Włochy, Trento
... tradycyjnych likierów wyróżniają się likier cytrynowy (limoncello), likier jabłkowy, borówkowy, lukrecjowy, kokosowy, kawowy oraz wszystkie rodzaje amaro. Po latach badań i doświadczeń w dziedzinie stabilizacji likierów, Flavor Chimica udało się stworzyć nowy typ likierów określanych jako "high-tech". Są to produkty na bazie alkoholu śmietankowego, do których można dodać także inne składniki, takie jak czekolada, jajka czy małe owoce, w tym truskawki, maliny, pistacje, orzechy laskowe i inne.
... wyspecjalizowana. Jej podstawową misją jest dostarczanie tego, co istnieje w naturze, z wszystkimi korzyściami, takimi jak smak, zapach, kolor, tekstura itp., na stoły naszych konsumentów. W tym celu wszystkie produkty są kontrolowane na każdym etapie, od nasion, przez pole, aż po stół, zgodnie z TURKISH FOOD CODEX, lokalnymi przepisami oraz międzynarodowymi standardami, a wszystkie wymagane warunki są spełniane w procesach produkcyjnych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania