Hiszpania, Guillena
...Od 1999 roku rodzina Ridao Belmonte produkuje w swojej rzemieślniczej serowarni znajdującej się w Guillena, miasteczku oddalonym o 20 km od Sewilli, wzdłuż Drogi Srebrnej, najlepsze tradycyjne sery "Torrelareina" produkowane z wyselekcjonowanego mleka koziego, owczego i krowiego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Luksemburg, Luxembourg
... sery manchego na bazie mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego. Linia konserw rybnych i warzywnych oferuje bardzo precyzyjny obraz hiszpańskiej produkcji warzyw, a także kultu ryb, który panuje w Hiszpanii. Na koniec, dostępny jest również wybór typowo hiszpańskich dań gotowych w puszkach oraz różnorodne upominki na każdą okazję.
Portugalia, Vale De Cambra
...Oferujemy Tradycyjne Sery Portugalskie, z Mleka Krowiego, Mleka Owczego, Mleka Koziego oraz Mleka Mieszanego (Mleko Krowie i Owcze), a także Sery Uniwersalne (Ser w Bloku i Ser w Kuli). RYNEK: Oprócz szerokiej obecności na rynku krajowym, produkty Indulac / Martins & Rebello (M&R) są dostępne na całym świecie, z czego bardzo się cieszymy. GŁÓWNI KLIENCI: Skierowani na dostarczanie serów i innych produktów mleczarskich do różnorodnego grona klientów, w tym do dużych sieci handlowych, detalicznych, detalicznych specjalistycznych, sklepów gourmet oraz firm cateringowych.
Niemcy, Roggenburg
Mleko dostarczają 25 rolników z regionu, ponieważ regionalność jest w mleczarni Herzog równie ważna jak tradycyjna produkcja ich wyrobów. Od 2007 roku wszystkie produkty ekologiczne są dostępne pod marką „Roggenburger Bio”. Szeroka oferta obejmuje różne rodzaje serów świeżych, dojrzewających i twardych z mleka krowiego i koziego, które są sprzedawane na rynku krajowym przez hurtownie i sklepy...
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produkty mleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.
Hiszpania, Alcalá La Real (jaen)
Ręczna produkcja serów i produktów mlecznych. Specjalizujemy się w serach twardych, świeżych, półtwardych i dojrzewających z mleka koziego, zarówno z mleka pasteryzowanego, jak i surowego. Oferujemy również ser kozi bez laktozy oraz naturalny jogurt kozi. Nasze produkty wyróżniają się jakością, smakiem i autentycznością, a przez wiele lat były doceniane w prestiżowych konkursach o zasięgu regionalnym, krajowym i międzynarodowym.
Włochy, Avigliana
... MATURE Z BALSAMICZNYM OCETEM O WYJĄTKOWYM SMAKU, MAMY SERY NIEBIESKIE O WADZE 3 KG DOJRZAŁE W SOKU Z BORÓWEK ORAZ SZEROKI WYBÓR SERÓW I WĘDLIN Z TRUFLEM, RĘCZNIE ROBIONE KIEŁBASY, KTÓRE PO SPRÓBOWANIU NIGDY NIE ZAPOMNICIE, UNIKATOWE PRODUKTY, KTÓRE SĄ NASZĄ SIŁĄ, CAMEMBERT Z BAWOLEGO I KOZIEGO MLEKA, ŚWIEŻE SERY O UNIKALNYM SMAKU ORAZ WSZYSTKIE SERY I SZYNKI DOP Z WŁOCH, NIE WAHAJCIE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NAMI W CELU UZYSKANIA DALSZYCH INFORMACJI.
Francja, Saint Arnoult En Yvelines
... Cellier à Fromages oferuje wybór serów z mleka surowego A.O.P., a także sery produkowane w sposób bardziej kameralny. Marie Montini, serowarka przeszkolona przez jednego z najlepszych rzemieślników we Francji, oferuje również ultra świeże produkty mleczne: masło, mleko surowe, ser świeży (gładki lub wiejski, Faisselle z koziego mleka), a także wina dopasowane do wybranych serów. W Le Cellier à Fromages znajdziesz również szeroką gamę rzemieślniczych produktów delikatesowych (tapenady, oliwy z oliwek, suszone pomidory, dżemy, pierniki, ciastka)."}...
Francja, Verdun
Cloche d’Or to mleczarnia serowarnia w Pont de Ruan. Wytwarza sery kozie z świeżego mleka, formowane zgodnie z tradycyjnymi metodami. Producent serów koziego. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego (AOC). Świeże i dojrzewające. Z surowego mleka. Z pasteryzowanego świeżego mleka.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Almenno San Salvatore
PRODUKCJA I HURTOWA SPRZEDAŻ serów z mleka krowiego i koziego: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Węgry, Dombovar
...gdzie stały nadzór jakości zapewniają odpowiednie urządzenia. Obecnie produkujemy sery naturalne, różnorodne przyprawione i wędzone, półmiękkie sery, wyłącznie z mleka koziego! Podczas produkcji naszych wyrobów dbamy o jakość i wysoki walor smakowy. Proponujemy spróbować naszych produktów na przykład z suszoną śliwką i kieliszkiem dobrego wina! Smakowite mleko surowe, mleko serowe oraz ser Capella zawsze w najlepszej jakości!
Rumunia, Constanta
Jesteśmy największym producentem mleka koziego i produktów mlecznych z mleka koziego w Rumunii (jednym z największych producentów w Europie). To zintegrowany biznes, który składa się z: - kilku tysięcy hektarów użytków rolnych, na których uprawiane są produkty roślinne; - silosów do przechowywania warzyw; - fabryki paszy koncentratowej; - licznych farm kóz; - fabryki produkującej ser kozi i inne produkty mleczne z mleka koziego. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o zapoznanie się z załączonym przeglądem firmy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play