryby są znane ze swojego doskonałego smaku, świeżości i blasku, przetwarzane w chłodnych warunkach, aby zachować wartości odżywcze, jakościowe i organoleptyczne zgodnie z rygorystycznymi kontrolami naszego systemu jakości.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play