Niemcy, Remshalden
Kto chce sensownie i ekonomicznie wyposażyć przedsiębiorstwa w przemyśle spożywczym o różnych rozmiarach, musi być czymś więcej niż tylko producentem urządzeń. Słusznie oczekują firmy kompetencji na całym cyklu życia produktu, ponieważ tylko wtedy można stworzyć rozwiązania, które na całej linii przekonują jakością, opłacalnością i doskonałą integracją w działalność. Zespół GERMOS jest przekonan...
Włochy, Toblach
... lata jakość produktów oraz selekcja najlepszych marek były zawsze priorytetem. Kursy grillowania w Grillstore Toblach, we współpracy z butikową rzeźnią Meatery w Olang, stały się już legendarne. Będą one kontynuowane w przyszłości, o ile sytuacja na to pozwoli. Na programie znajduje się 10-12 kursów rocznie, dotyczących różnych tematów, takich jak pizza, wędzenie, steki, czy kursy z winem i piwem...
Niemcy, Butzbach
... od 150 l lub autoklawy zraszające, których cylindry mają pojemność do 590 l. W sektorze poziomych autoklawów zraszających i parowych dostarczamy z naszym partnerem Steriflow technologię lidera rynku, która dysponuje cylindrami o średnicy do 2,3 metra. Oczywiście dostarczamy również indywidualne akcesoria do załadunku i rozładunku. <br> <br> Gotowanie, klimatyzacja, smażenie, pieczenie, wędzenie...
Włochy, Rocca Grimalda
... najwyższej jakości. Specjalizujemy się w mięsie z grilla, zawsze mamy szeroki wybór steków fiorentynskich, tomahawków, filetów i hamburgerów. Używamy hiszpańskiego pieca rzemieślniczego o nazwie Josper, który przy użyciu węgla dębowego zapewnia potrawom doskonałe gotowanie i delikatne wędzenie, co sprawia, że nasze mięso jest pyszne. W sezonie letnim jemy na świeżym powietrzu w zieleni naszego dużego dehoru i mamy bardzo dużą, zarezerwowaną przestrzeń parkingową. Przyjdźcie do nas, na pewno będziecie zadowoleni.
Belgia, Alleur
Produkujemy boczek, wędzone piersi, słoninę oraz surowe szynki, a wszystkie te produkty są najwyższej jakości! Tutaj wędliny to pasja. Pasja do dobrze wykonanej pracy, aby oferować wędliny w czystym stylu naszej firmy. Przestronne komory suszenia łączą nowoczesną technologię z tradycyjnymi metodami. Powoli, jak dawniej, starannie wyselekcjonowane produkty mają czas, aby dojrzewać, co daje wędliny o wyjątkowej jakości. Wędzenie odbywa się wyłącznie na trocinach dębowych. Ten naturalny proces, w połączeniu z naszym rzemiosłem, nadaje naszym wędlinom niezrównany smak.
Ukraina, Kropyvnickij
Iværksætter. 1. Sklep rybny na Ukrainie. Szuka dostawców. Zainteresowany świeżymi i mrożonymi rybami oraz owocami morza. Sprzedaż hurtowa. 2. Ma możliwość przetwarzania surowców w wyspecjalizowanych firmach na Ukrainie: solenie, wędzenie, suszenie, produkcja konserw z późniejszą dostawą na rynek UE.
Niemcy, Bad Rappenau
Właściciel, pan Franz Krenn, od 1975 roku pracuje w przemyśle maszynowym dla przemysłu spożywczego. W 1990 roku został awansowany na kierownika produkcji w firmie ASCA, zajmującej się urządzeniami do gotowania i wędzenia. Tam opracował autoklawy o pojemności od 400 do 1.000 litrów. W 1999 roku Franz Krenn postanowił założyć własną działalność. Firma F. Krenn specjalizuje się w produkcji autoklawów...
Niemcy, Eschenburg
Od ponad 45 lat Räuchermax zajmuje wyjątkową pozycję w dziedzinie technologii gotowania i wędzenia. Nasz Räuchermax to profesjonalne urządzenie wędzarnicze najwyższej klasy, które zostało doskonale przetestowane przez ekspertów i sprawdziło się również u naszych klientów. Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu w dziedzinie technologii gotowania i wędzenia oraz bliskiej współpracy z profesjon...
REICH to najstarsza nazwa w Niemczech na rynku urządzeń do procesu wędzenia. Jako średniej wielkości firma z siedzibą w Urbach koło Stuttgartu, może poszczycić się ponad 125-letnią tradycją rodzinną. Systemy wędzarnicze szwabskiego producenta REICH od dziesięcioleci znane są z niezmiennie wysokiej jakości przetwarzania, najlepszych wyników produkcyjnych oraz łatwej obsługi. Niezależnie od tego, cz...
