Włochy, San Cipriano Picentino
Rodzina Elia od 1909 roku produkuje oliwę z oliwek extra virgin najwyższej jakości, wykorzystując zbieracze do zbioru i mielenia w ciągu 24 godzin, z instalacją do przetwarzania na zimno z młynem. Odmiany oliwek to Rotondelle i Frantoio. Certyfikowana kontrola jakości, zbiór i przetwarzanie z certyfikowaną identyfikowalnością (APROL Salerno, Na tropie oliwy) są gwarancją wartości i doskonałości produkowanej oliwy. Oliwa pakowana jest w atmosferze ochronnej w: • Butelki 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Puszki 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Keg 25 l.
Chorwacja, Skradin
Jesteśmy spółdzielnią rolniczą, której głównym obszarem działalności jest produkcja czosnku i dymki dalmatyńskiej. Znajdujemy się w śródziemnomorskiej części chorwackiej Dalmacji, która słynie z produkcji czosnku i dymki dalmatyńskiej oraz oliwy z oliwek, fig i migdałów. Odmiany są rodzimymi, a w analizie Müchen otrzymały nagrodę za najlepszy czosnek w Europie i poza nią. Na ten sezon, pod koniec czerwca, przewidujemy zbiór około 20 ton.
Włochy, Termini Imerese
... Nocellara, Carolea i FS17. Kiedy w połowie października rozpoczyna się zbiór, oliwki są mielone w ciągu kilku godzin, aby zapewnić najwyższą jakość. Tak więc, po ponad pół wieku tradycji i doskonałej oliwy sprzedawanej w tłoczni jako produkt luksusowy i szeroko poszukiwany, w 1997 roku firma postanawia butelkować ją i wprowadzić na rynek, gwarantując te same cechy autentyczności, co dawniej. W 2009 roku firma przyjmuje uprawy ekologiczne, ponownie dowodząc wrażliwości i troski o nasze środowisko.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play