W mgnieniu oka nadaj swoim najsmaczniejszym deserom i ciastom idealne wykończenie dzięki dekoracjom i kubkom czekoladowym od Dobla. Aby stale wprowadzać nowe impulsy w branży, współpracujemy z renomowanymi cukiernikami i szefami kuchni w celu opracowania kreatywnych, innowacyjnych i zaskakujących dekoracji czekoladowych. Niezależnie od tego, gdzie znajduje się Twoja firma, Dobla dostarcza Ci...
... Monachium, Londynie, Wiedniu, Tokio, Paryżu, Nowym Jorku, Miami itd. Czekolady Charlemagne oferują unikalną gamę, o wysokiej jakości, z naturalną wanilią. Odwiedź naszą stronę internetową, aby uzyskać więcej informacji.
Luksemburg, Findel
Słowa kluczowe Ferrero Rocher to wysoka jakość, świeżość produktu, rygorystyczny dobór surowców oraz, wreszcie, szacunek i uwaga dla swoich klientów. Wszystkie te wartości przyczyniły się do tego, że Ferrero Rocher stało się jednym z najbardziej renomowanych słodyczy na świecie.
...CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG oferuje szeroki asortyment słodyczy z czystej szwajcarskiej czekolady. CONFISEUR LÄDERACH oferuje na przykład praliny, kwadraty, mini musy, przekąski, trufle, prezenty…...
Nasza firma została założona w 2019 roku w ANKARZE. Pod marką ADUJA Artisanal produkujemy i sprzedajemy pyszne i unikalne, ręcznie robione, specjalne czekolady wypełnione aromatami, makaroniki oraz inne wyroby cukiernicze w 100% z belgijskiej czekolady. Od pierwszego dnia działalności kontynuujemy nasze prace w sektorze spożywczym z maksymalnym zaangażowaniem i wydajnością, posługując się hasłem...
Belgia, Beerse
Czekoladowe wyroby to nasza pasja! Cukiernia Matthé używa czekolady couverture wyłącznie z 100% masła kakaowego, co zapewnia niezrównany smak. Cukiernia Matthé od trzech pokoleń jest synonimem rzemiosła. Dzięki podejściu zorientowanemu na klienta powstał także osobny dział pakowania. W ten sposób cukiernia odpowiada na rosnące zapotrzebowanie na gotowe produkty, które można bezpośrednio umieścić...
Francja, Carpentras
... graczy w branży, który pracuje u źródła kakao, z zintegrowanymi łańcuchami dostaw w bezpośrednim partnerstwie z producentami oraz doskonale kontroluje śledzenie i jakość swoich produktów. Ta stała obecność w terenie pozwala jej oferować wysokiej jakości aromatyczne czekolady, szanujące ludzi i naturę.
Belgia, Habay-La-Neuve
Otwarte od lutego 2003 roku, pierwotnie nazwane Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier nieustannie się rozwija, aby odkrywać przed Tobą nowe smaki... Warsztat-sklep, w którym ręcznie produkowane są dziesiątki rodzajów czekolady. Odkryj interesujące połączenia herbat, przypraw, południowych dżemów i owoców z czekoladą.
Francja, Bracieux
... laboratorium czekoladników dołącza laboratorium pokrywcze, które przekształca ziarno kakao z Sao Tomé w czekoladę do pokrywania. W październiku 2008 roku Max Vauché otrzymał pierwszą nagrodę krajową „Stars et Métiers” w kategorii „Globalna Strategia Innowacji” za stworzenie swojej czekoladziarni: ten projekt nagradza również jego działania na rzecz producentów kakao z wyspy Sao Tomé i Principe.
Belgia, Gent
cacaOh! nieustannie poszukuje nowych składników, smaków i kreacji. Tradycyjny proces produkcji, prażenie i mielenie ziaren kakao, składniki prawdziwej czekolady: kakao, masło kakaowe i oczywiście wanilia. Wybór naturalnych składników, subtelnie dobranych, które nadają każdemu z naszych belgijskich produktów czekoladowych: smaczny, autentyczny i z zaskakującym akcentem.
Belgia, Kalmthout
Smet to renomowana belgijska firma z bardzo szeroką ofertą, specjalizująca się w produktach wysokiej jakości, w tym półproduktach takich jak czekolada, kandyzowane owoce i wiórki, a także produktach końcowych w postaci czekoladowych figur w różnych kształtach i rozmiarach. Smet jest od 50 lat wiodącym dostawcą dekoracji i rozwiązań problemowych dla przemysłu. Z naszych oddziałów w Belgii...