Autoklawy, kotły do gotowania oraz systemy gotowania i wędzenia dla przemysłu przetwórstwa mięsnego i rzemiosła.
Jesteśmy Twoim partnerem w zakresie instalacji do zimnego wędzenia i dojrzewania, instalacji do wędzenia na parze, a także systemów do gotowania, pieczenia i chłodzenia. Od lat 80. stosowane są systemy sterowania komputerowego, które umożliwiają skomplikowane procesy programowe. Te komputery kontrolują nie tylko temperaturę i wilgotność, ale także systemy hydrauliczne i pneumatyczne oraz instalacj...
Francja, MAURON
Armor Inox: firma rodzinna założona w 1972 roku. Specjalizujemy się w budowie rozwiązań do gotowania i chłodzenia oraz obsługi szynki i potraw gotowych. Mieszanie, solenie, system rozmrażania, formowanie, gotowanie/chłodzenie szynki i potraw gotowych, kriogeniczne otaczanie produktów IQF, pasteryzacja, transfer i zasilanie krajalnicy, ciągłe gotowanie/chłodzenie produktów typu kiełbasy. Certyfikat...
Grecja, Athens
Grille cypryjskie i naczynia Thermware.
Niemcy, Berlin
My, Gold Delicatessen Caviar, jesteśmy dumni z tego, że spełniamy najwyższe wymagania najbardziej wymagających koneserów i smakoszy, oferując unikalny i niezrównany wybór najwyższej jakości kawioru. "Jakości Imperial, Ossetra, Beluga i Baerii pochodzą z aktualnych zbiorów i są już po raz pierwszy selekcjonowane podczas procesu zbioru. Węgorz, z którego pochodzi nasz cały asortyment kawioru, jest p...
Hiszpania, Montcada i Reixac
SICMA21 to firma inżynieryjna, która rozwija swoją działalność w ramach rozwoju i integracji rozwiązań przemysłowych w 4 obszarach działalności: informatyka przemysłowa, utrzymanie przemysłowe, automatyzacja oraz maszyny dla przemysłu spożywczego. Jej usługi obejmują doradztwo i konsultacje, dzięki którym identyfikują i oceniają stan oraz możliwe ulepszenia w procesach i maszynach, ustalając prior...
Niemcy, Königswinter
... następujących obszarów: Odlewanie ciśnieniowe: Energooszczędne oczyszczanie powietrza wywiewanego w odlewni Kucie i prasowanie: Usuwanie dymu olejowego z pras kucznych Maszyny CNC: Usuwanie mgły olejowej i emulsji w centrach CNC Smażenie i pieczenie: Usuwanie dymu i zapachów w piecach do smażenia i pieczenia Wędzenie: Oczyszczanie powietrza wywiewanego i odzysk ciepła w zakładach wędzarniczych Suszenie rozpyłowe: Higieniczne odzyskiwanie produktów z pyłu proszkowego Ramki napinające: Odzysk ciepła i oczyszczanie powietrza wywiewanego w ramkach napinających...
Litwa, Vilnius
... i eksport. Ponadto stosujemy różne techniki przetwarzania naszych produktów rybnych, w tym wędzenie, filetowanie, solenie, suszenie i mrożenie. Nasze skupienie na jakości i świeżości pozwala nam zdobywać zaufanie renomowanych partnerów, takich jak Bonesca i DaySeaDay. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Firma produkuje na podstawie własnych krajowych i międzynarodowych patentów, dbając o to, aby zawsze spełniały najostrzejsze normy sanitarno-epidemiologiczne i bezpieczeństwa. Produkcja i handel...
Firma Maurer-Atmos istnieje od prawie 100 lat, a tradycja, połączona dzisiaj z nowoczesnymi technologiami, jest dla nas niezwykle ważna. Wiedza na temat produkcji najwyższej jakości urządzeń była przekazywana z pokolenia na pokolenie i nieustannie optymalizowana, dzięki czemu dzisiaj możemy stwierdzić: Maurer-Atmos to firma, która gwarantuje swoim klientom najlepsze rozwiązania w wysokim standardz...
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na...
Belgia, Hensles
Luxpro, partner ELECTROLUX PROFESSIONNEL, oferuje sprzęt dla profesjonalnego sektora horeca, a także sprzęt dla przemysłu spożywczego: gotowanie i wędzenie. Specjalizujemy się w sprzedaży, badaniach, montażu i serwisie. Oferujemy również używany sprzęt horeca.
... unikalne koncepcje przestrzenne. Powierzchnie drewniane mogą być indywidualnie projektowane. Od olejowanych lub woskowanych powierzchni o naturalnej fakturze, przez matowe wykończenia w stylu naturalnym, aż po wysoko polerowane lakiery bezbarwne, kolorowe lub efektowe, stolarstwo Popp spełnia wszystkie wymagania klientów. W tym celu stosowane są tradycyjne techniki, takie jak „wędzenie” czy...
Włochy, Favara
Altamarea produkuje tylko wędzone produkty rybne od 1996 roku. W coraz bardziej chemicznym i przemysłowym rynku spożywczym, Altamarea zachowała nienaruszony swój rzemieślniczy proces produkcji, zapewniając produktowi naturalne wędzenie, co wyróżnia ją na tle konkurencji. Wędzenie to starożytny proces konserwacji i nadawania smaku, którego wynik nie jest standaryzowany, lecz całkowicie zależy od...
Niemcy, Berlin
Szanowni Państwo, Wędzenie potraw od zawsze należy do metod gotowania. Ryby lub mięso, na zimno lub na ciepło, wędzenie sprawia, że gotowanie staje się za każdym razem wyjątkowym doświadczeniem. Jakość, smak i właściwości wizualne produktów wędzonych w dużej mierze zależą od używanych materiałów wędzarniczych. Tak samo jak płynna praca urządzeń. Oferujemy stałą jakość na najwyższym poziomie...
Belgia, Monteneau
... etapach produkcji w ogóle. Dziś, jak od pokoleń, prawdziwa szynka ardeńska powstaje dzięki ciężkiej pracy rzemieślniczej. Czas jest ważnym składnikiem. Wędzenie odbywa się zgodnie z dawną tradycją, przy użyciu drewna bukowego i jagód jałowca. 6 miesięcy produkcji jest potrzebne, aby świeża szynka stała się prawdziwą szynką ardeńską z Montenau.
Włochy, Milano
... pełni również funkcję centrum szkoleniowego, niezbędnego do pozostania na bieżąco, jeśli pracuje się w świecie Ho.Re.Ca i GDO. Najważniejsze obszary działalności MedicAir Food to: mrożenie i schładzanie za pomocą cieczy kriogenicznych, pakowanie żywności i napojów, nowe technologie do tworzenia i przechowywania lodu, wędzenie oraz badanie gazów do napojów.
Francja, Carentan
...Firma William & James znajduje się w Carentan w Normandii. Specjalizuje się w wędzeniu wysokiej jakości łososia i pstrąga. Od całej ryby do pakowania wędzonego łososia upływa kilka dni, podczas których przeprowadzana jest rygorystyczna selekcja, następnie następuje solenie solą suchą, a potem wędzenie w niskiej temperaturze, a na końcu krojenie cienkich plasterków nożem. Te różne etapy zapewniają jakość produktów William & James, która opiera się na rzemieślniczym kunszcie (Label Maître Artisan), świeżości i jakości surowców.
Francja, Amancy
... sabaudzkiej ziemi, surowe. Napełnianie w naturalnych jelitach i oczywiście ręczne wiązanie. Długie wędzenie, rzemieślnicze wędzenie drewnem i ziołami z naszych ziem, suszenie w tradycyjny sposób dla naszych kiełbas, kiełbasek, chipolat i merguez z Górnej Sabaudii… Sprzedaż online i bezpośrednia!
Belgia, Bruxelles
W Saveurs Gourmandes wędzony łosoś jest wytwarzany ręcznie w ich warsztatach, jest bezpośrednio importowany z Norwegii, a wszystkie etapy produkcji, takie jak filetowanie, solenie, suszenie, wędzenie i krojenie, są w pełni realizowane w naszych zakładach produkcyjnych. Krojenie odbywa się wyłącznie ręcznie, aby uzyskać doskonałą jakość! Nasze zakłady produkcyjne są zatwierdzone przez AFSCA, co gwarantuje świeżość i ścisłą kontrolę łańcucha dostaw.
Francja, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING specjalizuje się w produkcji maszyn do solenia w różnych formach (iniekcja, zanurzenie, masaż, osmoza próżniowa...) oraz obróbce cieplnej (suszenie, gotowanie na sucho i mokro, wędzenie na gorąco lub zimno...). Jesteśmy specjalistami w zakresie wyposażenia dla wędlin i solanek, które umożliwiają przetwarzanie produktów spożywczych, takich jak: nuggetsy, klopsiki, kotlety mielone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play