...Jakość: do żywności
Przetworzona część rośliny: skórka
Środek ekstrakcyjny: etanol i woda
Nośnik: maltodekstryna
Nazwa naukowa: Citrus limon (L.) Burm. F
Cytryna to kwaśny owoc cytrusowy, ceniony za swój orzeźwiający smak i wysoką zawartość witaminy C.
Nasze produkty sprzedawane są w hurtowych ilościach. W przypadku większości naszych produktów obowiązuje minimalna ilość zamówienia wynosząca 25...
... cytrynowy w formie proszku - wystarczy dodać wodę! 750 gr
Sok cytrynowy pasteryzowany: Z koncentratu soku. Pasteryzowany 10 litrów
Sok limonkowy pasteryzowany: Świeży sok z koncentratu, zapewniający chrupiący smak limonki. Pasteryzowany 10 litrów...
...Reine cytrynowe Lecker doskonale nadaje się do tradycyjnego przygotowywania dżemów, galaretek i konfitur. Działa tutaj zarówno jako regulator kwasowości, jak i środek konserwujący.
• Reine cytrynowe Lecker podkreśla naturalny smak Twojego owocowego przetworu
• Wspiera żelowanie dżemów i konfitur
Składniki: Kwas cytrynowy
*= z kontrolowanej produkcji ekologicznej
Alergeny: brak
Wegetariańskie: Tak
Wegańskie: Tak...
... kasja (zwykły cynamon). Cynamon cejloński ma delikatny i lekko cytrynowysmak, podczas gdy cynamon kasja ma mocniejszy i intensywniejszy smak. Oprócz zastosowania kulinarnego, cynamon ma również potencjalne korzyści zdrowotne, w tym właściwości przeciwzapalne i przeciwutleniające. Może pomóc w regulacji poziomu cukru we krwi, poprawie trawienia oraz zwiększeniu funkcji mózgu.
... może być również stosowany w produktach spożywczych. Możesz go używać podczas gotowania dżemów i galaretek. A może chcesz stworzyć własne soki i lemoniady, które będą miały nieco bardziej kwaśny smak? Żaden problem z naszym kwasem cytrynowym. Nasz kwas cytrynowy monohydrat ma zawartość wody do 9%.
Zastosowanie: Kwas cytrynowy jest rozpuszczalny w wodzie. W zależności od zastosowania, dozowanie...
...Odmiana Super Lemon Haze certyfikowana w UE konopie przemysłowe
Smak: cytrynowy zapach z delikatną nutą Haze
Naturalny i bez sztucznych terpenów
Metoda uprawy: wewnętrzna
Wyprodukowano w Szwajcarii
CBD: 35%
THC: <0,2
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Minimalny spadek: 0,5 kg
Jednostki: dostępne w: 0,5 kg do 5 kg
Opakowanie luzem lub 2g opakowania marki Cáñamo...
... ryżowe, skrobia ryżowa, mąka ryżowa), białko ziemniaczane,
środek zagęszczający: mąka z nasion chleba świętojańskiego; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromat, środek zakwaszający: kwas cytrynowy
Opakowanie:
250g, 500g
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 278 kcal
1164 kJ
Tłuszcz 25 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25 g
Węglowodany 13 g
- w tym cukry 0,6 g
Białko 0,8 g
Sól 0,03 g...
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej.
Składniki
Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kwas cytrynowy, substancje zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen), naturalny aromat...
...aż będzie bez grudek.
- Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu.
Składniki:
Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat
Alergeny:
Mleko i produkty mleczne
Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej.
Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.