Belgia, Eeklo
Cavalier to belgijska firma rodzinna, która od swojego powstania w 1996 roku rozwija, produkuje i dystrybuuje wyłącznie produkty czekoladowe bez dodatku cukru. Cavalier kieruje swoją ofertę do miłośników czekolady, którzy chcą lub muszą unikać cukru, aby jeszcze zdrowiej cieszyć się czekoladą, utrzymać szczupłą sylwetkę lub z powodów medycznych, ale bez kompromisów w zakresie smaku. Dzięki Stevii Cavalier idzie jeszcze o krok dalej. Dzięki temu roślinnemu, smacznemu i przede wszystkim zdrowemu słodzikowi czekolada jeszcze lepiej wpisuje się w zrównoważoną i zróżnicowaną dietę oraz zdrowy styl życia.
Belgia, Moen
Dirk Naert, mistrz czekolady, opracował unikalny i ręcznie robiony produkt; ChocOBeer: pralina piwna z płynnym wypełnieniem piwnym. Produkt opatentowany. Belgijskie piwo i belgijska czekolada. NAJLEPSZE Z OBU ŚWIATÓW. Idealny prezent i produkt eksportowy. Browar Bockor jako pierwszy dołączył do tej historii, wkrótce dołączą piwa z Browaru Palm i Brugse Zot.
Belgia, Bruxelles
W najczystszej tradycji z najlepszymi składnikami: cukiernictwo, czekolada, lody, pieczywo.
Belgia, Veurne
Belgijska czekolada uznawana jest za jedną z najlepszych na świecie, a my chętnie korzystamy z tej reputacji, którą zawdzięczamy bogatej historii naszego kraju jako producenta czekolady. Oprócz moralnego obowiązku, aby oddać hołd tej narodowej wartości, Noble Chocolates chce pójść o krok dalej i dąży do zaskoczenia największych krytyków w tej dziedzinie czymś unikalnym; czymś, co przewyższa ich pojęcie finezji. To nie jest skromny cel!
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Belgia, Ghislenghien
Belvas, czysta czekolada dla prawdziwych czekolad. Jedna z nielicznych sprawiedliwych czekoladziarni w Europie, produkowany czekolad wysokiej jakości jest oznaczony znakiem Max Havelaar. Dodatkowo zwrócił się ku bio: praliny i czekolada bez cukru o autentycznych smakach, czyste i wysokiej jakości składniki (tylko Stewia, Maltitol i naturalne cukry obecne w kakao i orzechach). Nasze motto: tylko...
Niemcy, Berlin
Höflich Schokolade została założona w 2010 roku w Berlinie i reprezentuje wysokiej jakości chrupiące czekolady. Nasze pyszne chrupiące przysmaki są wykonane z płatków pokrytych najwspanialszą czekoladą w 100% wyprodukowaną w Niemczech. Są dostępne w pięciu różnych smakach: Czekolada Mleczna, Czekolada Gorzka, Czekolada Biała z Kokosem, Czekolada Gorzka z Pomarańczą oraz Czekolada Biała z...
Chorwacja, Zagreb
... firma z roczną produkcją przekraczającą 33 000 ton wyrobów cukierniczych. Ponad połowa całkowitej produkcji jest sprzedawana na rynku krajowym, podczas gdy reszta jest z powodzeniem eksportowana na rynki światowe.
Turcja, Sivas
Jesteśmy turecką firmą, działającą w dziedzinie dżemów owocowych, chałwy z pistacjami oraz kremu orzechowego z kakao i tureckich słodyczy. Nasza fabryka znajduje się w mieście Sivas, w centrum Turcji. Jesteśmy obecni na tureckim rynku od 1965 roku. Eksportujemy do krajów Bliskiego Wschodu, Europy Wschodniej, Rosji oraz krajów Azji Środkowej. Chcemy rozszerzyć naszą działalność na Europę.
Francja, Toulouse
Firma czekoladowa została założona w 1994 roku przez Vincenta Puyuelo w Tuluzie. Pasja i rzemiosło Isabelle i Vincenta Puyuelo są na usługach Twojej słodyczy! Produkujemy na oczach klientów w naszych sklepach-atelierach nasze tabliczki czekolady, nasze fudge, nasze czekoladowe obrazy, nasze gigantyczne orangetki, nasze praliny oraz nasze formy czekoladowe. Rozpoczynamy produkcję gamy suszonych o...
Belgia, Malle
Natra allcrump ma bardzo dobrą reputację jako specjalista w zakresie rozwoju i produkcji pasty czekoladowej i orzechowej. Ponadto Natra allcrump produkuje również wysokiej jakości przemysłowe nadzienia lub półprodukty. Od połowy 2010 roku Natra allcrump rozszerzyła swoją działalność o produkcję trufli.
Założona w 1956 roku, Grupa Czekolady Belgijskiej jest uznawanym dostawcą i eksporterem wysokiej jakości produktów czekoladowych w atrakcyjnych cenach. Nasza szeroka gama produktów obejmuje między innymi muszelki czekoladowe, trufle czekoladowe, praliny, tabliczki czekoladowe, figurki czekoladowe oraz innowacyjne produkty, takie jak medaliony, trufliny i pączki czekoladowe. Współpracujemy z ekskluzywnymi dystrybutorami w ponad 70 krajach.
...Walentynki, Wielkanoc, Dzień Matki, Dzień Ojca, Jesień i Halloween, Mikołaj i Boże Narodzenie oraz Nowy Rok. Bakkersglorie: gama, którą wprowadza Snoep- en horecacenter Lingier, pełna specjalności, gama, w której nieustannie poszukujemy nowych i innowacyjnych produktów z kraju i zagranicy.
Belgia, Dendermonde
Prawdziwe rzemieślnicze, ręcznie robione praliny i produkty czekoladowe. Private Label: Nie znamy granic! Opracowujemy produkty czekoladowe dla firm, które je komercjalizują. Od lat posiadamy doświadczenie i wiedzę, aby produkować specjalne produkty pod marką Private Label. Po przeprowadzeniu badań rynkowych i zgodnie z życzeniami klienta możemy opracować szeroką i ekskluzywną gamę produktów czekoladowych.
Francja, Saint-Lo
Kadodis wybiera we Francji i Belgii rzemieślników oraz małe i średnie przedsiębiorstwa znane z ich umiejętności oraz jakości czekolad, ciastek, ciast i owocowych past. Rozkoszuj się jego pysznymi pralinkami, wybornymi czekoladami gorzkimi, ganaszami, fantazyjnymi truflami, pralinami, mendiantami, chrupkami, wiśniami, pomarańczami, owocowymi pastami, nugatami. Królestwo czekolady. Słodkości Charlotte.
Belgia, Schepdaal
Od założenia w 1978 roku nasza rodzinna firma „Valentino” stała się jednym z najlepszych producentów ręcznie robionych belgijskich pralinek. Dziś w Valentino pracuje około 25 osób w naszym warsztacie czekoladowym w Schepdaal, 5 km od Brukseli. Wierni pierwotnej jakości i rzemiosłu specjalizujemy się w tworzeniu ciekawych i zaskakujących prezentów czekoladowych.
Niemcy, Aschheim
... słodyczy. Początkowo bardzo aktywna w sektorze pierników miodowych, możemy przypisać wprowadzenie i pomysł na rynku artykułów reklamowych „Reklamowe serca piernikowe” całkowicie Zuckersucht. Żaden producent nie był w stanie dotąd produkować serc piernikowych szybciej i bardziej zorientowany na klienta. Własny dział kreatywny i drukarski dla logo cukrowych od samego początku stanowił ważny filar, aby móc niezależnie i szybko reagować na wszystkie potrzeby klientów. Bezpośredni kontakt z klientem, bez luk komunikacyjnych, jest istotnym elementem codziennej działalności.
Włochy, Gussago
... projektowaniem i produkcją kreskówek, gier wideo oraz produktów wydawniczych przeznaczonych dla świata dzieciństwa. Projekty te są połączone z projektowaniem i marketingiem zabawek, odzieży i akcesoriów pod marką logo. W przypadku innego projektu, czysto spożywczego, Weataly nie ogranicza się do kreatywności, ale projektuje i sprzedaje artykuły spożywcze w czekoladzie dla swojego dedykowanego, designerskiego i innowacyjnego sklepu; również w systemie franczyzowym. Weataly to projekt przedsiębiorczy, który pobudza i amplifikuje „włoskie know-how”, aby produkować smak, innowację i kreatywność.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play