Polska, Bydgoszcz
Polska, Pszczyna
Polska, Belsk Duzy K. Grójca
Od 1968 roku produkujemy chleb, pizze, focaccie, grissini, rubatà, freselle, chrupiącą focaccię oraz wyroby cukiernicze, wykorzystując włoskie surowce i przetwarzając je w sposób rzemieślniczy. Obsługujemy supermarkety, dyskonty i sklepy. Nasza zdolność produkcyjna jest zwiększalna i możemy dostarczać nasze suche wyroby piekarnicze w całej Europie.
Włochy, Albano Laziale
... produkty. Każdego ranka, zgodnie z najlepszą tradycją, wypiekana jest pizza biała na naturalnym zakwasie oraz typowe słodycze z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" wyróżnia się jakością autentycznych produktów oraz obsługą. U nas możesz skosztować tradycyjnych produktów typowych dla Castelli Romani, takich jak renomowany chleb z Genzano, produkowany z naturalnych składników i bez chemicznego zakwaszania. Nasz punkt sprzedaży to bogaty asortyment chleba, pizzy, domowych słodyczy i produktów gastronomicznych, domowych słodyczy i tradycyjnych.
Portugalia, Encarnação
Cukiernia CARLOS GONÇALVES to firma rodzinna, która rozpoczęła swoją działalność w produkcji i sprzedaży ciastek w 1983 roku. Z dużą starannością dobiera surowce wysokiej jakości i współpracuje z dostawcami, aby zaspokoić potrzeby klientów. Spełnia wymagania norm higieny i bezpieczeństwa żywności oraz wdrożenia systemu HACCP, a także systemu zarządzania jakością i jego certyfikacji zgodnie z norma...
Hiszpania, Santibáñez De La Peña-Palencia
PRZYJEMNOŚĆ Z SENSEM. Przemysłowe piekarnictwo i cukiernictwo. Ciasto francuskie, ciasteczka, produkty dietetyczne i pełnoziarniste.
Francja, Montbozon
Produkcja Biszkoptu z Montbozon w Haute-Saône (Francja). Przepis na autentyczny biszkopt z Montbozon nie jest nowością. Wszystko zaczęło się dawno temu, na dworze króla Ludwika XVI. To rewolucja, że dzisiaj każdy może delektować się biszkoptem z Montbozon. Bo zanim trafił do spiżarni Francuzów, robił furorę w Wersalu, zwłaszcza wśród pary królewskiej. Potem nadeszła Rewolucja Francuska w 1789 roku...
Belgia, Ichtegem
Produkcja sucharów i ciastek oraz innych trwałych wyrobów piekarniczych.
Belgia, Kuurne
Wszystkie produkty dla Horeca, cukierni, czekoladziarni i produkcji lodów: maliny, cukier musujący, orzechy kantońskie, nugat, speculoos, cannele z Bordeaux, crumble, wegetariańskie quiche, tarte tatin, nadziewane profiteroles, owocowe szaszłyki, pianki marshmallow, mini ciasta, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini makaroniki, fondant czekoladowy... Marki: Grand Marnier, Sosa, Z...
Francja, Bruges
Założona w Brugii w 1990 roku, firma LE BOUCHON DE BORDEAUX jest małą rodzinną fabryką specjalizującą się w produkcji ciastek i herbatników. Flagowym produktem firmy "Le Bouchon de Bordeaux" jest ciastko w kształcie korka od butelki wina. Asortyment "Bouchons de Bordeaux" został rozszerzony o różne smaki. Firma oferuje również Canelous (w kształcie czekoladowych canelé), czekoladki oraz guinettes ...
Francja, Saillans
Francja, Tain L Hermitage
Firma Gâteau Dauphinois projektuje i wytwarza ręcznie, z pokolenia na pokolenie, ciastka nadziewane owocami, bez barwników i konserwantów. Ofiarą swojego sukcesu i jakości, firma sprzedaje swoje produkty we Francji, a teraz także za granicą. Jej tradycyjna receptura i produkcja, bez konserwantów, barwników czy sztucznych aromatów, pozwala jednak na zachowanie tego smacznego ciastka przez kilka mie...
Chleb, focaccia, suche ciastka...
Od 1984 roku najstarsza certyfikowana piekarnia ekologiczna w OWL. Produkcja wyłącznie czystych produktów piekarniczych ekologicznych, takich jak chleb, bułki, przekąski, ciasta i bezglutenowe produkty piekarnicze ekologiczne.
ZOBACZ MIEJSCE NA STRONIE...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play