Bułgaria, Haskovo
W 2011 roku sektor przemysłowy i produkcyjny ludzi z branży Produkcja żywych zwierząt, Import i eksport żywych zwierząt Użytkownicy zakładów przetwórstwa mięsa, rzeźnie, produkcja, ubojnia i sprzedaż produktów rolnych, produkcja, import i eksport Produkcja i sprzedaż hurtowa przetworzonych produktów mięsnych. Kiełbasa, pieczeń, bekon, suszone mięso.
MAPORAL, S.A została założona w 2005 roku i ugruntowała swoją pozycję na rynku jako firma referencyjna, której misją jest świadczenie usług uboju, rozbioru oraz dystrybucji mięsa świń iberyjskich, o wysokiej jakości i wartości dodanej. Jesteśmy certyfikowani przez CALICER, zgodnie z Normą dla Wieprzowiny Iberyjskiej, która ma na celu wspieranie ochrony rasy iberyjskiej oraz systemu zarządzania w g...
Rumunia, Botosani
Rzeźnia bydła i koni, zakład uboju wieprzowego, świeże i mrożone, z ponad 15-letnim doświadczeniem jest jedną z wiodących firm w rumuńskim przemyśle mięsnym.
Włochy, Castel Goffredo
Tworzenie rur z elastycznej, przewiewnej tkaniny do ochrony szynki, łopatki, capocollo, szynki, filze, boczku itp. przed wszelkiego rodzaju owadami podczas dojrzewania. Używa się ich, wkładając szynkę, capocollo itp. do rury, zaraz po soleniu. Produkcja hurtowa rur ochronnych dla przemysłu spożywczego. Nasza firma z siedzibą w prowincji Mantova produkuje rury do wędlin z materiałów syntetycznych i...
Belgia, Rochefort
Roche4meat jest liderem w ubojni i sprzedaży wołowiny.
Belgia, Wommelgem
Wyroby mięsne, handel.
Belgia, Tielt
Debra-Group ma siedzibę w Tielt i jest jedną z największych firm zajmujących się ubojem i produkcją wieprzowiny w Belgii. Debra-Group składa się początkowo z rzeźni, ale ma także własny dział rzeźnicki i dział mrożonek.
Hiszpania, Benicarló
Ros dystrybuuje najlepsze mięsa, wybierane bezpośrednio w najbardziej renomowanych hurtowniach, do hoteli, restauracji, cateringów, rzeźni, szkół. Wytwarza wędliny rzemieślnicze, bardzo rozpoznawalne dzięki swojemu smakowi. A w swoim nowoczesnym i praktycznym Cash&Carry zbliża wszystkie swoje tradycyjne produkty do małego konsumenta, zachowując jednocześnie jakość marki ROS i jej ceny hurtowe.
Grupa COVALIS jest największą grupą zajmującą się ubojem i przetwórstwem świń i bydła w Belgii. Grupa COVALIS jest spółką zależną 1) COVAVEE cvba, spółki kooperacyjnej, której akcje są w rękach około 700 hodowców świń, 2) AIF cvba, spółki inwestycyjnej Grupy BOERENBOND, oraz 3) Grupy VIANGRO nv, wiodącej w produkcji, hurtowej sprzedaży i dystrybucji świeżego mięsa oraz gotowych posiłków dla handlu...
Belgia, Lummen
Witamy w Coenen & Co w Lummen, Twoim zaufanym partnerze jakości w zakresie produktów mięsnych i serowych. Z pasją do smaku i świeżości, produkujemy wędliny o doskonałej jakości. Nasza doświadczona firma ma w ofercie wszystkie produkty, które zapewnią Twoim klientom niezapomniane doznania smakowe. Oferujemy najsmaczniejsze produkty w szczególnie konkurencyjnych cenach. Ponadto gwarantujemy elastyc...
Hiszpania, Sant Andreu De La Barca
... działalność koncentruje się na sprzedaży hurtowej mięsa wieprzowego oraz produktów pochodnych, takich jak różnego rodzaju wędliny. Naszą główną klientelą są tradycyjne sklepy, rzeźnie, wędliny, producenci wędlin, stoiska targowe, dystrybutorzy oraz zagraniczni importerzy i handlowcy. W naszej dystrybucji dysponujemy własną flotą chłodni, ponieważ dla nas zachowanie łańcucha chłodniczego od początku do końca jest kluczowe. Posiadamy również zespół handlowy oraz zespół obsługi klienta, którego misją jest zapewnienie najlepszej obsługi naszym klientom.
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Wielka Brytania, Cinderford
Ensors Ltd. jest jednym z wiodących rzeźni w Wielkiej Brytanii. Jako firma rodzinna działamy w nowoczesnych obiektach w Gloucestershire. Nasza firma dysponuje najnowszą technologią produkcyjną, a wszystkie nasze produkty są w pełni śledzone od farmy do talerza, co zapewnia gwarancję pochodzenia i autentyczności produktów.
Wielka Brytania, Haverhill
W 1989 roku założono firmę DIGI Europe Limited. Z siedzibą w Haverhill w Suffolk, firma stała się liderem rynku w zakresie rozwoju i dostarczania zaawansowanego sprzętu do etykietowania wagowego w przemyśle przetwórstwa żywności na całym świecie. DIGI Europe produkuje urządzenia do etykietowania wagowego i cenowego dla szerokiego zakresu środowisk przetwórstwa żywności; obejmuje to mięso czerwone...
Bułgaria, Sofia
Jesteśmy producentem mięsa w zamkniętym cyklu. Posiadamy fermy świń, rzeźnię i zakłady przetwórstwa mięsa. Nasze portfolio składa się z półproduktów, surowego suszonego, gotowanego, wędzonego, surowego solonego, mrożonego i schłodzonego wieprzowiny, cielęciny, wołowiny i mięsa bawolego.
FARMA ELAKRE VAMPOULAS zajmuje się produkcją świń i owiec, posiada rzeźnię z działem cięcia i pakowania mięsa oraz wędzarnię. Firma dysponuje również dwoma sklepami mięsnymi do sprzedaży mięsa na rynku detalicznym w powiecie Trikala.
Carnicería Online Canaleta Meat to hodowla z ponad 60-letnią historią. Sprzedajemy mięso przez internet zarówno dla klientów indywidualnych, jak i hurtowo. Mięso pochodzi z naszej hodowli, gdzie nasze zwierzęta żywią się trawą, aby produkować najlepsze ekologiczne mięso. Jesteśmy internetową rzeźnią z rodzimą hodowlą. Jesteśmy Twoją zaufaną rzeźnią online, gdzie możesz kupić najlepsze mięsa przez...
Holandia, Sassenheim, Netherlands
... tajników zawodu. Po wielu latach pracy w rodzinnych i innych rzeźniach, Paul van der Holst postanowił, że chce rozpocząć własną działalność. W 2000 roku rozpoczął z kilkoma pracownikami własną rzeźnię. Praktycznie od razu pojawiło się zapotrzebowanie ze strony znajomych z branży gastronomicznej, czy mógłby dostarczać im mięso. Dziś zespół firmy przetwórstwa mięsnego van der Holst oraz Van der Holst...
Włochy, San Miniato
...Firma Buggiani Domenico & C. snc działa w sektorze sprzedaży hurtowej mięsa wołowego, wieprzowego, jagnięcego i drobiowego, zaopatrując małe rzeźnie, restauracje oraz dużą dystrybucję.
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Portugalia, Barcelos
Linda Rosa to rzeźnia bydła, świń, owiec i koni, znajdująca się w północnej Portugalii. Specjalizujemy się w uboju i handlu wołowiną, w którym jesteśmy krajowymi liderami.
Francja, Poitiers Cedex 9
... inżynieria specjalizująca się w branży spożywczej od 25 lat. Firma doradza i proponuje rozwiązania w zakresie procesów i budowy z wieloma zastosowaniami: Mięso (rzeźnie, wędliny, warsztaty cięcia i przygotowania zamówień), mleko (mleczarnie, serownie, suszenie), ryby i owoce morza (porty rybackie, jednostki przetwórcze i produkcyjne), owoce i warzywa (stacje owocowe, jednostki przygotowania i...
Ukraina, Lvov
Niemcy, Braunschweig
Szwajcaria, Plan-Les-Ouates
Austria, Bergheim
Francja, Poitiers
Dlaczego warto wybrać halalową rzeźnię w Poitiers. Jakość świeżego mięsa jest trudna do opisania, biorąc pod uwagę, że jest to złożona kwestia kontrolowana przez preferencje klientów. Ponieważ chrupiące mięso jest tkanką zwierzęcą nadającą się do spożycia, cechy jakości są wpływane przez różne czynniki, takie jak struktura mięśniowa, rodzaj mięsa, stan substancji, wspólny wysiłek składników...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play